Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım kaça dikilir bi fikrim yok ama tavsiyem öyle kaplayıcı örtü diktirme, kumaşcılardan güzel desenli polarlardan al ve sadece oturma yerlerini örtecek kadar olsun...yoksa çok kötü görünüyor tüm kaplatmak...
bu güzelim koltuklar kapatılır mı:26:
bizde senelerce hep örttük üzerlerini koltuklarımızın
artık bana fenalık geldi
taşınırken dedim anneme yeter artık daha örtmüyoruz
eskiyince koltuklar ben yenisini alıcam söz
alcakmısın söz mü diyor birde
sonra örtmedik neyseki
ama çoluk çocuk olunca olmaz tabi
gerçi bizede biri gelip gidince annem koltukları siliyor
pek yardımcı bir yorum olmadı bu ama
bencede tam örtmeyin derim
koltuklar harika insan kapatmaya kıyamaz
canım kaça dikilir bi fikrim yok ama tavsiyem öyle kaplayıcı örtü diktirme, kumaşcılardan güzel desenli polarlardan al ve sadece oturma yerlerini örtecek kadar olsun...yoksa çok kötü görünüyor tüm kaplatmak...
evet aslında polarlar hem ucuz hem de daha mantıklı ama onları sürekli düzeltmek gerekiyor. kayıyolar çünkü. kollar ve alt kısımlar deri olduğu için sadece oturma bölgelerine serebilecek şekilde bişey diktirmek istiyorum. bilmiyorum böyle bişey bulabilir miyim
bu güzelim koltuklar kapatılır mı:26:
bizde senelerce hep örttük üzerlerini koltuklarımızın
artık bana fenalık geldi
taşınırken dedim anneme yeter artık daha örtmüyoruz
eskiyince koltuklar ben yenisini alıcam söz
alcakmısın söz mü diyor birde
sonra örtmedik neyseki
ama çoluk çocuk olunca olmaz tabi
gerçi bizede biri gelip gidince annem koltukları siliyor
pek yardımcı bir yorum olmadı bu ama
bencede tam örtmeyin derim
koltuklar harika insan kapatmaya kıyamaz
beğenmene çok sevindim. aslında ben de başta öyle düşünüyordum. hevesle alınan koltukları ne diye örterler diye. ama bak 3 aydır kullanıyorum silinebilir olmalarına rağmen misafir çocukları (bana göre canavar timleri) güzelim koltuklarda onarılamaz çizikler bırakmayı başardılarçok sinir oluyorum ama ne yapayım anaları ses etmiyor ben de utanıyorum söylemeye. son çare örtü diktirmeye karar verdim. ama nasıl olacak hiçbir fikrim yok