• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Koltukaltı & Özel Bölge Lazer Epilasyon Günlüğü - As Estetik

nedemek canım sende gittikten sonra paylaş ben kartaldakine gidiyorum sen hangisine gitmeyi düşünüyorsun. ayrıca ben 45tlden yazıldım zam gelmiş. 3 bölge 270ti 6 seansa.şimdi 6 seans gidersen 360 oluyor.
ayrıca ben girdim 3 bölge diye çıkışta bir anda yarım bacagıda satın almıştım birden 700tl batmıştım :52::52:

Ümraniye de olabilir, Kartal da bilmiyorum hangisi daha yakın açıkçası. :D Bacak almam ben şimdi alırsam komple bacak kol vs. derken çok tutar. Bir de memnun kalırsam devam edeceğim için riske atmayayım kendimi. :)

Ümraniye de olabilir, Kartal da bilmiyorum hangisi daha yakın açıkçası. :D Bacak almam ben şimdi alırsam komple bacak kol vs. derken çok tutar. Bir de memnun kalırsam devam edeceğim için riske atmayayım kendimi. :)

doğru canım 1 seans git bakalım sevcekmisin ona göre devam edersin:34:

2.ci seansımı yaptırdım.
gittiğim lazer salonundan hiç memnun değilim hem hijyenik değiller hemde çok kabalar ..maalesef paramı ödediğim için devam etmekteyim..
koltuk altımda çabuk dökülmeler oldu ama genital bölgem daha çok dökülme olmadı..
diermo yaptırıyorum..temizlik güzel şey ama keşke önceden daha güzel araştırsaydım yapılacak salonu felan..
neyse az biraz katlanacamm yapacak bişey yok artık..
8 seans 300 tl ..

2.ci seansımı yaptırdım.
gittiğim lazer salonundan hiç memnun değilim hem hijyenik değiller hemde çok kabalar ..maalesef paramı ödediğim için devam etmekteyim..
koltuk altımda çabuk dökülmeler oldu ama genital bölgem daha çok dökülme olmadı..
diermo yaptırıyorum..temizlik güzel şey ama keşke önceden daha güzel araştırsaydım yapılacak salonu felan..
8 seans 300 tl ..

as estetiğemi gidiyorsun ESAT?

2.ci seansımı yaptırdım.
8 seans 300 tl ..

Deneyimlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler. :) Bunu acaba hangi merkez hakkında söylüyorsunuz? Diermo dediğiniz merkezin ismi falan mı yoksa yaptırdığınız lazer türü mü? Bizi aydınlatırsanız müteşekkir olurum, iyi günler. :28:

Deneyimlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler. :) Bunu acaba hangi merkez hakkında söylüyorsunuz? Diermo dediğiniz merkezin ismi falan mı yoksa yaptırdığınız lazer türü mü? Bizi aydınlatırsanız müteşekkir olurum, iyi günler. :28:

rica ederim canım tabiiki kartalda s... l.. (özelden yazarım isteyene) diye bi yer..ilk gittiğimde çok güzel karşılandım tabiiki senete imzamı atana kadar..:37:
sonrada örneğin ya acıdı biraz daha yavaş olun dedikçe kabalaşmaya başladılar..
yani işine gelirse felan tarzındalardı..işte zamanımız değerli herkese böyle zaman ayıramayız felan..:53::53::53:
birde ilk kez gittiğimde başka bir hatun varken diğerinde başka biri ..kiiii ilk kez böyle bişeye şahit oldum..
bana biriyle başlarsın biriyle biter demişlerdi..:26:
çok pişmanım açıkcası ama verdim bir kere para..:2:
diermo sanırım bana yapılan lazerin adıı...ahh pişmanım sadece tek tesellim tüyler gittikçeee aldığım zevk :52:

Son düzenleme:
yok canım için rahat olsun..
as estetik değil :40:
bende nasıl oldu bilmem insanın basiretimi bağlanır ne hemen kabul ettim..
neyse bakalım önümüzdeki seansta neler yaşıyacamm:17:

yok canım için rahat olsun..
as estetik değil :40:
bende nasıl oldu bilmem insanın basiretimi bağlanır ne hemen kabul ettim..
neyse bakalım önümüzdeki seansta neler yaşıyacamm:17:

hadi bakalım tez zamanda kurtulursun inş.. ben hep aynı bayana gitmek için randevu alıyorum mesala orda öle bişey yokmu. 2kez gittim 2 sindede aynı bayan gelecek seansım içinde ona rezerve aldım.

ben her seansta bir bayan değişiyorum..
yawww herkes gördü neredeyseee tövbe tövbeeeeee bakalım 3.seansdada başkası olursaaaa artık bilmiyorum neler olur..:17:
inş. tez zamanda kurtuluruzz bu kıl illetinden :1:

ben her seansta bir bayan değişiyorum..
yawww herkes gördü neredeyseee tövbe tövbeeeeee bakalım 3.seansdada başkası olursaaaa artık bilmiyorum neler olur..:17:
inş. tez zamanda kurtuluruzz bu kıl illetinden :1:

Sizin adınıza üzüldüm, para ödediğiniz bir yerin size sanki "hayrına" hizmet alıyormuşsunuz gibi davranması hiç hoş değil. :20: Bu uzun süreli araştırmalarım da bu yüzden, aynı duruma düşmekten korkuyorum. Umarım bir an önce kurtulursunuz da daha fazla yüz göz olmazsınız o insanlarla. Bilgiler için çok teşekkürler, iyi akşamlar. :34:

şimdi tecrübe sahibi oldum..kesinlikle araştırmadan birdaha asla yapmam böyle bir hata..
rica ederim..:16:

Merhaba,
son durumumu paylaşıyorum.

Geçen hafta 5. seansımı yaptırdım. Yaptırmamış olsaydım da çıkan tüyler (kıl değil artık tüy onlar) kesinlikle rahatsız etmiyor.

Son 1 seansım kaldı. Böyle bile kalsa kabulüm :)

Ayrıca geçen hafta bacak bölgesi için de başladım.

sonuçları yazacağım :)

Selam kızlar,

Dün koltuk altı ve genital için lazere başladım. As estetik ümraniye çarşıda bi lazer epilasyon merkezi. Ben personelin hoşgörüsünden çok memnun kaldım. Ancak aklıma takılan birkaç konu var. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

İşlemi yapan bayan işlem bittikten sonra, lazerin cildi kuruttuğunu ve krem kullanmam gerektiğini söyledi ve bana 67 tllik bir krem satmak istedi. Kremin adı Isıs pharma diye bişey. Ben araştırmak istediğimi söyledim ve kremi almadım.

Biraz araştırdım ve cilt kuruması için bepanten ve bebe yağının da kullanılabildiğini yazanlar vardı. Siz bu süreçte neler kullandınız?

Şimdiden teşekkürler...

Bir çok yer krem, losyon vs satıp artı para kazanmaya çalışıyorlar :) almadığınız iyi olmuş.
Lazer yaptırmadım ama çevremde yaptıranlar arko, bepanten vs kullanıyorlar. Ben ağda yapıyorum ve cildimi muhakkak iki günde bir bebe yağı ile yağlıyorum özellikle tüylü bölgelerde tüyleri yumuşatıyor bu yüzden ağda zamanında da kısmen acı hissetmiyorum.

Merhaba,

Geçen hafta 5. seansımı yaptırdım. Yaptırmamış olsaydım da çıkan tüyler (kıl değil artık tüy onlar) kesinlikle rahatsız etmiyor.

canım as estetiğemi gidiorsun

Merhaba,

Genel olarak memnun olmanıza çok sevindim, ben de oraya gitmeyi düşünüyorum. Arada bu başlıkta durumunuzu belirtirseniz çok memnun olurum, teşekkürler. :34:

Back