Koltuk altındaki koyuluk...

Çocukken koltukaltımı ilk aldığımda nasıl bir şuursuzluk anıydı hatırlamıyorum ama bir daha cıkmasın diye nerden duyduysam gidip tuz sürmüştüm. Düşününce hala canımın acısını hissederim . Bu yuzden koltuk altımın rengi çok koyu. Tavsiyelerinize uyup expigmenti deneyeceğim bakalım işe yarayacak mı...

arkadaşlar bilmiyorum sizin teninizde nasıl bir tepki verir ama ben limonun uzerıne karbonat döküp koltuk altlarıma sürdüm ve sonuc inanılmaz tek sferlik yapmayla koltuk altı kararmam açıldı gerçekten çok işe yarıyo ama bu işlemi koltuk altınızı aldıktan sonra yapmayın zira çok yanar canınız gereksiz yere çok acır, koltuk altınızı temizledikten bir iki gün sonra (hassaslıgı gectıkten sonra) bunu uygulayın derim hiç bir zararını görmedim hic bir iz leke vs bırakmadı aksine rengini actı sengözlerimebaksanab

ya ben bu koyuluğun, kıl köklerinin yüzeye yakın olmasından kaynaklandığını duymuştum :KK43: yani bazılarında nasıl pürüzsüz ve aynı renk oluyorsa, bazılarında da kökler yakın ve deriden gözüktüğü için koyulaşabiliyor. o yüzden pek bunlara inanamıyorum, olmuyormuş gibi geliyor deniyince :KK5:

epilatörle alırken gayet iyiydi ama son 3 tür ağda yaptırdım yaptırmaz olaydım,3-4 yerde koyulaşma var koltuk altımda şu karbonat ve limon iyi gelirmi ki acep?
epilatöre geri döndüm en iyisi bence..ağda mahfetti..

X