Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
koltuk altı kararması..
- Konu Sahibi sedaecrin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?iki yagı da aynı anda mı kullannacaksın
** nasıl kullanılcakmıs ?
sonuclarından bizleri de haberdar et olur mu
canım ben aynen şöyle kullanıyorum bilginiz olsun
1 yemek kaşığı süzme yoğurt
1 yemek kaşığı mısır nişastası
1 yemek kaşığı limon suyu
bir de 3 damla üzüm çekirdeği yağı
bunları bir güzel karıştırıp kararan bölgelere sürüyorsun zaten o krem kıvamına geliyor sonra 20 dakika bekletiyoruz ve yıkıyoruz sonra ise 5 dakika sonra buğday yağını sürüyorum o da 10 dakika bekliyor sonra da onu yıkıyorum
canım ben aynen şöyle kullanıyorum bilginiz olsun
1 yemek kaşığı süzme yoğurt
1 yemek kaşığı mısır nişastası
1 yemek kaşığı limon suyu
bir de 3 damla üzüm çekirdeği yağı
bunları bir güzel karıştırıp kararan bölgelere sürüyorsun zaten o krem kıvamına geliyor sonra 20 dakika bekletiyoruz ve yıkıyoruz sonra ise 5 dakika sonra buğday yağını sürüyorum o da 10 dakika bekliyor sonra da onu yıkıyorum
günde bir defa mı kullanıyorsn bir de hergün mü kullanılıyor bu canım?? ve gözle görülür bir degisiklik var mı sende?
günde bir defa mı kullanıyorsn bir de hergün mü kullanılıyor bu canım?? ve gözle görülür bir degisiklik var mı sende?
gün de bir defa haftada 2 defa yapıyorum canım daha bir defa kullandım yani pek öyle aman aman sonuç yok o yüzden daha
gün de bir defa haftada 2 defa yapıyorum canım daha bir defa kullandım yani pek öyle aman aman sonuç yok o yüzden daha
bizi haberdar et cnm mutlaka bende bepanthen krem sürmeye baslıcam bakalım ne olacak bende rapor veririm.
bizi haberdar et cnm mutlaka bende bepanthen krem sürmeye baslıcam bakalım ne olacak bende rapor veririm.
tabi canım haber veririm ben senden de haber bekliyorum inşallah geçer şu kötü görüntüler
tabi canım haber veririm ben senden de haber bekliyorum inşallah geçer şu kötü görüntüler
amiiiiiiiinn insallah gecer yaa kolumu kaldırmaya utanıyorum resmen:26:
birde vazelinle karbonat mı ne karıştırılıp sürülüyormuş öyle duymuştum
öyle mi onu da araştırayım ben o halde ikisi de var elimde nasıl olsa faydası varsa denemek lazım sağol canım
amiiiiiiiinn insallah gecer yaa kolumu kaldırmaya utanıyorum resmen:26:
aynen ben de yaa çok kötü gözüküyor malesef yazın çok büyük bir sıkıntı :26:
Koltukaltı kararması için doğal çözüm
Suna Dumankaya'dan koltukaltı kararmalarına doğal çözüm önerisi:
Malzemeler:
1 çay kaşığı vazelin
1 çay kaşığı elma suyu
1 çay kaşığı limon suyu
Uygulama: Malzemelerin tamamını karıştırdıktan sonra koltukaltına sürün ve kurumasını bekleyin. Kuruduktan sonra sonra yıkayıp bebek pudrası sürün. Koltuk altındaki kararmalar zamanla geçecektir.
Malzemeler:
1 çay kaşığı vazelin
1 çay kaşığı elma suyu
1 çay kaşığı limon suyu
Uygulama: Malzemelerin tamamını karıştırdıktan sonra koltukaltına sürün ve kurumasını bekleyin. Kuruduktan sonra sonra yıkayıp bebek pudrası sürün. Koltuk altındaki kararmalar zamanla geçecektir.
öyle mi onu da araştırayım ben o halde ikisi de var elimde nasıl olsa faydası varsa denemek lazım sağol canım
bir arkadaşım öyle demişti ama yukarıda bahsettiğimde var demekki kararmayı açmaya etkili olan şey vazelin =))
tamam cnaım teşekkür ederim bu öneriyi de aldım bunu da kullanırım şimdikiler etkili olmassa çok sğaol .)Koltukaltı kararması için doğal çözüm
Malzemeler:
1 çay kaşığı vazelin
1 çay kaşığı elma suyu
1 çay kaşığı limon suyu
burda da konuşuldu mu bilmiyorum ama.bepantenin krem versiyonu bu duruma çok iyi geliyormuş.
arkadaş kullanıyor da burada iyi gelip gelmediğini bilmiyorduk canım daha kullanıyordu çünkü teşekkür ederim :)
başka bi topikteydi o zaman. epey iyi geliyor diyorlardı. aklınızda olsun
tabi teşekkür ederim.. :)
sedacım nasılsın _? bir etkisi gözle görülür sekilde var mı kullandıgın yagların .bende kese vs yapıyorum ama hala degisiklik yok :44:
iyiyim canım 3 4 defa kullandım ama henüz öyle gözle görülür büyük bir etkisi yok malesef çok az etki etti yani az bir açılma var sadece ama öyle büyük bir etki etmedi daha halen kullanmaya devame diyorum amaa
iyiyim canım 3 4 defa kullandım ama henüz öyle gözle görülür büyük bir etkisi yok malesef çok az etki etti yani az bir açılma var sadece ama öyle büyük bir etki etmedi daha halen kullanmaya devame diyorum amaa
bikini bölgene uyguluyor musun peki?