• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuk takımı için hangi rengi tercih etmeliyim? (Resimli)

en son koydugun resimdekide güzel yanlız beyaz fazla kir götürmüyor özellikle bebek olduktan sonra vay haline ablamınkilere benziyor bebegi oldugunda çok zorlandı ve üstüne örtü örttü o zaman pek bir anlamı kalmıyor

en son koydugun resimdekide güzel yanlız beyaz fazla kir götürmüyor özellikle bebek olduktan sonra vay haline ablamınkilere benziyor bebegi oldugunda çok zorlandı ve üstüne örtü örttü o zaman pek bir anlamı kalmıyor

canım o beyaz çiçekli olan yeri geniş minder, fermuarlı.. çıkarılıp yıkanabilir

mesela bu istikbalin bende burada buna benzer aldım çok rahat oldu benim için hem sandıklı hem ayakları yüksek hemde misafir için yatak oluyor. tabi ben 2 ev degiştirince dagıldılar markası bile yok benimkinin ama beni idare ediyor

Eklentiler

• $hoby-uclu-2.jpg
    $hoby-uclu-2.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 89
mesela bu istikbalin bende burada buna benzer aldım çok rahat oldu benim için hem sandıklı hem ayakları yüksek hemde misafir için yatak oluyor. tabi ben 2 ev degiştirince dagıldılar markası bile yok benimkinin ama beni idare ediyor

illa lüks bi marka olmasına gerek yokki canım.
Eki Görüntüle 710206
bak bu takımında sandığı var ve koltuğu öne çekmene gerek yok sabitken yatak oluyor. kol konulan yerleride gizli fermuarlı çıkarılıp yıkanabilir.

illa lüks bi marka olmasına gerek yokki canım.
Eki Görüntüle 710206
bak bu takımında sandığı var ve koltuğu öne çekmene gerek yok sabitken yatak oluyor. kol konulan yerleride gizli fermuarlı çıkarılıp yıkanabilir.

hele evin kiraysa hiç gerek yok öyle lüks mobilyalara... süper canım o zaman ben olsam alırıdım fonksiyonu çok. markası ne canım bunun ?

tam benlik benim için çok fonksiyonlu ve yıkanan herşeyi çok severim illa temizlemem lazım yoksa rahat edemem

hele evin kiraysa hiç gerek yok öyle lüks mobilyalara... süper canım o zaman ben olsam alırıdım fonksiyonu çok. markası ne canım bunun ?

Ev kira olmasada gerek yokki.. markası "Beyza mobilya" ama biz berke mobilyadan almayı düşünüyoruz. Beyzanın fabrikası var ürünleri genel olarak çoğu mobilya mağazalarında mevcut..

tam benlik benim için çok fonksiyonlu ve yıkanan herşeyi çok severim illa temizlemem lazım yoksa rahat edemem
1 ay bi zamanım kaldı benimde. Şuan tadilatta evimiz. geçen seneden beri ben bu koltuk takımına takmış durumdayım. Çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Renk konusunda bi türlü karar veremiyordum fakat mağazaya gittik bakmaya yeni katalogtaki rengini gösterince kararımı verdim sanırım :16:

her iki markada. benim bulundugum ilde yok canım..ama iki siteyede baktım şu çok hoşuma gitti...sanırım berke mobilyada

Eklentiler

• $retro_koltuk_prlk_3b.jpg
    $retro_koltuk_prlk_3b.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 134

evet temizlik önemli tabi. mobilya alıcak olanların kesinlikle berke mobilyaya gitmesini öneririm harika bi mağaza. her zevke hitap eden tarz var. ben internetten bakmıştım canlı görünce hayran kaldım mobilyalara..

1 ay bi zamanım kaldı benimde. Şuan tadilatta evimiz. geçen seneden beri ben bu koltuk takımına takmış durumdayım. Çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Renk konusunda bi türlü karar veremiyordum fakat mağazaya gittik bakmaya yeni katalogtaki rengini gösterince kararımı verdim sanırım :16:

hangi renk canım yükledigin foto mu ???

çok az bir zamanınız kalmış canım yatak odanız nasıl karar verdiniz mi ?

her iki markada. benim bulundugum ilde yok canım..ama iki siteyede baktım şu çok hoşuma gitti...sanırım berke mobilyada
beyza mobilyanın mağazası yok bildiğim kadarıyla fabrikadan mağazalara dağılım yapılıyor sanırım. yada internet üzerinden sipariş olabilir.
berke mobilyanın sitesindeki bi çok ürün mağazalarında mevcut ve fotoğraftan bin kat daha hoş bütün modeller.. çok beğendim mağazalarını. çok tarz mobilyalar var.
burdan bakabilirsin. benim beğendiğim model "elitra koltuk takımı" olması lazım
Türkiye'nin En Kapsamlı Mobilya Sitesi - Berke Mobilya

evet çok güzelller güle güle kullanın....evinizi döşeyince mutlaka resim isteriz tarzınıı şimdiden begendim... mutluluklar

peki halıların ne renk ? perdelerin nasıl olucak ? karar verdin mi? tatlım...

Back
X