Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benim sorum ömür billah çıkmayacak mı? 2 yıl önce almanyada kuzenimin güzellik salonunda 3 seans lazer yaptırdım tüm vucuduma türkiyeye dönünce çıkmaya devam ettiler önceleri tüy gibiydi sonra pek jilet vurmama rağmen eski durumuna geri geldi ( ve batıklar canımdan bezdirdi 10gün önce aydında doktorların açtığı bi kliniğe gittim alexandır die bi makinaymış ve kesin çözüm dediler güzellik salonlarında genellikle ıpl die bi makina kullanıorlarmış ki şuan yaptırdığım lazerden çok farklı kılları inceltiyormuş ama dökmediğini söylediler o yüzden tekrarlarmış ama alexandırda böyle bişi olmaz dediler ben genital ve koltuk altı iiçin 200 tl ödedim seans başına şuan 10.günümdeyim ve kılların dökülmesi çok hoşuma gidiyor daha tecrübeli arkadaşlar 1-2 yıl sonunda çıkmaya devam ediormu yoksa kesin çözümmü lütfen bilgi verebilirimisiniz??
canım aynı hatayı bende yaptım 3 seans gıdıp uzun bı sure ara verdim ve seanslarım çöpe gitti bi anlamı olmadı tüyler yıne çıktı başa döndüm yani . Ipl yi öneren hiç duymadım sadece tüyleri inceltiyomuş bitirme garantisi olan bi makıne degılmıs banada cevrem alexandır olanı önerdi. 6 seansda bitme garantisi hiç bi yer vermiyo belki ekstra ıkı yada üç seanslara herkes bitecegini soyluyo acıkcası gittigim yerde öle soyledi.
bende as lazere gidiyorum koltukaltı ve genital. memnunum temiz güzel bi yer ve ilgililer tek sorunum ben avrupa yakasındayım burası ümraniye de yollarda canım çıkıyo. yakında tüm bacak başlıcam, bende her göğüs ucunda da bikaç tane tüylenme var onları da arada kaynatırız bacaga başladıgında onları da pakete dahil ederiz dediler toplamda 1000 tl vericem kredı kartınada taksıt yapıcaklar. bence fiyat kadar yapan yerin kalitesi de önemli iki kuruş fazla olsun temiz olsun :)
Selam kızlar,
Dün koltuk altı ve genital için lazere başladım. As estetik ümraniye çarşıda bi lazer epilasyon merkezi. Ben personelin hoşgörüsünden çok memnun kaldım. Ancak aklıma takılan birkaç konu var. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
İşlemi yapan bayan işlem bittikten sonra, lazerin cildi kuruttuğunu ve krem kullanmam gerektiğini söyledi ve bana 67 tllik bir krem satmak istedi. Kremin adı Isıs pharma diye bişey. Ben araştırmak istediğimi söyledim ve kremi almadım.
Biraz araştırdım ve cilt kuruması için bepanten ve bebe yağının da kullanılabildiğini yazanlar vardı. Siz bu süreçte neler kullandınız?
Şimdiden teşekkürler...
Rapunzel aydinda en iyi neresi var ve fiyatlar nasil
öncelikle hayırlı olsun umarım dilediğin sonuçları alırsın.. bende 1 ay kada oldu lazaer tedavimi bitirdim.. özellikle genital bölgede kuruma pulcuk pulcuk olma gibi sorunlar yaşayabilirsin bu çok normal. her lazer merkezinde olduğu gibi sana da önermişler bu bi klişe..herkese anlaşmalı şirketin ürünlerini satmaya çalışıyorlar..bütçen yeterliyse al derim.. ama bi farkı yok bepanthen kullanabilirsin tabiki ama sana şiddetle hametan mavi kutu öneririm eczanelerde çok cüzzi bi fiyata satılıyor kesinlikle yanığı acıyı alıyor yumuşatıyor özel bölgede rahatlıkla kullan korkma.. ben kullandım memnundum o ilaçlara para saçma derimm..sormak istediğin soru olursa yazabilirsin.. geçmiş olsun
Sebgili hayguys ozelden mesaj yazamiyorum malesef henuz hakkim yokmus. As lazere ben altunizade duraginda inip koprunun sagindan cikiyorum ordan bi bes dk yuruyup umraniye carsi duragi minubuslerine biniyorum. As lazer meydana cok yakin bi ara sokakta malesef tam tarif edemiyorum sokak adi bilmiyorum ama ogrenince burdan yazicam yine canim. Sonucta ayda bir iki ayda bir gidicem diyip kendimi telkin ediyorum cunku hijyeni ilgisi guzel bi yer :) hatta bacakla genitali ayni gune getiricem artik komple bi kerede git gel yapicam normal seans olsun kontrol seansi olsun :)
Merhaba,
Acaba As Estetik'te mi lazer yaptırdınız? Sonuç nasıl, ne kadar süre gittiniz? Şimdiden teşekkürler.
hayır başka bi yerde yaptırdım ben 8 seans sürdü düğünümden bir hafta önce son seansa gittim bacaklar bitti tamamen..koltuk altından çok az artık tüy diyebilceğim şekilde çıktı özel bölge de de maalesef 8 seans yeterli değil. güzellik uzmanımızda orası nemli bölge devam etmelisin dedi. düğünden sonra taşındım ben devam edemedim.. oraya bi süre ağda uygulamayı düşünüyorum.. daha sonra iyi bir yer bulursam devam etcem özel bölge seanslarıma... ama bazı bayanlar bi günde dökülme yok işte 2 seans sonra bitti demişler öyle bir şey yok... samimi olalım lütfen.. ha şu doğrudur ışını arttırıp 3. seansta tamamen dökülür kıllar ama bi tıraşlama yapıp 4.seansa hazırlanınca görürsünüz ki bitmemiştir.....
Merhaba kizlar araniza yeni katildim :) ben de pendik as estetik in genital+kol alti 29 lira olan kampanyasindan faydalaniyorum. Ilk seansim yapildi fakat genitalde koyuluklarim oldugu icin bazi bolgelerde dokulme olmadi orada renk açıcı bir krem tavsiye ettiler fiyati 102 lira. Bilgisi olan var mi almali miyim sizce ??
hoşgeldin canım :)
bende genital kolatına gidiyorum ayrıca yarım bacakta satın aldım ancak rengim koyu die şuan yapamayız dedi ve genitalde 3ncü seansa gidicem bu seanstada yapmazlarsa paramı isticem 102 tl şmdi vermek çok pahalı yaa peki 29 tl lik paketten aldım demişin canm 6 seansı mı aldın
Hoşbulduk canımm :) Ben 8 seans aldım daha 1 ana seans ve 1 kontrole gittim kol altında sorun olmadı ama özellikle genital iç kısımlarda dökülmeyen yerler oldu. Artık bilerek mi yapmadı yoksaa yaptı da mı dökülmedi bilemicemmm Nemlendiriciyi ve bu renk kremini satmak istedi nemlendirici de bepanten bana yeter de artar dedim ama işte şu krem konusunda şüphelerim varr :26:
ben 45 tl den almış şimdi 29 olması çok iyi birazcık kazıklandım. bende 6 seans almıştm şimdi hazır 29 iken 8 yapim diorum çünkü en az 8 seansta bitmesi olabiliyrmuş.
birde nemlendiriciyi bende almadım. bepanten kullanıyorum. ama o kremi bir arkadaşım kullandı çok memnun kalmış bütçen varsa alabirlirsin. ancak o 102 tl renk açıcığaaa okdr para vermem ben ve rengim açılmıyor die bacağımı yapmıyor büyük ihtimal paramı iadesini talep edicem :S
Sekiz seans daha garantili oluyorr :) sanirim 3. Seanstan once ben de renk aciciyi almayacagim bir de bacagi ben de sordum ama cok bronzsunuz yapamayiz bol bol kese yapin dediler sen de kese yap istersen canim :)