koltuk altı kararması..

netten okudum suna dumakayanın bı tarıfı o kadına pek guvenmıyorum acıkcası bı kere ızlemıstım tv de dogru durust mıktatını solememıstı kendıne saklıyo gıbıydı ama denıcem napalım elma suyu lımon suyu ve vazelını karısıtırıp bekletıyosun yaptıkca beyzalıyomus
denedıgımde ılk goruslerımı yazarım

Tamam canım bizlerle de paylaşırsan çok iyi olur bizde denemiş oluruz.

arkadaşlar peelıng yaparsanız işe yarar yoko armpit bikini area diye bir ürün var peeling yapıyor içindeki maddeler sayesınde derinizi beslıyor suanda turkıyede bı kaç sıtede satısı var deneyın kesınlıkle medikalyasam.com dan alabilirsiniz mesela

bilgi için teşekkürler........

Koltuk altında zamanla kararmalar oluşabilir. Bunun en önemli nedeni, ağdanın aşırı sıcak olarak kullanılmasıdır. Bunun dışında epilasyon aletlerinin kullanılması ve koltuk altının havasız kalması da kararmaya sebep olabilir. Ayrıca cilde zarar verecek nitelikte deodorant kullanılması da koltuk altı kararmasının bir başka sebebidir.

Koltuk altı kararması hanımları rahatsız eden bir durumdur. Ancak çaresiz değildir. Doğal yöntemlerle koltuk altınızın bembeyaz olmasını sağlayabilirsiniz.

Herbalist Suna Dumankaya’dan iki ayrı tarif vermek istiyoruz. Umarız işinize yarar…

Tarif1

Malzemeler

1 çay kaşığı limon suyu
1 çay kaşığı vazelin
1 çay kaşığı elma suyu

Hazırlanışı ve Uygulama

Malzemeler karıştırılarak, koltuk altına sürülüp kuruması beklenir.
Kuruduktan sonra yıkanarak bebek pudrası sürülür.
Haftada iki kez yapılan uygulamayla koltuk altındaki kararmalar zamanla geçecektir.

Tarif2

Malzemeler

1 tatlı kaşığı sirke
1 tatlı kaşığı pirinç unu
1 yemek kaşığı yoğurt

Hazırlanışı ve Uygulama

Malzemeler bir kasenin içinde iyice karıştırılarak, koltuk altlarına sürülür.
15 dakika kadar bekletilir.
Bekleme süresi sonunda kür ovalanarak çıkartılır ve hafif sıcak su ile yıkanır.
Daha sonra limon suyu ile temizlenir.
Daha çabuk etki göstermesi isteniyorsa bebek pudrası sürülür.

Koltuk altında zamanla kararmalar oluşabilir. Bunun en önemli nedeni, ağdanın aşırı sıcak olarak kullanılmasıdır. Bunun dışında epilasyon aletlerinin kullanılması ve koltuk altının havasız kalması da kararmaya sebep olabilir. Ayrıca cilde zarar verecek nitelikte deodorant kullanılması da koltuk altı kararmasının bir başka sebebidir.

Koltuk altı kararması hanımları rahatsız eden bir durumdur. Ancak çaresiz değildir. Doğal yöntemlerle koltuk altınızın bembeyaz olmasını sağlayabilirsiniz.

Herbalist Suna Dumankaya’dan iki ayrı tarif vermek istiyoruz. Umarız işinize yarar…

Tarif1

Malzemeler

1 çay kaşığı limon suyu
1 çay kaşığı vazelin
1 çay kaşığı elma suyu

Hazırlanışı ve Uygulama

Malzemeler karıştırılarak, koltuk altına sürülüp kuruması beklenir.
Kuruduktan sonra yıkanarak bebek pudrası sürülür.
Haftada iki kez yapılan uygulamayla koltuk altındaki kararmalar zamanla geçecektir.

Tarif2

Malzemeler

1 tatlı kaşığı sirke
1 tatlı kaşığı pirinç unu
1 yemek kaşığı yoğurt

Hazırlanışı ve Uygulama

Malzemeler bir kasenin içinde iyice karıştırılarak, koltuk altlarına sürülür.
15 dakika kadar bekletilir.
Bekleme süresi sonunda kür ovalanarak çıkartılır ve hafif sıcak su ile yıkanır.
Daha sonra limon suyu ile temizlenir.
Daha çabuk etki göstermesi isteniyorsa bebek pudrası sürülür.

Teşekkür ederiz canım bilgi ve tariflerin için.:KK34:

Aynı dert bende de olduğu için üç gün önce cildiyeye gittim. Dr. bendekinin bir hastalık olmadığını söyledi. İstiyorsan yine de krem vereyim ama bir işe yaramaz deyip moralimi bozdu. Yakında gelinlik giyeceğim için kara kara düşünüyorum bu karartıları. Şimdi önerilerinizi deneyeceğim. Herkese çok teşekkürler. İnşallah faydası olur yoksa uzun kollu gelinliğe mahkum olacağım:KK43:

Aynı dert bende de olduğu için üç gün önce cildiyeye gittim. Dr. bendekinin bir hastalık olmadığını söyledi. İstiyorsan yine de krem vereyim ama bir işe yaramaz deyip moralimi bozdu. Yakında gelinlik giyeceğim için kara kara düşünüyorum bu karartıları. Şimdi önerilerinizi deneyeceğim. Herkese çok teşekkürler. İnşallah faydası olur yoksa uzun kollu gelinliğe mahkum olacağım:KK43:

İnşalalh faydasını görürsün canım o karartılar hiç hş durmyuor bende de geçti bir müddet sonra tekrar çıktı.Çok sinir bir durum.Sen de hepsini dene bir güzel.İnşalalh faydasını görürsün

kızlar karbonat ter kokusuna çok iyi geliyor. koltukaltını birazcık ıslatın ama çok az hafif terli gibi. karbonat sürün. ter kokusuna bire bir. renk açıcı özelliğini bilmiyorum ama

kızlar karbonat ter kokusuna çok iyi geliyor. koltukaltını birazcık ıslatın ama çok az hafif terli gibi. karbonat sürün. ter kokusuna bire bir. renk açıcı özelliğini bilmiyorum ama

Teşekkürler canım bu bilgilendirmen için :KK34:

Benim koltuk altımdaki kararma iğneli epilasyondan sonra geçti. Yani anında geçmedi ama artık orda tüy kalmayınca bir süre sonra 1-2 ay sonra falan kendiliğinden geçti. Küçük bir bölge olduğu için fazla pahalı da olmuyor, tavsiye ederim. Benim de bu 1-2 aydır şöyle bir sorunum oldu, dudağımın üstündeki kısım hafif koyu renk, bıyık alma, sarartma gibi şeyler yapmıyorum, belirsiz tüyler var zaten, yani ağda vs. nedeniyle değil. Bunun için ne yapılır ki, yüze de her şey sürülmez. Yüzüme pudra sürünce belli olmuyor da sürmek istemiyorum. Bir kere burnunuzdaki siyah noktalar için limonla ya da sirkeyle ovun gibi tavsiyeler yüzünden mahvoldum :) burnumun kenarları kıpkırmızı oldu ve geçmedi aylarca, daha yeni yeni geçiyor, o kadar sert falan da ovmamıştım.

Benim koltuk altımdaki kararma iğneli epilasyondan sonra geçti. Yani anında geçmedi ama artık orda tüy kalmayınca bir süre sonra 1-2 ay sonra falan kendiliğinden geçti. Küçük bir bölge olduğu için fazla pahalı da olmuyor, tavsiye ederim. Benim de bu 1-2 aydır şöyle bir sorunum oldu, dudağımın üstündeki kısım hafif koyu renk, bıyık alma, sarartma gibi şeyler yapmıyorum, belirsiz tüyler var zaten, yani ağda vs. nedeniyle değil. Bunun için ne yapılır ki, yüze de her şey sürülmez. Yüzüme pudra sürünce belli olmuyor da sürmek istemiyorum. Bir kere burnunuzdaki siyah noktalar için limonla ya da sirkeyle ovun gibi tavsiyeler yüzünden mahvoldum :) burnumun kenarları kıpkırmızı oldu ve geçmedi aylarca, daha yeni yeni geçiyor, o kadar sert falan da ovmamıştım.

İğneli epilasyon yapılıyor mu o bölgeye canım bilmiyorum ama koltuk altına faydası olduysa belki dudağının üstüne de faydası olabilir.

İğneli epilasyon yapılıyor mu o bölgeye canım bilmiyorum ama koltuk altına faydası olduysa belki dudağının üstüne de faydası olabilir.

ben de bilmiyorum yapılıyor mu ama koltuk altı karamasının nedeni tüy alma şekli vs. bunun nedeni o değil. O yüzden sanmam :KK43:

ben de bilmiyorum yapılıyor mu ama koltuk altı karamasının nedeni tüy alma şekli vs. bunun nedeni o değil. O yüzden sanmam :KK43:

Anladım canım.Yüzde olunca daha da kötü tabi.Saratmaya devam et farklı yollardan belki geçer canım

arkadaşlar aşağıdaki yazıyı farklı topiklerde de paylaştım ilk
izmir de lazer epilasyon yapan yerler topikinde paylaştım biçok kişi görsün dye ilgili topiklerde de paylaşıyorum:KK16:

dün ilk kez koltuk altıma lazer epilasyon yaptrdım cihaz alexanderdı ve ilk izlenim olarak memnun kaldım yani oradaki bayan çok tatlı dilli ve çok ilgiliydi aynı zamanda eli çok hızlı ve belki biçok kişi inanmıyacak ama eğer ağda ,epilasyon cihazı cımbız fln kullandıysanz önceden ve acısına dayanabiliyorsanız çok iyi çünkü o acının 10da 1i kadar bile acımıyor toplam işlem 2-3 dk arası sürdü her iki koltuk altı içn ve bende biraz koltuk altı kararması da vardı ben daha söylemeden işlemi yapan bayan(doktor olup olmadığını bilmiyorum unuttum sormayı:KK64:) kararmanın olduğunu ve bunun 2 3 uygulamada geçeceğini söyledi benim asıl yaptırma amacım da bu kararmadan kurtulmaktı zaten kılların gitmesi de eşantiyon olacak:KK71:bide kararma olduğu için 3 hafta sonra bi kere daha işlem yapılacak sonraki uygulamalar kıllar çıkmaya başladığında yapılacak bu süre kişiye göre değiebiliyormuş koltuk altı içn fiyat 125 liraydı ancak hastane olması bu fiyata inanın ki değer neyse çok uzattım sonraki uygulamalrda da yazmaya çalışacağım haaa bide epilasyon kıllar 1-2 milim civarındayken yapılıyormuş yani çok uzun veya tamamen traşlı olmamalıymış birde seanslardan en az 1 buçuk ay önce fln ağda cımbız sir makina tüy dökücü fln kullanmamak lazım :stop:sadece traş bıçağı kullanın birde doktor kararmanın asıl makinadan ve ağdadan olduğunu söyledi gerçi ben ağda kullanmadım hiç benmki makinadankararmıştı bide kılları aldıktan sonra kocaman sivilceler oluyodu her zaman değil ama olduğunda lekeleri 3 4 ayda ancak geçiyordu lazer hepsini geçirir kıl dönmesi falanda olmaz bi daha dedi doktor bakalım sonraki seanslarda nasıl olacak:KK39:

X