en son koydugun resimdekide güzel yanlız beyaz fazla kir götürmüyor özellikle bebek olduktan sonra vay haline ablamınkilere benziyor bebegi oldugunda çok zorlandı ve üstüne örtü örttü o zaman pek bir anlamı kalmıyor
canım o beyaz çiçekli olan yeri geniş minder, fermuarlı.. çıkarılıp yıkanabilir
mesela bu istikbalin bende burada buna benzer aldım çok rahat oldu benim için hem sandıklı hem ayakları yüksek hemde misafir için yatak oluyor. tabi ben 2 ev degiştirince dagıldılar markası bile yok benimkinin ama beni idare ediyor
illa lüks bi marka olmasına gerek yokki canım.
Eki Görüntüle 710206
bak bu takımında sandığı var ve koltuğu öne çekmene gerek yok sabitken yatak oluyor. kol konulan yerleride gizli fermuarlı çıkarılıp yıkanabilir.
o zaman çok iyi yıkanabiliyorsa tam benlik peki bunun ayakları yüksek olanı yok mu ? tatlım
hele evin kiraysa hiç gerek yok öyle lüks mobilyalara... süper canım o zaman ben olsam alırıdım fonksiyonu çok. markası ne canım bunun ?
hayır canım malesefzaten bu modele yüksek ayaklık yakışmaz
1 ay bi zamanım kaldı benimde. Şuan tadilatta evimiz. geçen seneden beri ben bu koltuk takımına takmış durumdayım. Çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Renk konusunda bi türlü karar veremiyordum fakat mağazaya gittik bakmaya yeni katalogtaki rengini gösterince kararımı verdim sanırımtam benlik benim için çok fonksiyonlu ve yıkanan herşeyi çok severim illa temizlemem lazım yoksa rahat edemem
tam benlik benim için çok fonksiyonlu ve yıkanan herşeyi çok severim illa temizlemem lazım yoksa rahat edemem
1 ay bi zamanım kaldı benimde. Şuan tadilatta evimiz. geçen seneden beri ben bu koltuk takımına takmış durumdayım. Çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Renk konusunda bi türlü karar veremiyordum fakat mağazaya gittik bakmaya yeni katalogtaki rengini gösterince kararımı verdim sanırım
beyza mobilyanın mağazası yok bildiğim kadarıyla fabrikadan mağazalara dağılım yapılıyor sanırım. yada internet üzerinden sipariş olabilir.her iki markada. benim bulundugum ilde yok canım..ama iki siteyede baktım şu çok hoşuma gitti...sanırım berke mobilyada
hangi renk canım yükledigin foto mu ???
evet bu;
Eki Görüntüle 710220
üstüne tıklayıp bakabilirsin.. bu şekilde ufak görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?