• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuk altındaki renk ve pütürlük sorunu :((

summer_rain

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
13
0
36
Eskişehir
Uzun zamandır siteden bakıyorum ama tam bir çözüm bulamadığım için konuyu açma gereği duydum. Yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın. Eminim benim gibi koltuk altı yüzünden sorun yaşayanlar vardır. Kışın sorun olmasa da yazın felaket bir görüntü oluyor ve ister istemez çekiniyorum. :( Koltuk altımı aldıktan sonra hafif bir karaltı ve pütür pütür bir görüntü oluyor bu görüntüden nasıl kurtulabilirim arkadaşlar? Kesin bir çözüm bilen varsa paylaşsın lütfen. :) şimdiden teşekkürler..

ah o pütürlük yokmu makina kullanıyorsun büyük ihtimal epilasyon aleti yapıyor tek tek çektği için iyi temzi oluyor ama pütür pütür yolunmuş gibi oluyor karartıyıda makine yapar bnde yapmadı ama duyduklarımdan

sana önerim ağdaya geri dön sir ağda bn öyle yapıyorum artık bide banyoda ponza taşıyla hafif kese yapıyorum yumuşayan deriye pütürlüğü azalttı karartı için bepanten krem duymuştum birde tendürtüyotu duymuştum
birde bir arkadaşımda böyle pütür pütür oluyormuş kndm yapmıyorum anneme yaptırıyorum makineyle artık olmuyor dedi denemedim ama bn umarım eski berrak temiz kol altına kavuşursn :)

öneriler için sağol vrecel :)
dediğin gibi epilasyon aleti kullanıyorum, büyük ihtimalle ondan kaynaklanıyor sorunum :14: yine de onu bırakıp ağdaya yönelemiyorum :50: birkaç kez denedim ama epilasyondaki gibi sonuç alamayınca bıraktım ama bu defa kesin bir dönüş yapmam gerekecek anladığım kadarıyla

Back
X