koltuk temizliği

esraulupnar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2019
28
25
38
24
arkadaşlar ben koltuklarımı temizlemek istiyorum nasıl temizlik malzemeler kullanıyorsunuz bide koltuğun oturma yeri basık duruyor kabarık durması için ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim

yıkatmak en güzeli çünkü sildikce alttaki lekeler yukarı kusuyor ben makinayla yıkıyorum yikamadan oncede bol bol su verip sıvı çamaşır deterjanlı suyla lifliyorum tekrar tekrar su verip çekiyorum yeni gibi oluyor çevrenizde birilerinde varsa isteyin ben makinamı komşularımada veriyorum diger türlü istediğin kadar sil temiz olmaz canm

Beyaz sabun ve lif kullanıyorum bi çok tanıdığımda böyle yapıyor

Daha bugün sldim ılık su ve beyaz sabunla
Sonra da duruşamak için sirkeli suyla duruladım :)
Kolay gelsin

biobellindanın koltuk temizleyicisiyle ılık su hazırlayıp lifle silerim güzelce daha sonra durularım oh miss,ama beyaz sabunu ben de çok duydum denemeyi düşünüyorum.

bende cok silerdim biok tasiyeyide denedim temiz olurdu ama geçenlerde ablamın bi makınası var bayada pahallıya almiştı deymiş dedim o paraya koltuklar yeni geldiğinden bile temiz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…