Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar lazere başlamak istiyorum fakat 3 hafta sonra tatile çıkıcam, acaba deniz suyu, güneş bunlar lazer yapılan bölgeye zarar verebilirmi? lütfen cevap bekliyorum..
arkadaşlar lütfen yardımcı olun valla çıldırcam ya.ben bayadan beri bacaklarıma genitalime jilet vurduğumdan tahmin edersinizki hertarafımı berbat ettim.neyse kıllar gürleşti başedemedim fln derken lazer yaptırayım dedim.as lazere uzun araştırmalar sonucu gittim.tüm bacak genital ve koltuk altı yaptırdım.ilk seansımdan 15 gün geçti,banada herkes gibi nemlendirici satmaya çalıştılar ama daha önce yazılanları okuduğum için almadım.lazeri yapan bayan evet iyi çalışıordu allah var hakkını yiyemem.ama kremde krem kremde krem itti beni.neyse gelelim kıllara..dökülenler oldu ama esas bomba benim bacaklarım ne çıktı ne uzadı ne döküldü öylece nokta nokta kaldılar.batık gibi.kontrole gittiğimde kadın yalandan baktı çok güzel çalışılmış ama batık losyonu alcan yapcak bişiy yok dedi.sanki o kremi kullanmadığım için bacak böyle kalmış gibi konuştu.okadar para veriosun yazık bak bu kremi al fln dedi.ağlıycam kızlar sinirden öyle nokta nokta kaldım jiletten farksıız yani.dökülmedi.neyse tamam dedim çıktım kremin fiyatını sordum 130 tl dedi.yuh dedim ya.bu ne almadan çıktım.şimdi intermette fln araştırıorum ama lütfen ayrdım edin ya lazerle kurtulcam sandım gene bişi çıktı başıma ne yapcam ben bu tüylerle.
varmı başına gelen lütfen yardım
on beş gün geçmiş tabikide siyah siyah kalıcak o bölgeler . uzamamış ki henüz dökülsün . bir ay sonra falan uzuyor iyice . öle hemen dökülmüyor tüyler . iyice kesele peeling yap . yavaş yavaş kayboluyor . sürekli nemlendirmek kese yapmak gerekiyor öle yaparsan daha kısa sürede sonuç alırsın . sattıkları nemlendiriciden bende aldım bu arada . batığımda vardı batık kremide aldım ben memnunum bu merkezden . ikinci seansımı yaptırdım gayet döküldü . ben bacak kol altı yaptırıyorum . bacaklarımın yarısı gitti . her seansta daha fazlalaştırıyorlar sanırım acısı artıyor gibime geldi . cidden acıyor yani . bacak ve kol altı böleyse genital nasıl acır düşünemiyorum . cesaret edemiyorum bir türlü oraya .
inanmayacaksın ama bacaklarım çok ağrıdı ama koltuk maltım ve genitalim o acıya göre yanında hiç kalır.insan düşününce genital daha çok acıycak sanıo ama öyle değil aslında kasıklarım ve bileklerim yapılırken ben resmen yumruk sıktım bağırcaktım ama koltuk altım ve genitalim o derece olmadı. bu arada cevap için teşekkürler
Merhaba kızlar, yaklaşık 3 yıldır kk okuyucalarındanım ancak yeni üye olarak bende sizler ile deneyimlerimi paylaşmak istedm. As lazer 14 eylülde ilkkez gittim genital-bikini -kolaltı ve yarım bacak için kredi k. 700tl olarak 6 taksit ile satın aldım. ilk seansım çok iyi geçti kolatnda hiç canım acımadı ancak. genital baya acıdı rengim koyu oldugu için bikini ve bacak yapamadık daha sonra eylül 28de kntrole gittim şuan yaklaşık 10 gün oldu ve tertemiz bir çok arkadaşım buraya gittiği için bende tercihte bulundum.
merhaba Duygu ,
Bende Ümraniye Çarşı As estetik e genital bölge ve kol altına gidiyorum canım ben ilk seans ve kontrole gittim. bu ay sonu 2. seansıma gideceğim. Yer , hijyen ve çalışanın ilgisi oldukça iyi çok güzel bir yer bende cok memnun kaldım. Banada lazer den sonra nemlendirici ve batıklarım için krem verdi. Ben nemlendiriciyi almadım. Bepanten sürüyorum. Sadece batıklarım için olan kremi aldım. Almana gerek yok. Lazer e gidenlerden duymadın krem verildiği vs o yüzden genede sen bilirsin . Biraz da para tuzagı diye düşünüyorum . Bende batık kremini aldıktan sonra almasamıydım diye de düşündü.
benim tüylerin dökülmesi söylendiği gibi tam 10 günden sonra başladı. 2 ay olacak genital bölgem cok temiz koltuk altım sadece biraz tüyler var. Ama genel olarak memnunum ilk seansa ragmen sonuç cok iyi canım.
Merhaba acaba memnuniyetiniz hala devam ediyor mu? Ve gidip tamamen kurtulan arkadaşlarınız var mı? Şimdiden çok teşekkürler.
merhaba haygays'cım ben eylül 14te yazıldım 28 eylülde kontrole gittim haftayada 2nci seansıma gideceğim memnunum şuana kadar kötü bir sonuç yaşamadım. ayrıca1buçuk ay vucudunda hiçbişey çıkmadan dert etmeden gezmek harika benim seansıma 1bucuk hafta haldıgı için azar azar çıkmaya başladı ancak bebek tüyü gibi tavsiye ediyorumm :)
Şu kara bahtım, kör talihime yeni bir umut ışığı oldunuz desem inanır mısınız? Şu an kampanyaları da var sanırım gidip bir görüşmeyi düşünüyorum gerçekten. Çok sağolun yorumunuz ve ilginiz için. Son bir sorum daha olacak verdikleri kremleri almayı zorunlu tutuyorlar mı acaba? Hani işe yaramıyor kremsiz demek için dozu azaltma gibi bir şey olmaz değil mi? Çünkü kreme verecek o kadar param olsaydı zaten oraya değil de hastaneye falan gitmeyi tercih edebilirdim. Param yok ki oraya gidiyorum, beni neden zorlasınlar? Özetle: Fakirim falan desem sıyrılır mıyım acaba? Mutfak masraflarından kısıp epilasyona geliyorum desem olur mu ki? Bence olur.
Dipçik not: Öğrenciyim.
günadyın haygays sabah sabah güldürdün beni deliii canım bana ilk seanst alman gerek dediler bende şuan ona verecek bütcem yok dedim. bidaki seanta alırım dedim. 65 tl demişlerdi diye hatırlıyorum. benim 2 -3 arkadaşmda oraya gidiyor eğer çok kasarlarsa seni arkadaşım geliyor onda fazla var ümraniye şubenizden satın almıştı ondan aldım ben tşk ederim de alma ben aynen bu taktiği uyguladım. kontrolde bidaha teklif etmediler. ecczaneden gitttim bepanten aldım. 3gün günde 3-4 defa bepanteni sürdüm bir sorun yaşamadım. ama bütçem olursa oranın kremini alabilirim çünkü kullanan arkadaşlarım çok iyi nemlendiriyor diyor. yani o krem sadece nemlendirmek için başka artı yada eksisi yokkkk
şuan kampanyası nasılmış ben kolatı genita bikini yarım bacak 700e yazıldım eylülde
evet kremi alabilirdim, ama işlemi yaptırmadan önce bana kremden bahsetmediler, işlem bitince "şey pardon söylemeyi unuttuk, bu kremi kullanman lazım" diyince benimde içime kurt düştü.
ama alabilirim biraz araştırdım kremi.
sende memnun olduğunu söylüyorsun.. :)
Evet öyle de yapabilirim, güzel bahane beğendim. Şuan bikini + genital + kolaltı seans başı 60 tl. Bana çok uygun geldi. Gidip görüşmeyi düşünüyorum. Komple vücut yaptırmam lazım aslında, ama ilk olarak küçük bölgelerle başlayıp memnun kalırsam devam etmeyi düşünüyorum. Çok yardımınız dokundu Allah ne muradınız varsa versin, tüyleriniz az seansla çok dökülsün inşallah. Kendimi daha fazla Adnan Oktar tribine sokmadan susayım ben.
Gelişmelerinizi takip etmek isterim, arada yazarsanız bu başlığa hepimiz yararlanırız. Tekrar tişikkirlir, iyi günler.