Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koltuk takımı arayışı içindeyim. Ama daha marka konusunda bile daha karar verebilmiş değilim. Sizin koltuk takımınız ne marka yada nereden aldınız? memnun musunuz?
Eviniz Kendinizin İse; Evinize Göre Yaptırmanızı Tavsiye Ederim..
Değilse de Yaptırabilirsiniz..
Çünkü Mağaza Fiyatlarından Çok Daha Makul Fiyatlar Sunuluyor..
Ben yeni evli değilim ama evimi yeniledim.
Koltuk takımı almadım.
Tepe Home dan bir 3 lü bir 2 li koltuk aldım.
Eski berjerimle kullanıyorum.
Ismarlama mobilya için mimara ihtiyacın yok aslında.
Sehpamı ve tv ünitemi ısmarlama yaptırdım.
Tek sehpa,tek dresuar satan aksesuarcılar var ya...
Onlarda kataloglar var.(Yemek masası,büfe,vitrin,koltuk...herşey)
İstediğin ebatta istediğin modelde yaptırabiliyorsun.Ayak,çekmece,kapak,renk istediğin gibi seçiyorsun.
Ve daha ucuza geliyor.
Eviniz Kendinizin İse; Evinize Göre Yaptırmanızı Tavsiye Ederim..
Değilse de Yaptırabilirsiniz..
Çünkü Mağaza Fiyatlarından Çok Daha Makul Fiyatlar Sunuluyor..
İstanbul'da İkamet Ediyorum..ben de doğtaştan alıyordum son anda kararsız kaldım beğendiğim tarz köşe takımları ve istediğim ölçülerde 4 - 5 bin lirayı buluyor ama bulunduğum şehirde güzel imalatçı yok istanbulda yaptırabilirim yarı fiyatına hatta daha ucuz ama göz görmeyince internetten ölçü verip yapın demeye güvenemiyorum.. bir yer var 43 yıldır bu işi yapıyorlarmış istanbulda ismini versem sorun olur mu bilmiyorum.. adam maskoya bile biz yapıyoruz güvenin diyor ama işte iğrenç yaparlarsa diye korkuyorummm..
tavsiye edeceğiniz güvenilir güzel mobilya imalatçısı var mı ?:18:
İstanbul'da İkamet Ediyorum..
Ancak Kendi Mobilyacımı Tavsiye Edebilirim..
Çok Güvenirim..
Söylediği Tarihte Malzemeni Getirir..
Masko ve Modoko'da Görmüş Olduğunuz Mobilyaların Bazıları Bu Bahsettiğim Mobilyacıya Ait..
Bende Kendisini Evlenmeme Yakın İnternetten Bulmuştum..
İstanbuldada mobilyacılar sitesi yanılmıyorsam Maskoydu oraya gidebilirsiniz...
Kızlar doğtaşın beğendiğim modelini bir imalatçıya götürsem birebir yaptırsam. aslında ben kendim yaptırırsam hani şu tükenmez kalem bile silinen leke tutmayan kumaşlar varya ondan istiyorum. Bir kumaşçı göstermişti adam ateş tuttu bana mısın demedi :)
İstanbul'da İkamet Ediyorum..
Ancak Kendi Mobilyacımı Tavsiye Edebilirim..
Çok Güvenirim..
Söylediği Tarihte Malzemeni Getirir..
Masko ve Modoko'da Görmüş Olduğunuz Mobilyaların Bazıları Bu Bahsettiğim Mobilyacıya Ait..
Bende Kendisini Evlenmeme Yakın İnternetten Bulmuştum..