koltuk altı kararması..

sedacım nasılsın naptın koltuk altında sonuc bulabildin mi ?? benim canıma tak etti dün lazere basladım dr zamanla rengi acılacak dedi bakalım umarım faydası olur :KK14:

ben de hiç bir gelişme yok ya yaz geldi sanki daha da karardı gibi :KK47:
senin iyi olmuş inşallah git gide açılır

ben de hiç bir gelişme yok ya yaz geldi sanki daha da karardı gibi :KK47:
senin iyi olmuş inşallah git gide açılır

insallahhh canım tek umudum bu yoksa :18::18::KK47: care de kalmıyo baska..... imkanın varsa sen de yaptır dene derim. seansı 50 tl miş.genelde 3-4 seansta bitiyo dediler

insallahhh canım tek umudum bu yoksa :18::18::KK47: care de kalmıyo baska..... imkanın varsa sen de yaptır dene derim. seansı 50 tl miş.genelde 3-4 seansta bitiyo dediler

o kadar masraflı da değilmiş aslında şu ara yaptıramam ama son çare olarak ben de düşünmeye başlayabilirim sanırım

kızlar size kesin bir çözüm söyleyim bizzat denenmiş ve sonuç alınmıştır.
ARAP KIZI KREMİ

aktarda satılıyor ben 5 liraya aldım ama lüks bi aktardan başka yerde daha ucuz olabilir ben sadece sabah sürdüm ve şimdi bembeyaz annem bile inanamadı çükü jilet kullandığımdan kapkaraydı ayrıca dirseğime genital bölgeye uyguladım sonuç süper

kızlar size kesin bir çözüm söyleyim bizzat denenmiş ve sonuç alınmıştır.
ARAP KIZI KREMİ

aktarda satılıyor ben 5 liraya aldım ama lüks bi aktardan başka yerde daha ucuz olabilir ben sadece sabah sürdüm ve şimdi bembeyaz annem bile inanamadı çükü jilet kullandığımdan kapkaraydı ayrıca dirseğime genital bölgeye uyguladım sonuç süper

hadi ya çok teşekkür ederim canım bu kremi de almalıyım o halde çünkü hiçbir şey fayda etmedi ya.

burada bir arkadaş söylemişti Arap kızı kremini ismini durunca aldım ben de iki haftadır kullanıyorum ve değişimin farkındayım koltuk altımın rengi açılmaya başladı sizlere de bu gelişmeden haberdar edeyim dedim :KK34:

burada bir arkadaş söylemişti Arap kızı kremini ismini durunca aldım ben de iki haftadır kullanıyorum ve değişimin farkındayım koltuk altımın rengi açılmaya başladı sizlere de bu gelişmeden haberdar edeyim dedim :KK34:

oo hadı bakalım darısı bızım basımıza cnm
pekı genıtal bolgede hıc denedınmı ??

cnm pekı sen kaca hangı markaya ve nerden aldın ?? :KK34:

3 liraya aldım canım.bitkisel ürünler satan aktardan aldım zaten koltuk altıma felan diyince onlarda faydasını görürsünüz dediler öyle de oldu.markası da yok canım zaten arap kızı kremi deyince evriyorlar /FONT]

3 liraya aldım canım.bitkisel ürünler satan aktardan aldım zaten koltuk altıma felan diyince onlarda faydasını görürsünüz dediler öyle de oldu.markası da yok canım zaten arap kızı kremi deyince evriyorlar /FONT]

cnm hala memnunmusun bu kremden ?? son durum nedır ?
cnm buarada bu krem hakkında kapatıcı gıbı sadece dıyenler ve cılt kanserıen yol acar kullnmayındıyenler oılmus
alıyımdıyorum sonra vazgecıyorum :KK43:

Son düzenleme:
cnm hala memnunmusun bu kremden ?? son durum nedır ?
cnm buarada bu krem hakkında kapatıcı gıbı sadece dıyenler ve cılt kanserıen yol acar kullnmayındıyenler oılmus
alıyımdıyorum sonra vazgecıyorum :KK43:

canım ben kullandım işte şu ara biraz üşengeçlik yapıp kullanamadım.Bana yararı oldu açıkcası ama komple geçti diyemem sana büyük kısım geçti çok az kararma var eskiye nazaran çok büyük gelişme benim için açıkcası.
Kullanıp kullanmak tabi ki senin kararın bana etkileri bu yönde şu an için ters bir durum yaşamadım da.

canım ben kullandım işte şu ara biraz üşengeçlik yapıp kullanamadım.Bana yararı oldu açıkcası ama komple geçti diyemem sana büyük kısım geçti çok az kararma var eskiye nazaran çok büyük gelişme benim için açıkcası.
Kullanıp kullanmak tabi ki senin kararın bana etkileri bu yönde şu an için ters bir durum yaşamadım da.

anladım cnm bende ınsallah kısın agda yaptırcam artık koltuk altı bacaklar flan yazın malum her an almam gerekebılıyo kucucuk cıksa bıle kısın alıyım belkı aalma olur hem bolelıkle kararm ada gıder belkı
gıtmezse artık alıcam bende su kremı ucuz nasılsa ıse yaramasa da gıden paraya acımam

anladım cnm bende ınsallah kısın agda yaptırcam artık koltuk altı bacaklar flan yazın malum her an almam gerekebılıyo kucucuk cıksa bıle kısın alıyım belkı aalma olur hem bolelıkle kararm ada gıder belkı
gıtmezse artık alıcam bende su kremı ucuz nasılsa ıse yaramasa da gıden paraya acımam

aynen canım yazın dert daha başka oluyor.
ben ağda hiç denemedim açıkcası geçirir heralde.
aynen faydasını görmesen bile ucuz nasıl olsa dert etme :)

aynen canım yazın dert daha başka oluyor.
ben ağda hiç denemedim açıkcası geçirir heralde.
aynen faydasını görmesen bile ucuz nasıl olsa dert etme :)

netten okudum suna dumakayanın bı tarıfı o kadına pek guvenmıyorum acıkcası bı kere ızlemıstım tv de dogru durust mıktatını solememıstı kendıne saklıyo gıbıydı ama denıcem napalım elma suyu lımon suyu ve vazelını karısıtırıp bekletıyosun yaptıkca beyzalıyomus
denedıgımde ılk goruslerımı yazarım

arkadaşlar peelıng yaparsanız işe yarar yoko armpit bikini area diye bir ürün var peeling yapıyor içindeki maddeler sayesınde derinizi beslıyor suanda turkıyede bı kaç sıtede satısı var deneyın kesınlıkle medikalyasam.com dan alabilirsiniz mesela

X