Koltuk yıkamacılar var eve gelip yıkıyorlar. Özel ona göre ilaçları felan var. Ben sene de nir yıkatıyorum gayet temiz oluyorHerkese merhaba. Benim kız akşam koltuğa çiş yaptı. Pazar günü de doğum yapacam tam yatacağım koltuğa yaptı. Bunu nasıl temizleme bilirim. Yıkasam kötü olur mu acaba koltuk eşim yıkar tabi. Ya da tahtası ne tür bilmiyorumo da şişer kötü olur mu. Nasıl hijyen yapabilirim. Fikri olan yardım edebilir mi?
Kopurtun silin guzelce esiniz cektirsin yikama makineniz varsaHerkese merhaba. Benim kız akşam koltuğa çiş yaptı. Pazar günü de doğum yapacam tam yatacağım koltuğa yaptı. Bunu nasıl temizleyebilirim. Yıkasam kötü olur mu acaba koltuk eşim yıkar tabi. Ya da tahtası ne tür bilmiyorumo da şişer kötü olur mu. Nasıl hijyen yapabilirim. Fikri olan yardım edebilir mi?
Acaba tek koltuk için gelirler mi? Yeni taşındık diye daha 1.5 ay önce yıkatmıştımKoltuk yıkamacılar var eve gelip yıkıyorlar. Özel ona göre ilaçları felan var. Ben sene de nir yıkatıyorum gayet temiz oluyor
Yıkama makinam yok maalesef. Öyle yapıp balkona taşısam çıkar mı bilemedim. Ama işte balkona çıkarmak zor eşim yalnız çıkarabilir mi bilemiyorum.Kopurtun silin guzelce esiniz cektirsin yikama makineniz varsa
Olur olur neden olmasınAcaba tek koltuk için gelirler mi? Yeni taşındık diye daha 1.5 ay önce yıkatmıştım
Teşekkür ederimOlur olur neden olmasın
En iyisi yikatmak hem dogumda yakinmis temizlik olmus olurYıkama makinam yok maalesef. Öyle yapıp balkona taşısam çıkar mı bilemedim. Ama işte balkona çıkarmak zor eşim yalnız çıkarabilir mi bilemiyorum.
İşte 1.5 ay önce yıkattık kız sağolsun çiş yaptı :) eşim yarın ben balkonda yıkarım diyor artık bir şekilde halledeceğiz. Teşekkür ederimEn iyisi yikatmak hem dogumda yakinmis temizlik olmus olur
Amam bacim nolcak cocuk o yarin bebiste geliyomus hepten batar bosver sil gec yaaa ben beyaz sabun eritiyorum koltuklarimi silmek icin birazda bulasik makinesi parlaticisi koyuyorum bosver s.cmamis ya cocukİşte 1.5 ay önce yıkattık kız sağolsun çiş yaptı :) eşim yarın ben balkonda yıkarım diyor artık bir şekilde halledeceğiz. Teşekkür ederim
AhahahhAmam bacim nolcak cocuk o yarin bebiste geliyomus hepten batar bosver sil gec yaaa ben beyaz sabun eritiyorum koltuklarimi silmek icin birazda bulasik makinesi parlaticisi koyuyorum bosver s.cmamis ya cocuk