- 12 Aralık 2011
- 8.076
- 25
anneme doktru demıskı mantardan oluyo koyulukbnde yok şükür ama hafif koyuluk var ama mantar kremin hakkında bilgim yok öneriyor musunuz....
kmısıde dıokı genetık bısı
kımısı agda sıcak oldgundan vs vs vs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anneme doktru demıskı mantardan oluyo koyulukbnde yok şükür ama hafif koyuluk var ama mantar kremin hakkında bilgim yok öneriyor musunuz....
anneme doktru demıskı mantardan oluyo koyuluk
kmısıde dıokı genetık bısı
kımısı agda sıcak oldgundan vs vs vs
hıc bı fıkrım yok vallaevet bu durumda koyuluk oluyor bnm agdadan dolaylı oldu
bende baya baya ciddibişeye benziyo arkadaşlar kesinlikle doktora gidilmesi taraftarıyım işte o krem bu krem die kendi kafamız agöre kullanmamalıyız eğer ki gerçekten böle bi problemvar sa doktor yazacaktır yoksa da demekki dert edilecek birşey değildir dimi
bu fotograflara baktımda o kararmalar cok cıddı bı rahatsızlık gbı duruyor.kızlar kremi banyodan sonra sürüyorum öyle hergün falan değil 2 günde bir yani annem açılma var diyo ama bana yok gibi geliyo ama bikini bölgemdeki kararmalar gitti gibi koltuk altım aynı gibi bilmiyorum ki zaten bu krem küçük bebeklere pişik kremi olarakta kullanılıomuş yiğenimin pişiğine sürdük iyi geldi
kızlar kremi banyodan sonra sürüyorum öyle hergün falan değil 2 günde bir yani annem açılma var diyo ama bana yok gibi geliyo ama bikini bölgemdeki kararmalar gitti gibi koltuk altım aynı gibi bilmiyorum ki zaten bu krem küçük bebeklere pişik kremi olarakta kullanılıomuş yiğenimin pişiğine sürdük iyi geldi
açılmışsa süper hangi kremi fucidin mi yoksaaa
tyrosid canım yukarda bahsettiğim hatta senin resmini koyduğun
pişik kremini yüzüne de kullananlar var çok memnunlar ama renk açılmasından bahsetmediler
bu lanet sorun bendede var önce bi bepanten kullanmayı düşünüyorum olmadı bu mantar kreminede bakarım
Arkadaslar google gorsellere eritasma yazın anlıcaksınız sorunun neden kaynaklandıgını
Ay Allah'ım sen koru ya çok kötü oldu içim. Gerçekten bu durumda olanlar varsa Allah acil şifalar versin