koltukaltım tamamen bitti:):)

bazı makınalar cok gusel bayıltıyomuss kıl koklerınıı . ıpl denne alete gusel dıyolar galıbaa ama oonunda cesıtlerı var

canım sen bağdat cad.nereye gittin özelime yazarsan çok memnun olurum
Selam kızlar:1rolleyes: O Bağdat Caddesindeki meşhur yerde yaptırıyorum ben de iğneli epilasyonu ve çok çok memnunum. Daha önce laser yaptırmıştım ama hem fiyat olarak hem acısının daha az olması hem tehlikesi hem de bitme garantisi olarak iğneli çok daha avantajlı bir çözüm. Göztepe parkının hemen yanındaki büyük kuaför salonunda çalışıyor bu uzman. Özelden yazarsanız bana size numarasını verebilirim.opuyorumnanaktan

ama ben henüz özelden msj yazamıyorum kiiiiii bilmiyorumkismile senağlamasenağlamasenağlama

Canım bence yaptırma gebelik düşünüyosan doğumda 6 ay sonra başlayabilirsin bazı dr lar sakıncası yok diyor ama önermiyorlar gebelikte sonrasında yaptırabilirsin

sağol canım henüz bebek yok ama düşünüyorum yakın zamanda inşallah...artık olursa doğum sonrasına kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…