- Konu Sahibi Determined2201
-
kızlar bağdat caddesinde bir yere gittim ve kalın koyu kıllar olmasına rağmen 4 seansta bitti kıllarım süper bişeymiş:):)
kızlar bağdat caddesinde bir yere gittim ve kalın koyu kıllar olmasına rağmen 4 seansta bitti kıllarım süper bişeymiş:):)
Çok rahatlık canım hemen başla derim ben görüceksin yaza kadar bitirirsin azaltırsın wakit kaybetme bence başlaopuyorumnanaktanoh kızlar rahatladınız dimi bide ben başlayabilsem
merhabalar bende lazer epilasyona gittim hemde tam 7 seans allah için çok azaldı zayıfladı ama tamamen bitmedi biteceğinede benzemedi bende bıraktım ve seans başına 50 tl verdim
Benimlde bitti 4 seansta süper rahat bişiymiş yaa iyikide yaptırdım darısı öteki bölgelerimin başına :teytey:
geçmiş olsun. a.s. darısı başıma diyeceğim ama bir türlü seçim yapıp başlayamıyorum.sen nereye gitmiştin? birde hangi cihazı kullanıyorlardı? bu cihazların farklılığı sürekli soru işareti oluşturuyor. bigi almak için nereye gitsem bir önceki yerdeki cihazı kötülüyor. bende bu kararsızlıkla başlayamıyorum bir türlü bilmiyorumkismile
nur ne kadar ödedin peki? Benimde 4 oldu ama hiç bitmiş gibi durmuyor
Çok saol canım bitti gittiler gerçekten çok rahatım ben hem alexx.. hem nd yağ maiknelerini kullandım bence yapan kişiler önemli dereceleri önemli düşük dozda başlıyorlar sonra 7-8 seans oluyo azalma war diyorlar olurmu öyle şey 4-6 seansta kesin biter dediler benim 2 de azaldı 3 de bitti bence yapan kişiler çok öenmli gittiğim yeri tawsiye ederim istersen özelden at cnm msj sewgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?