- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
bikini bölgene uyguluyor musun peki?
hayır canım şu an sadece koltuk altıma uyguluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bikini bölgene uyguluyor musun peki?
acaba bikini bölgesinede olurmu ki??
kızlar geçtiğimiz senelerde benimde koltuk altımda makinayla aldıgım için kararma olmaya başlamıştı annane tavsiyesiyle her duşta koltuk altıma kese yaptım duştan cıktıktan sonra limonsuyu sürdüm, limonsuyu kuruduktan sonrada pudra sürüp bıraktım 1 ay sonra falan kendi ten rengime dönmüştü koltuk altım bidahada kararma olmadı arada bakım günlerimde aklıma gelirse yapıyorum noolur nolmaz diyee. Birde geçenlerde arkadaşım limon suyu ve kahve karışımını denemiş onunda koltukaltı kararması geçmiş genelde eldeki ve sırttaki çiller içinde kullanıyor limon suyu ve kahve karışımı. Umarım sizlerinde işinize yarar
pudra bebekler için kullanılan pudra sanırım değil mi ? ayrıca iki önerin için de teşekkür ederim canım ben bunu aldım bu yöntemi de denemek isterim
evet canım bebek pudrası kullandım, sende olumlu sonuclarını kısa sürede görürsün inş
Bir cildiye ye gidip öğrenebilirsin T harfi ile başlayan bir ilaç vardı çok işe yarıyordum ama illede bir şey kullanmak istiyorsan beyazlatmak için ,, avon da ESSANTIALs die bir ürün var kutusu pembe fazla birşey değil hem pahalı sabunu var hemde kremleri sadece beyazlatma değil cilde cok işe yarıyor denemen lazım :)
Yok canımmm :) ablam kullandı benim çok işe yaradı ilacı belki onu sürüp güneşe çıkmışsa eger olabilir demek ki doktoru soylememiş ,eczane soylememiş ve ya propektüsünü okumamıştır . çünkü genellikle boyle ilaçları kullanndıktan sonra güneş altına cıkmak tehlikeli oluyor . sen iyi bir cildiye ye git canım korkma :) hadi şimdiden geçmiş ollsun :)öyle mi bilmiyordum o ürünü ona da bakarım canım. cildiyeye gitmedim biraz da korkuyorum çünkü kuzenim de aynı dertten muzdarip o da hangi krem bilmiyorum kullandı ve çok yayıldı karartı ben de öyle olursa diye biraz çekiniyorum ama yine de aklım da tabi. teşekkür ederim ayrıca önerin için.
Yok canımmm :) ablam kullandı benim çok işe yaradı ilacı belki onu sürüp güneşe çıkmışsa eger olabilir demek ki doktoru soylememiş ,eczane soylememiş ve ya propektüsünü okumamıştır . çünkü genellikle boyle ilaçları kullanndıktan sonra güneş altına cıkmak tehlikeli oluyor . sen iyi bir cildiye ye git canım korkma :) hadi şimdiden geçmiş ollsun :)
kızlar ben doktora gıttım koltukaltı koyulasmasından dolayı ve erıtasma tesısı konuldu yanı bakterı enfeksıyonu 2 tane krem verdı onları kullanıyorum baya bı rengı acıldı bıde koltukaltına rolon kullanma dedı onlar yapıyomus kızlar sıze bısey dıcem benım denemedıgım sey kalmamıstı rengın acılması ıcın cekıtlı kremler aldım dunyanın parasını doktum bu forumda ne duydumsa denedım expıgment dedıler denedım dahada karardı bepanten dedıler hıc fayda etmedı starwhıte aldım dahada karardı pudra denedım acıyodu rengını ama alt kısımda enfeksıyona sebep olunca pudrayı bıraktım sızlere doktorun verdıgı krem fucudın sabah suruluyo egzamant aksam suruluyo o kara gozuken yerler zamanla sararmaya baslıyo sıze tavsıyem erıtasmayı gorsellerde bır arastırın bu kremlerı bı deneyın bana dua etsenız neguzel olur kızlar ay heryerımız pamuk gıbı oldu dıye alt kısıma kullandım o kopkoyu olan bolge 2haftada ole bır acıldıkı anlatamam koyu kırmızı bır renk aldı
sen canım hangi kremlerin etkisini yararını gördün yani eritasma ,egmamant?
(erıtasma) bır cıld hastalıgı bakterı enfessıyonu kullandıgım kremler sabah fucudın, aksam ekzamant bır deneyın derım
tamam canım şimdi daha net anladım teşekkür ederm.
RICA EDERIM CAnım kullanan olursa sonucları benımle paylassın
(erıtasma) bır cıld hastalıgı bakterı enfessıyonu kullandıgım kremler sabah fucudın, aksam ekzamant bır deneyın derım