Koltukalti Ve Bikini Bölegisini Aldiktan Sonra Cikan Sivilceler ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi zeynepsıla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Z

zeynepsıla

Ziyaretçi
ya kızlar bikini bölgesi ve koltuk altı bölgesinin tüylerini aldıktan (makinayla)sonra böyle sivilceli gibi duruyo.nasıl bebek teni gibi olur lütfen yardım edermisiniz.

Aynı dert bendede var.
Permatikle aldığım zaman yapmıyor ama makine yapıyor.
Kıl dönmesi oluşturuyor.
Bence tüylerin uzaması için beklemek gerek, küçüklerde uzadıktan sonra alınca olmuyor.
Ama evli olduğumuz için bekleyemiyoruz malesef.

bepanthene krem kullanmayı deneyın bırde bende kolumun altını makınayla alınca cok cnaım acıyor cok kızarıklar oluyor hemen alınca kremı suruyorum duzelıyor
endikasyonları kremin
, Krem Merhem: anal fissür, dudak herpesi, meme başı regadı, pişik serviks erozyonu, yanık, yara

ağda çoook işe yarıyor..can acımasına lütfen katlanın..bi de uzamaları gerekiyor

koltukaltımda cıkmıyorda vaginamı jiletle aldıgımda boyle dudak kısımlarında cıkıyor ama bikac gun sonra geciyor ama sinirim bozuluyor her seferinde peki bu sivilceler neden cıkıyor?agda yaptıktan sonra ne kadar surede cıkmaya baslıyor vede ne zaman alınacak uzunluga geliyorlar

tüyleri alırken mükemmel hijyenik bir ortam yaratamadığımız için çıkıyor o sivilceler.. bu tür iltihaplı yaralar için dermatolog bana Fucidin krem vermişti. Epilasyon sonrası iltihaplı batıklara ve bu tür sivilcelere sürüyorum geçene kadar. Antibiyotik krem olduğundan iltihabı iyileştiriyor.

bence hassaslıktan oluyo .. bepanthene ın ıyı gelecegını dusunuorum dun dudaklarmın ustunu ıple aldırdım . beyaz tenlıyım ve cıldım hassas olduundan oturu hemen kızardı fakat bepanthene surdukten 10dk sonra tamamen gectı =)

ne kadar sürede iyileştiriyor iltihapları :kedi: ßende ßu qün gittim doktora aynı kremi verdi ve iki hap ... mirmirmirmir

cnm ya gelişmeleri yazar mısın aynı sorun bende de var ve ilaç arıyorum şu fucidin meselesi ilgimi çekti ((

Çok doğru canım, bakteriler direkt kılköküne yerleşiyor, bu yüzden epilasyondan evvel antibakteriyel bir sabun ile yıkamak iyi geliyor, dediğin gibi fucidin kerasal bu tarz antibiyotikli kremler hem oluşmasını engelliyor hemde oluştuktan sonra geçmesine yardımcı oluyor...

kızlar bende aynı sıkıntıları yasıyordum.üstelıkde vajınal bölgemde çok oluyor kıl köklerı ıltıhap oluyor ve gectıgınde mutlaka lekesı kalıyor herseyı denedım.hıjyene zaten çok önem verıyorum agdamı kuaförde yaptıryorum ama kendı kartusumu göturyorm falan.ama yınede çıkıyor..guzellık uzmanının bırısıne sordum bana bı krem söyledı bugun onu aldım agdadan sonra batık olan yerlere uyguluyormusunuz kremı ve zamanla gecyrmuş.
ayrıca ben hiç jilet kullanmam sureklı sir agda yaptıryorum ama yınede çkıyordu hatta bıraz jılete dön dedıler döndum hala devam edıyor.yanı bu işin ne jıletle nede agda ıle alakası yok sanırım ten ıle cılt ıle alakalı bır durum..kullanıcam ıyı gelırse hepınıze tavsıye ederım kızlar

bende de anı sorun var ya epilasyonla alıyordum evlendıkten sonra da cok sıvılce oldugu ıcın epılasyona devam edemedım malum goruntu kırlılıgı... ohaoldumsmilesonra jilete don dedıler cıkmaz dedıler dondum ama sıvılcelere devam... hadı kullanın da bıze de tavsıye edın.....aklinialirimsmile

kızlar mümkün mertebe sürmeyin bepantene i tüyleri besliyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…