• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koltukaltım tamamen bitti:):)

canım sen bağdat cad.nereye gittin özelime yazarsan çok memnun olurum
Selam kızlar:1rolleyes: O Bağdat Caddesindeki meşhur yerde yaptırıyorum ben de iğneli epilasyonu ve çok çok memnunum. Daha önce laser yaptırmıştım ama hem fiyat olarak hem acısının daha az olması hem tehlikesi hem de bitme garantisi olarak iğneli çok daha avantajlı bir çözüm. Göztepe parkının hemen yanındaki büyük kuaför salonunda çalışıyor bu uzman. Özelden yazarsanız bana size numarasını verebilirim.opuyorumnanaktan

Çok saol canım bitti gittiler gerçekten çok rahatım ben hem alexx.. hem nd yağ maiknelerini kullandım bence yapan kişiler önemli dereceleri önemli düşük dozda başlıyorlar sonra 7-8 seans oluyo azalma war diyorlar olurmu öyle şey 4-6 seansta kesin biter dediler benim 2 de azaldı 3 de bitti bence yapan kişiler çok öenmli gittiğim yeri tawsiye ederim istersen özelden at cnm msj sewgiler

Selam kızlar:1rolleyes: O Bağdat Caddesindeki meşhur yerde yaptırıyorum ben de iğneli epilasyonu ve çok çok memnunum. Daha önce laser yaptırmıştım ama hem fiyat olarak hem acısının daha az olması hem tehlikesi hem de bitme garantisi olarak iğneli çok daha avantajlı bir çözüm. Göztepe parkının hemen yanındaki büyük kuaför salonunda çalışıyor bu uzman. Özelden yazarsanız bana size numarasını verebilirim.opuyorumnanaktan

ama ben henüz özelden msj yazamıyorum kiiiiii bilmiyorumkismile :delphin: senağlamasenağlamasenağlama

Canım bence yaptırma gebelik düşünüyosan doğumda 6 ay sonra başlayabilirsin bazı dr lar sakıncası yok diyor ama önermiyorlar gebelikte sonrasında yaptırabilirsin

sağol canım henüz bebek yok ama düşünüyorum yakın zamanda inşallah...artık olursa doğum sonrasına kalır.

Back