Koltuk Takımınız ne marka yada Nerden aldınız?

demmay

💑 ( 👶+👶) = 💙
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2007
1.843
31
40
Koltuk takımı arayışı içindeyim. Ama daha marka konusunda bile daha karar verebilmiş değilim. Sizin koltuk takımınız ne marka yada nereden aldınız? memnun musunuz? En Büyük KK

canımcım benimki istikbal ben çok memnunum serviside güzel kalitesi de bellonadan da yemek odamı almıştım o da çok iyi sağlam ve de assla toz belli etmiyo rengi dolayısıyla:KK34::KK34:..ama ankaradan alacaksan sitelere bak mutlaka derim neler var neler...

canım nasipse Ankara'dan alacağım. İstikbalden almayı düşünüyordum bende ama hep tarzı aynı.. Benim salon takımımıda ankaradan almıştık. gerçekten çok sağlam ve güzeldi..

salon takımım yedi yıllık ve doğtaştan aldım, kalitesi süper. doğtaşta şu anki modeller de harika tavsiye ederim...

Doğtaştan yemek takımı beğendim ama koltuk takımlarına pek sıcak bakmadım. tekrar bakayım :)

Koltuk takımı arayışı içindeyim. Ama daha marka konusunda bile daha karar verebilmiş değilim. Sizin koltuk takımınız ne marka yada nereden aldınız? memnun musunuz? En Büyük KK

Eviniz Kendinizin İse; Evinize Göre Yaptırmanızı Tavsiye Ederim..
Değilse de Yaptırabilirsiniz..

Çünkü Mağaza Fiyatlarından Çok Daha Makul Fiyatlar Sunuluyor.. :KK34:

Evet kendi evim. Aslında iç mimarla çalışmak istiyorum.. Doğtaştan beğendim bir tane. 5 küsür lira :) Ankara'da öncelikle sitelere bakarım. Forumd açok hoş koltuklar gördüm. Markalarını merak ettim :)

Son düzenleme:
Ben yeni evli değilim ama evimi yeniledim.
Koltuk takımı almadım.
Tepe Home dan bir 3 lü bir 2 li koltuk aldım.
Eski berjerimle kullanıyorum.

Ismarlama mobilya için mimara ihtiyacın yok aslında.
Sehpamı ve tv ünitemi ısmarlama yaptırdım.
Tek sehpa,tek dresuar satan aksesuarcılar var ya...
Onlarda kataloglar var.(Yemek masası,büfe,vitrin,koltuk...herşey)
İstediğin ebatta istediğin modelde yaptırabiliyorsun.Ayak,çekmece,kapak,renk istediğin gibi seçiyorsun.
Ve daha ucuza geliyor.

Ben yeni evli değilim ama evimi yeniledim.
Koltuk takımı almadım.
Tepe Home dan bir 3 lü bir 2 li koltuk aldım.
Eski berjerimle kullanıyorum.

Ismarlama mobilya için mimara ihtiyacın yok aslında.
Sehpamı ve tv ünitemi ısmarlama yaptırdım.
Tek sehpa,tek dresuar satan aksesuarcılar var ya...
Onlarda kataloglar var.(Yemek masası,büfe,vitrin,koltuk...herşey)
İstediğin ebatta istediğin modelde yaptırabiliyorsun.Ayak,çekmece,kapak,renk istediğin gibi seçiyorsun.
Ve daha ucuza geliyor.

Benimde bu nasipse 2. eşya yenilemem olacak. Önceki salon takımım alaturka işleme tarzındaydı. Çeyiz olunca eşim benssiz ankara sitelerden almış. oturma odamda İstikbalindi. Yatak odamıda babam yapmıştı. Şimdi nüfus arttı :) kızım ve oğlumun odası ayrı olacağından salonu oturma odası niyetine kullanacağız. O yüzden rahatşık ve modern görünmesini istiyorum.. Ayrıca kalabalık olmadan her metre kareyi iyi kullanmak ferah bir ortam olsun istiyorum.. istikbalin oturma odasını kullandım o yüzden tarzı hep aynı onunda ve bu sefer önceki evimden tamamen farklı olsun istiyorum :)

canım aynı dert bizdede var iki yıl önce oturma odama bilinmiş yanları deri bir maksi takım aldım.salondakiler 7 yıllık ama taşına taşına bittiler.bende acaba oturma odasındakileri salona alıp salondamı otursam yoksa salona yeni bir takımmı alsam bilmiyorum.moda lifedan almıştım memnunum .ama gönlümdekini sorarsan $1_1_10_3.jpg bu takıma bayıldım.doğtaş pahalı biraz .sen sitelerden bak bence.ben bir mobilya imalatçısıyla görüştüm adam dediki piyasada adı belli bütün markalar suntaymış.yani dışı cici içi bici derler bizde:) en iyisi yaptırmak malzemeye siz karar verirsiniz dedi.ama ben gözümle görmediğim şeye biraz korkuyla yaklaşıyorum.yinede karar senin kolay gelsin

ben de doğtaştan alıyordum son anda kararsız kaldım beğendiğim tarz köşe takımları ve istediğim ölçülerde 4 - 5 bin lirayı buluyor ama bulunduğum şehirde güzel imalatçı yok istanbulda yaptırabilirim yarı fiyatına hatta daha ucuz ama göz görmeyince internetten ölçü verip yapın demeye güvenemiyorum.. bir yer var 43 yıldır bu işi yapıyorlarmış istanbulda ismini versem sorun olur mu bilmiyorum.. adam maskoya bile biz yapıyoruz güvenin diyor ama işte iğrenç yaparlarsa diye korkuyorummm..

tavsiye edeceğiniz güvenilir güzel mobilya imalatçısı var mı ?:18:

İstanbuldada mobilyacılar sitesi yanılmıyorsam Maskoydu oraya gidebilirsiniz...

Kızlar doğtaşın beğendiğim modelini bir imalatçıya götürsem birebir yaptırsam. aslında ben kendim yaptırırsam hani şu tükenmez kalem bile silinen leke tutmayan kumaşlar varya ondan istiyorum. Bir kumaşçı göstermişti adam ateş tuttu bana mısın demedi :)

Ankara sitelerden aldım.. Evime göre yaptırdım hatta.. Hem dayanıklı hemde uygun..

Markaların yaptırdıkları yerler zaten imalatçılar.

ben de doğtaştan alıyordum son anda kararsız kaldım beğendiğim tarz köşe takımları ve istediğim ölçülerde 4 - 5 bin lirayı buluyor ama bulunduğum şehirde güzel imalatçı yok istanbulda yaptırabilirim yarı fiyatına hatta daha ucuz ama göz görmeyince internetten ölçü verip yapın demeye güvenemiyorum.. bir yer var 43 yıldır bu işi yapıyorlarmış istanbulda ismini versem sorun olur mu bilmiyorum.. adam maskoya bile biz yapıyoruz güvenin diyor ama işte iğrenç yaparlarsa diye korkuyorummm..

tavsiye edeceğiniz güvenilir güzel mobilya imalatçısı var mı ?:18:
İstanbul'da İkamet Ediyorum..
Ancak Kendi Mobilyacımı Tavsiye Edebilirim..
Çok Güvenirim..
Söylediği Tarihte Malzemeni Getirir..

Masko ve Modoko'da Görmüş Olduğunuz Mobilyaların Bazıları Bu Bahsettiğim Mobilyacıya Ait..
Bende Kendisini Evlenmeme Yakın İnternetten Bulmuştum..

Son düzenleme:
Çok Güvenirim..

Masko ve Modoko'da Görmüş Olduğunuz Mobilyaların Bazıları Bu Bahsettiğim Mobilyacıya Ait..

ben bu konuda bilgi istesem

İstanbuldada mobilyacılar sitesi yanılmıyorsam Maskoydu oraya gidebilirsiniz...

Kızlar doğtaşın beğendiğim modelini bir imalatçıya götürsem birebir yaptırsam. aslında ben kendim yaptırırsam hani şu tükenmez kalem bile silinen leke tutmayan kumaşlar varya ondan istiyorum. Bir kumaşçı göstermişti adam ateş tuttu bana mısın demedi :)

canım çok güzelmiş ya. peki bu kumaşın adını öğrenme imkanın var mı? ben yıkanabilir koltuk için kumaş öneriniz diye topik bile açtım kimse cvp bile yazmadı.:KK43::KK5: gerçi seninki yıkanabilir değil silinebilir kumaşmış ama gene de bu kadar iyi bişeyse yıkamaya ne gerek var di mi?

aslında benim yıkamadıkça silmek içime sinmiyor çok.. halıyı da koltuk kılıflarını da yıkarım ben hep deli gibi:KK37:

Çok Güvenirim..

canım bana da adam tel. de aynı şeyi söyledi maskodaki mobilyaların bi kısmını biz yapıyoruz dedi acaba aynı mobilyacıdan mı bahsediyoruz? ben özel mesaj atamıyorum henüz:26:

siteye internetten alıp resimleri koyuyolar.. aynısı olacak diye beklerken hani böyle mahalle çekyatçıları olur ya:KK52: merdivenaltı imalat.. öyle bişey yapıp yollarlarsa diye korkuyorum.. gidip görme imkanım da yok

X