- 13 Ağustos 2011
- 8.451
- 40
Ay Allah'ım sen koru ya çok kötü oldu içim. Gerçekten bu durumda olanlar varsa Allah acil şifalar versin
ALLAH şifalar versin herkese ve vermesin RABBİM sağlık ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay Allah'ım sen koru ya çok kötü oldu içim. Gerçekten bu durumda olanlar varsa Allah acil şifalar versin
kızlar sonucu kesin aldığım için yazıyoum çünkü çok şey kullandım koltuk altlarımdaki o farklılık gitti gibi yani baya bi koyuydu benm şuan ten rengimle bir gibi duruyo çok dikkatli bakınca böyle biraz koyu gibi bikini bölgemde ise hiç kalmadı 3. tüpü kullanıyorum şuan öyle devamlıda sürmüyorum aklıma gelince banyodan sonra sürüyorum haftada 1-2
hangi kremi kullanıyorsun kullandın yani burada birkaç ane isim geçmişte ondan sordum ben de bu dertten muzdaribim malesef
canım konuyu açanda benim tyrosid mantar kremi bana hamamcı kadın önermişti ama kesinlikle yüze falan kullanmayın
kızlar sonucu kesin aldığım için yazıyoum çünkü çok şey kullandım koltuk altlarımdaki o farklılık gitti gibi yani baya bi koyuydu benm şuan ten rengimle bir gibi duruyo çok dikkatli bakınca böyle biraz koyu gibi bikini bölgemde ise hiç kalmadı 3. tüpü kullanıyorum şuan öyle devamlıda sürmüyorum aklıma gelince banyodan sonra sürüyorum haftada 1-2
senin söylediklerine dayanarak yarın bende alıp başlıycam bu kreme, ama önce bişi sormak istiyorum.. Sen ne kadar zamanda sonuç almaya başladın, çünkü bende senin gibi birçok şey denedim ama iyi sonuçlar alamadım malesef ve artık bu son olsun istiyorum
Teşekkürler işe yaradı
Genital Bölgede de kullanmış mı cnm ?
Aslında bir cildiyeciye sorulup denenebilir . . . :26:
Hangisi işe yaradı acaba? Benim de bu konuda sorunum var lütfen cevap verir misinzTeşekkürler işe yaradı
Hangisi işe yaradı ama detaylı bilgiye ihyacım var?Teşekkür ederim bende de işe yaradı