- Konu Sahibi Determined2201
kızlar sole bı durum var: lazerle bıttı sanılıp 3 4 ay sonra tekrar cıkıbalıyooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar:1rolleyes: O Bağdat Caddesindeki meşhur yerde yaptırıyorum ben de iğneli epilasyonu ve çok çok memnunum. Daha önce laser yaptırmıştım ama hem fiyat olarak hem acısının daha az olması hem tehlikesi hem de bitme garantisi olarak iğneli çok daha avantajlı bir çözüm. Göztepe parkının hemen yanındaki büyük kuaför salonunda çalışıyor bu uzman. Özelden yazarsanız bana size numarasını verebilirim.opuyorumnanaktancanım sen bağdat cad.nereye gittin özelime yazarsan çok memnun olurum
Çok saol canım bitti gittiler gerçekten çok rahatım ben hem alexx.. hem nd yağ maiknelerini kullandım bence yapan kişiler önemli dereceleri önemli düşük dozda başlıyorlar sonra 7-8 seans oluyo azalma war diyorlar olurmu öyle şey 4-6 seansta kesin biter dediler benim 2 de azaldı 3 de bitti bence yapan kişiler çok öenmli gittiğim yeri tawsiye ederim istersen özelden at cnm msj sewgiler
Selam kızlar:1rolleyes: O Bağdat Caddesindeki meşhur yerde yaptırıyorum ben de iğneli epilasyonu ve çok çok memnunum. Daha önce laser yaptırmıştım ama hem fiyat olarak hem acısının daha az olması hem tehlikesi hem de bitme garantisi olarak iğneli çok daha avantajlı bir çözüm. Göztepe parkının hemen yanındaki büyük kuaför salonunda çalışıyor bu uzman. Özelden yazarsanız bana size numarasını verebilirim.opuyorumnanaktan
ama ben henüz özelden msj yazamıyorum kiiiiii bilmiyorumkismile senağlamasenağlamasenağlama
kızlar bağdat caddesinde bir yere gittim ve kalın koyu kıllar olmasına rağmen 4 seansta bitti kıllarım süper bişeymiş:):)
Canım sen atamıyosunda ben sana attım okuyabiliyomusun peki msj
Nur ummm çok teşekkür ederima.s.
okudum canım mesajı, eee artık darısı başıma diyebiliriz. zemuszemus
sağol paylaştığın için :1hug:
Canım bence yaptırma gebelik düşünüyosan doğumda 6 ay sonra başlayabilirsin bazı dr lar sakıncası yok diyor ama önermiyorlar gebelikte sonrasında yaptırabilirsin
sağol canım henüz bebek yok ama düşünüyorum yakın zamanda inşallah...artık olursa doğum sonrasına kalır.
bitecegini bilsem hic durmam
birçok yöntem denedim olmadı