• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuk takımı için hangi rengi tercih etmeliyim? (Resimli)

canım ben siyah yada koyu kahve olanı diyorum.açık renk insanın içini açar diyorlar ama dezavantajı da kiri belli etmesi. benim koltuklarım siyah ve kiri hiç göstermiyor.tay tüyü kumaş olmasından dolayı ise hiç toz kapmıyor.o yüzden çok memnunum.:49:

Maşallah maşallah baya baya büyükmüş evin. Allah huzurla oturmayı nasip etsin canım :16: Geçen star tv de programda bi yarışmacının evi 8+1 miş 3 banyosu varmış.. kişi başına iki oda düşüyo evde diyodu.. Ne gerek varsa artık:) bir de tek kattı yanlış hatırlamıyorsam :51:

bnmkide 3 banyolu cnm öle deme çok işe yarıyo 4 oda 2 salon 3 banyo 2 balkon 1 kocaman teras var bn alıştım büyük eve bekarkende evimz byktü allah herkesin gönlüne gre versin

en sutlu kahve olanı begendım 2.resmı

Henüz satın almadığın için yazıyorum.
Bu koltuk takımının,kollukları gereksiz geniş.Çok fazla yer tutar.Salonun geniş mi bilemiyorum.
Resimlere bakınca,kolluklar olmadan koltukların ne kadar küçüleceğini düşündüm.
Neredeyse koltuk kadar genişlikleri var 2 kolluğun.

Kullanış ve temizlik açısından hangi rengi seçmeliyim? Araştırma aşamasındayım şuan. Bu koltuk takımını çok beğendim. Evimiz küçük ama oturma odam ideal güzel boyut olarak. Hem yataklı hem sandıklı istiyorum hemde çekyat tipi görülmesini istemiyorum. Bu koltuk takımı yataklı ve sandıklı. Görüntüsü de hoşuma gitti sizce nasıl? Ben bu modelde siyah beyaz olanı beğenmiştim. fakat siyah kumaş ne kadar kullanışlı olur bilmiyorum :44: ayrıca tay tüyü kumaş istiyorum fakat başka bir model koltuk takımı da olsa ne renk kumaş tercih etmeliyim. Tecrübe ve yardımıza ihtiyacım var hanımlar :54:
Eki Görüntüle 440120 Eki Görüntüle 440123 Eki Görüntüle 440121
Eki Görüntüle 440122 Eki Görüntüle 440124 Eki Görüntüle 440125

canim hepsi cok guzelmis ama ben kahve tonlarini begendim...
en cok 3 numara 4 numara ve 6 numara tercih senin tabi:16:

Son düzenleme:
bence ya iki numara yada beş numara mor beyaz en azından siyah beyazdan daha güzel ve siyah beyaz heryerde var artık sıkıcı olur zamanla

Kızlar sizce bu modele mavi renk yakışır mı? mavi beyaz? çok açık mavi değil ama..

Mesela bu tonlarda mavi ile beyaz olsa..
$mavi kapitone koltuk.jpg $Mavi-Beyaz-Koltuk-modelleri-ve-genis-koltuklar-70903789.jpg

Bu renk kartelasında ki M03 yada M01 gibi..
$a_ori.jpg
Bu koltuk modelinde nasıl durur sizce kızlar yakışır mı? :26:

bence üç numara ne çok açık nede çok koyu olur güzel durur ama bir numara çok koyu parlement mavisi sanırım onun gibi biraz koyu düşer

en kullanışlı renkler ara renklerdir yani ne çok koyu ne çok açık.benim kanepelerim sütlükahve hiç kiri belli etmiyor çok memnunum.yani devamlı oturacağınız odaya alıyosanız ben sütlükahve yi tercih edin derim..

Sütlü kahve benim de en fazla sevdiğim renk...odayı boğmuyor

kesinlikle koyu renk almanı önermem. çok bunaltıcı oluyor daraltıyor insanı. benim koltuk takımım koyu gri çok pişmanım açık renk olmadığı için. kiri göstermesin diyerek almıştım ama koyu renktede belli oluyor kir.açık renk olsaydı içim açılırdı diyorum.

$elegance_beyz_koltuk_tk_kd2_2_o.jpg

Kızlar hepiniz bu rengi beğendiniz ama ben ahşap tonları ve mobilya renginden pek hoşlanmıyorum ya :43:
Aslında kibar, sade ve şık duruyor.. Ama ben daha farklı renkler düşünüyorum sanırım..
Peki bu koltukta mobilya yerlerinde ki renk kumaşın aynı renkte olsa kötü durur mu? :26:

Son düzenleme:
Bana başka bi renk önerebilcek olan yok mu ya :43: biraz değişik ve güzel olsun istiyorum..

canım konunun başında tay tüyü demişsin...taytüyünün patenti bursalı bir firaya ait bende tekstilde çalıştığım için söylemeden edemedim....çok ince kadife kumaşlarda malesef taytüyü kullanışlı olmuyor...bir süre sonra üzerinde oturmaya bağlı olarak bölgesel düzleşmeler oluyor...tay tüyünü hiç önermiyorum nihaytinde düz kumaşa baskı şeklinde yapılıyor...illaki taytüyü diyorsan; kalın kumaş derin taytüyü al derim... birde süet tarzı kadifelerin bazıları üzerine toz topuyor....seyrek örülmüş kadifelerin tüyleri dökülüyor...alırken sık ve mümkün olan en kısa tüy uzunluğunda kadşfeleri al....ben koltuk takımımı alırken yatmayan kadfe denilen türden aldım...çünkü kumaşı ne kadar sağa sola elle yatırmaya çalışsada iz falan kalmıyor.... döşemelik kumaş sektçründe çalışmıştım..uzunca yazmadan duramadım:)

Buda aynı koltuk takımının yeni katalogtaki rengi :12: görünce "işte bu" dedim :16: sizce nasıl?
$mdmd.jpg

bence 3 ve 4 öyle daha güzel olur sanki birde alacak oldugun koltuklarının ayakları yüksek olsun çünkü temizlik yaparken zorlanmazsın

Back
X