Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Koltuk takımı için hangi rengi tercih etmeliyim? (Resimli)
- Konu Sahibi Yes_Im
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Maşallah maşallah baya baya büyükmüş evin. Allah huzurla oturmayı nasip etsin canım Geçen star tv de programda bi yarışmacının evi 8+1 miş 3 banyosu varmış.. kişi başına iki oda düşüyo evde diyodu.. Ne gerek varsa artık:) bir de tek kattı yanlış hatırlamıyorsam
bnmkide 3 banyolu cnm öle deme çok işe yarıyo 4 oda 2 salon 3 banyo 2 balkon 1 kocaman teras var bn alıştım büyük eve bekarkende evimz byktü allah herkesin gönlüne gre versin
- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.821
- 248
Kullanış ve temizlik açısından hangi rengi seçmeliyim? Araştırma aşamasındayım şuan. Bu koltuk takımını çok beğendim. Evimiz küçük ama oturma odam ideal güzel boyut olarak. Hem yataklı hem sandıklı istiyorum hemde çekyat tipi görülmesini istemiyorum. Bu koltuk takımı yataklı ve sandıklı. Görüntüsü de hoşuma gitti sizce nasıl? Ben bu modelde siyah beyaz olanı beğenmiştim. fakat siyah kumaş ne kadar kullanışlı olur bilmiyorum :44: ayrıca tay tüyü kumaş istiyorum fakat başka bir model koltuk takımı da olsa ne renk kumaş tercih etmeliyim. Tecrübe ve yardımıza ihtiyacım var hanımlar
Eki Görüntüle 440120 Eki Görüntüle 440123 Eki Görüntüle 440121
Eki Görüntüle 440122 Eki Görüntüle 440124 Eki Görüntüle 440125
canim hepsi cok guzelmis ama ben kahve tonlarini begendim...
en cok 3 numara 4 numara ve 6 numara tercih senin tabi
Son düzenleme:
en kullanışlı renkler ara renklerdir yani ne çok koyu ne çok açık.benim kanepelerim sütlükahve hiç kiri belli etmiyor çok memnunum.yani devamlı oturacağınız odaya alıyosanız ben sütlükahve yi tercih edin derim..
Sütlü kahve benim de en fazla sevdiğim renk...odayı boğmuyor
- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
- 21 Şubat 2012
- 2.253
- 14
- 66
canım konunun başında tay tüyü demişsin...taytüyünün patenti bursalı bir firaya ait bende tekstilde çalıştığım için söylemeden edemedim....çok ince kadife kumaşlarda malesef taytüyü kullanışlı olmuyor...bir süre sonra üzerinde oturmaya bağlı olarak bölgesel düzleşmeler oluyor...tay tüyünü hiç önermiyorum nihaytinde düz kumaşa baskı şeklinde yapılıyor...illaki taytüyü diyorsan; kalın kumaş derin taytüyü al derim... birde süet tarzı kadifelerin bazıları üzerine toz topuyor....seyrek örülmüş kadifelerin tüyleri dökülüyor...alırken sık ve mümkün olan en kısa tüy uzunluğunda kadşfeleri al....ben koltuk takımımı alırken yatmayan kadfe denilen türden aldım...çünkü kumaşı ne kadar sağa sola elle yatırmaya çalışsada iz falan kalmıyor.... döşemelik kumaş sektçründe çalışmıştım..uzunca yazmadan duramadım:)