Eklentiler
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim canım hayırlı olsun topigin
yalnız ben anlamadım halı ile koltuklarımı nasıl kombin yapabilirim diyosun?:26:
evet canım koltukları önceden beğenmiştim şimdi halı arayışına girince p.cardin 3 boyutlu halılarını görünce en çok bunu beğendim. ne koltukların hlıya uygun rengi var ne de halını başka rengi var. olmadı halıyı değiştirecem ama kombin yapabilirsem çok iyi olacak.canım senin sıkıntın sadece koltuklar halıyla uyar mevzusu mu ?
Şimdi kızlar yakın zamanda salonumu yeniden döşeyeceğim ama bir problem var. Beğendiğim koltuk takımı orta kahverengi
bayıldığım halı da şu kırmızı güllü halı Eki Görüntüle 512590 Biliyorum çok alakasızlar ama bir yolu yok mu? Bu ikisini nasıl kombine edebilirim fikirlerinize ihtiyacım var.
canım benim yıldızım. koltukların rengi kahve, halı da kırmızı ikisi uyar mı karar veremedim. farzedelim ki aldım..... koltuların üstüne kırmızı yastıklar koysam sence halıyla koltuk arasında uyum sağlamış olur muyum??
ben genelde konuları nicklere bakmadan okuyorum. sonra yıldızı fark ettim avatara bakınca. alta doğruda seni fark ettim. anaaa tuz açmış ya bu konuyu dedim
canım birinden vazgeç bence ya. halıyı beğendiysen yatak odana al. koltuklara başka al. koltuklar güzel
kafam aynen çorba gibi buz. karmakarışığım. sanırım halıdan vazgeçeceğim. çok da beğendim. peki diğer halılar için ne düşünüyorsun.??
halı da öle bişi kki fotodan anlaşılmıo. görmek dokunmak lazım ille :)
halı için alternatiflerim de bu iki halıdan biri olacak.