kızlarr geçenlerde hamama gittim benim koltuk altımda çok kararma var rahatsız edici derecede ağda yapan kadın söyledi bana mantar kremi tirosit miş ismi çok kadın bu şekilde geçirmiş kendide dahil koltuk aldını görseniz bebek cildi gibi pürüzsüz bunu kullana kullana geçmiş ama yazılışı trosyd di galiba 1 ayda geçirir iz bile kalmaz dedi ama almadım neler denedim bumu geçircek diye ama aklımdada duruyo daha önce mantar kremi kullanan varmı bu lekelere?
KIZLAR KAÇ AY GEÇTİ HALA KULLANIYORUM KREMİN TAM İSMİ TYROSİD MANTAR KREMİ BEN KESİNLİKLE MEMNUN KALDIM BİKİNİ BÖLESİNDEKİ TAMAMEN GEÇTİ KOLTUK ALTIMDA ÇOK DİKKATLİ BAKINCA VAR ODA KIL KÖKLERİ SANIRIM :d BAYA KOYUYDU BENİM BUGÜN BAYA Bİ İNCELEDİM ÖYLE HERGÜNDE SÜRMÜYORUM BANYODAN ÇIKINCA AKLIMA GELİNCE SÜRÜYOUM AMA İLK ZAMANLAR HERGÜN KULLANDIM
KIZLAR KAÇ AY GEÇTİ HALA KULLANIYORUM KREMİN TAM İSMİ TYROSİD MANTAR KREMİ BEN KESİNLİKLE MEMNUN KALDIM BİKİNİ BÖLESİNDEKİ TAMAMEN GEÇTİ KOLTUK ALTIMDA ÇOK DİKKATLİ BAKINCA VAR ODA KIL KÖKLERİ SANIRIM :d BAYA KOYUYDU BENİM BUGÜN BAYA Bİ İNCELEDİM ÖYLE HERGÜNDE SÜRMÜYORUM BANYODAN ÇIKINCA AKLIMA GELİNCE SÜRÜYOUM AMA İLK ZAMANLAR HERGÜN KULLANDIM
Son düzenleme: