• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Koltuk ve halı uyumu

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

tuz

yanardöner
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
2.702
5
158
İstanbul
Şimdi kızlar yakın zamanda salonumu yeniden döşeyeceğim ama bir problem var. Beğendiğim koltuk takımı orta kahverengi

bayıldığım halı da şu kırmızı güllü halı $halı.webp Biliyorum çok alakasızlar ama bir yolu yok mu? Bu ikisini nasıl kombine edebilirim fikirlerinize ihtiyacım var.

Eklentiler

• $2.webp
    $2.webp
    3 KB · Görüntüleme: 448
  • $1.webp
    $1.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 321
Son düzenleme:
ben geldim canım hayırlı olsun topigin :16:
yalnız ben anlamadım halı ile koltuklarımı nasıl kombin yapabilirim diyosun?:26:

Son düzenleme:
ben geldim canım hayırlı olsun topigin :16:
yalnız ben anlamadım halı ile koltuklarımı nasıl kombin yapabilirim diyosun?:26:

canım benim yıldızım. koltukların rengi kahve, halı da kırmızı ikisi uyar mı karar veremedim. farzedelim ki aldım..... koltuların üstüne kırmızı yastıklar koysam sence halıyla koltuk arasında uyum sağlamış olur muyum??

canım senin sıkıntın sadece koltuklar halıyla uyar mevzusu mu ?
evet canım koltukları önceden beğenmiştim şimdi halı arayışına girince p.cardin 3 boyutlu halılarını görünce en çok bunu beğendim. ne koltukların hlıya uygun rengi var ne de halını başka rengi var. olmadı halıyı değiştirecem ama kombin yapabilirsem çok iyi olacak.

halı için alternatiflerim de bu iki halıdan biri olacak.

Eklentiler

• $pierrecardin_hali_2919H.webp
    $pierrecardin_hali_2919H.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 255
  • $pierrecardin_hali_2929H.webp
    $pierrecardin_hali_2929H.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 281
:43:
Şimdi kızlar yakın zamanda salonumu yeniden döşeyeceğim ama bir problem var. Beğendiğim koltuk takımı orta kahverengi

bayıldığım halı da şu kırmızı güllü halı Eki Görüntüle 512590 Biliyorum çok alakasızlar ama bir yolu yok mu? Bu ikisini nasıl kombine edebilirim fikirlerinize ihtiyacım var.

ben genelde konuları nicklere bakmadan okuyorum. sonra yıldızı fark ettim avatara bakınca. alta doğruda seni fark ettim. anaaa tuz açmış ya bu konuyu dedim :37::37:

canım birinden vazgeç bence ya. halıyı beğendiysen yatak odana al. koltuklara başka al. koltuklar güzel

canım benim yıldızım. koltukların rengi kahve, halı da kırmızı ikisi uyar mı karar veremedim. farzedelim ki aldım..... koltuların üstüne kırmızı yastıklar koysam sence halıyla koltuk arasında uyum sağlamış olur muyum??

berjel (yazılışı böle mi bilmiorum) lerin de düz olaydı yani sadece o ikililer gibi olaydı koltuk takımın olurdu bence. o tekliler bozar işi

:43:

ben genelde konuları nicklere bakmadan okuyorum. sonra yıldızı fark ettim avatara bakınca. alta doğruda seni fark ettim. anaaa tuz açmış ya bu konuyu dedim :37::37:

canım birinden vazgeç bence ya. halıyı beğendiysen yatak odana al. koltuklara başka al. koltuklar güzel

kafam aynen çorba gibi buz. karmakarışığım. sanırım halıdan vazgeçeceğim. çok da beğendim. peki diğer halılar için ne düşünüyorsun.??

kafam aynen çorba gibi buz. karmakarışığım. sanırım halıdan vazgeçeceğim. çok da beğendim. peki diğer halılar için ne düşünüyorsun.??

ya fotodn çok anlamadım açıkcası. bende halı bakıorum. netten modellere bakmıom mesela. anlaşılmıo çünkü.

canımmm koltuk seçimine bayıldımm ben, ama aynı şeyi halı için söyleyemeyeceğim maalesef :(
illaki bunları bu şklde nasıl kombin edebilirim diye sorarsan ben şöyle yapardım;
1.alternatif büyük kahve koltukta hiçbir değişiklik yaptırmaz ama berjer koltuğu tıpkı halının desenleri gibi bir kumaşla döşettirirdim.. aksesuar seçimlerinde ise daha kesinlikle çiçekli böcekli bişey tercih etmez daha pastel tonları ve de sade şeyleri tercih ederdim aksi abartı olurdu çünkü..
2.alternatif ise koltuklar ve halıyı aynen hiçbir değişiklik yaptırmadan satın alıp aksesuar seçimlerinde kombin oluşturabilirsin.. mesela az önceki topikte bir tablo eklemiştin gül desenli, öyle bir tablo alabilirsin ve obje seçimlerini de kırmızı ve sütlü kahveden yana kullanıp hoş bir kombin oluşturabilirsin.

bu arada hepsini geçtim :D illaki bişeyleri bişeylerle uydurmak zorunda da değilsin, zıt renkleri bir araya getirmekte çok moda artık biliyosun ;)

Bence olur niye olmasinki ben beğendim halıyı da koltuklarida. Değişik bı hava verecektir salonuna. Ayrıca hiç sevmem öyle salon takımlarini bana gore cok alaturka

halı için alternatiflerim de bu iki halıdan biri olacak.

ohaaa birinci halıya bittiiimmmm :O o güllüyü boşver yaaaa bence kesinlikle birinci halıyı almalısın ve de u şklde uyumsuzluk felan da olmuoo süper süperrrrr..

illa o halı dersen kırmızı yastıklar olabilir zıt renkler çok hoş duruyo ama tabiki çakıl taşlı olana bayıldım daha öncede görmüştüm salonum o renkle uyumlu olsaydı onu alcaktım

10urser kırmızıyla kahverengiyi bi şekilde kombin ederim dediğin gibi berjerlere dokunmak lazım. koltuk takımının berjeri yok onu ben yakıştırdım en başta. yere de koltuklara uygun kahve-vizon-bej bi halı atacaktım olup bitecekti. peki diğer halılar hakkında ne düşünüyorsun??

çakıl taşlı olanı bir çok evde gördüm ben ama birincisi çok orjinal duruo bence.

Back
X