Koltuk takımımızın modeline karar verdik. Sizce güzel mi? (Resimli)

Bu modele renk seçimi hangisi olmalı?

• Mürdüm - beyaz

OY: 74 66,1%
  • Kırmızı - beyaz

OY: 8 7,1%
  • Siyah - beyaz

OY: 30 26,8%

• Ankete Katılan
    112
30-40 dereceyi geçme canım...30da yıkadık biz...devir 1000 devirdi galiba ama sen emin olamıyorsan 800 devir yap bişey olacağını sanmam...kumaşı ne?yıkamadan korkma da yıkadıktan sonra takması zor oluyor,eşimle beraber yapıyoruz...

benim koltukların kumaşı böyle canım.. $zir2.webp

yeşim canım bak sana bir alternatif..
$elegans-tv.webp

:21:selamlar, bence de mürdümü tercih ediniz...yalnız resimlerdeki çiçek desenleri pek hoş değil daha güzel desenli kumaşla kombinleyin bence...bir de mor ve tonlarının eve bereket getirdiği söylenir. Şöyle de bir önerim var size; 2 üçlüyü düz renk, 2 berjeri desenli seçin.. desenli kumaştan yastık yaptırıp düz renkteki kanepelere, düz kumaşlardan yastıkları desenli berjerlere koyun...Nacizane fikrim böyle...Her neyi seçerseniz iyi günlerde kullanmanız temennsiyle...:nazar:

Kızlar ya annemle görüşmüyorum. Kayınvalidemi de çok severim arkadaş gibiyiz. Bi büyük olarak fikrini almak istedim. Sordum bu model nasıl diye. Temizlik açısından daha kullanışlı bişey alırsan rahat edersin dedi. Hani altıda minderli söküp yıkanabilcek şekilde kol kısmı falan. Birde açık gri tonlarında tercih etsen daha güzel olmaz mı dedi yıkarsın hem pırıl pırıl olur daha ferah durur falan diye. Yine de sen bilirsin dedi. bu takım pek benim içime sinmedi ama kullanıcak olan sensin dedi. Çok kararsız kaldım gerçekten birde benim tek oturma odam olucak misafir odamda oturma odamda bir olucak ne yapmalıyım sizce?

Öncelikle Merhabalar herkese
Benim fikrim koltuk kumaşında kadife ve süvetten uzak durman yönünde ben süet aldım ve iyi markadan aldım fakat uçan tozu bile üstüne çekiyor.Birde çok açık yada çok koyu renklerden kaçınman.berjerin rengi çok tatlı ama tek yaşam alanım var diyorsan biraz daha rahat grup seçmeni tavsiye ederim.Biz hatayı aslında herşeyi misafir kavramına göre yapıyoruz.
Tabiki son karar yine senin olacak.

Öncelikle Merhabalar herkese
Benim fikrim koltuk kumaşında kadife ve süvetten uzak durman yönünde ben süet aldım ve iyi markadan aldım fakat uçan tozu bile üstüne çekiyor.Birde çok açık yada çok koyu renklerden kaçınman.berjerin rengi çok tatlı ama tek yaşam alanım var diyorsan biraz daha rahat grup seçmeni tavsiye ederim.Biz hatayı aslında herşeyi misafir kavramına göre yapıyoruz.
Tabiki son karar yine senin olacak.

evet canım haklısın süet kumaş düz olduğu için bir de çok gösterir tozu tüyü bir de dediğin gibi toplar tozları çeker. Çok açık renklerden bende korkuyorum açıkcası temizliği zor olur gibi geliyor. Çok koyu renklerden toz tüy gösterir diye düşünüyorum. Mürdüm - beyaz olan hoşuma gitti onda karar kıldım. Fakat bu seferde düşüncem bu model temizlik açısından rahat olmaz mı? kol kısmı çıkmıyor oturma yerleride sabit sadece arka yastıkları sökülüp yıkanabilir.

Kızlar yardım edin lütfen ya bu takım daha mı güzel sizce öbüründen? :26:
$elegance_beyz_koltuk_tk_genel_1_b.webp$elegance_beyz_koltuk_tk_kd2_4_b.webp$elegance_beyz_koltuk_tk_kd4_o.webp

siyah her zaman tozu belli eder fakat mürdüm yada kırmızı siyaha nazaran tozu fazla belli etmez buda senin için bir avantaj kırmızı renk için zamanla beni boğar demiştin geriye sadece mürdüm kalıyor bence mürdümü tercih etmelisin o zaman.ben kırmızıyı çok beğenmiştim ama zevk tabii canım.bence sen ilk gösterdiğin modelin mürdümünü al

siyah beyaz koltuk takımı rengi hiççç düşünmeyin kızlar,benımkıler sıyah beyaz temizliği açık renkten daha zor diyebilirim,kıl düşse belli oluyor,tozu belli ediyor,en kısa zamanda değiştireceğim,bende köşem takımlara özeniyorum:)

siyah her zaman tozu belli eder fakat mürdüm yada kırmızı siyaha nazaran tozu fazla belli etmez buda senin için bir avantaj kırmızı renk için zamanla beni boğar demiştin geriye sadece mürdüm kalıyor bence mürdümü tercih etmelisin o zaman.ben kırmızıyı çok beğenmiştim ama zevk tabii canım.bence sen ilk gösterdiğin modelin mürdümünü al

Model olarak ilk takımım mı daha güzel duruyo? ikinci modelin de aynı şekilde mürdümü yaptırılabilir. Model olarak hangisi iyi?

ilk model daha güzel bence o modelin mürdümünü al derim hem mutfak dolaplarınıda mürdüm yapacakmışsın mis gigi olur işte canım kafan karışık olabilir çünkü insan zevkine hitap eden bir çok seçenekle karşılaşıyorsun ama içine en sineni al :54:

Kızlar hepinizden özür diliyorum. Bu koltuk takımını almıştık ama sonra iptal ettirdik. Çünkü içime sinmedi :14: Kol koyma yerleri kumaş ve çıkmıyor sabit. Ve bi kaç kişi çekyat tipi falan dedi hevesim kaçtı iyce. Fikirleriniz için çok teşekkür ederim ankete oy verenlere de çok teşekkürler renk olarak mürdüm ve beyazı diğer beğendiğim modelde değerlendiricem.

kızlar bana acil ilk sayfadaki mobilyanın nerden alındığı lazım aynısını aldım fakat sorun çıktı aldıgım yer ilgilenmiyor ben de bunu yapan fabrikayı bulmaya çalışıyorum markası üretim yeri nedir

Çok güzel şık ama kenarları biraz fazla kalın sanki kaba bi görüntü oluşmaz mı

Back
X