• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Koltuk altı kararması için expigment %4

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

miss_sunshine

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
26
1
6
Azerbaycan
Kızlaaaaaaaaarrr lutfen yardımınıza ihtiyacım var... Ben dun geceden beri expigment 4% kullanmaya başladım... Ama koltuk altı için. Benim koltuk altlarım koyu kahverengiydi... epilatör ve jiletten sonra iyice siyahlaştı. Aranızda hiç expigmenti koltuk altına uygulayan oldumu? ben sonuçları çok merak ediyorum. Ama daha 1 gecede rengi açıldı biraz. çok şaşkınım.yorumlarınızı bekliyorum kızlar:3:

Kızlaaaaaaaaarrr lutfen yardımınıza ihtiyacım var... Ben dun geceden beri expigment 4% kullanmaya başladım... Ama koltuk altı için. Benim koltuk altlarım koyu kahverengiydi... epilatör ve jiletten sonra iyice siyahlaştı. Aranızda hiç expigmenti koltuk altına uygulayan oldumu? ben sonuçları çok merak ediyorum. Ama daha 1 gecede rengi açıldı biraz. çok şaşkınım.yorumlarınızı bekliyorum kızlar:3:

bu dediğin şey krem mi . biraz nlatır mısın nasıl kullandın etkili mi bende de aynı sorun var malesef :50:

bu dediğin şey krem mi . biraz nlatır mısın nasıl kullandın etkili mi bende de aynı sorun var malesef :50:

evet bence etkili bi kreme benziyor. sanki bildiyimiz nemlendirici bir krem gibi. bugun 3 cu gun olucak kullanalı. Ama koltuk altlarımda bir açılma var sanki. hatta sağlıklı bölgeyede yalnışlıkla krem sürdüm. orası bembeyaz olmuş resmen:1:
ama bu kremi daha önce kullananlarda yazsa keşke. sonuc varmı yokmu anladrdık:44:

evet bence etkili bi kreme benziyor. sanki bildiyimiz nemlendirici bir krem gibi. bugun 3 cu gun olucak kullanalı. Ama koltuk altlarımda bir açılma var sanki. hatta sağlıklı bölgeyede yalnışlıkla krem sürdüm. orası bembeyaz olmuş resmen:1:
ama bu kremi daha önce kullananlarda yazsa keşke. sonuc varmı yokmu anladrdık:44:

eczanelerde bulabilir miyim bunu ? bi de fiyatı nedir acaba :1:

Expigmenti kullananlardan bazıları koltukaltını kızarttığını söylemiş,bende de hafif koyuluk var o yorumlardan sonra korktum kullanmaya,siz de kızarıklık yapmadı mı kızlar :/

Expigmenti kullananlardan bazıları koltukaltını kızarttığını söylemiş,bende de hafif koyuluk var o yorumlardan sonra korktum kullanmaya,siz de kızarıklık yapmadı mı kızlar :/

canim bende hic bir kizariklik yapmadi. Ama doktora sordum ben o bana 4 krem karisimi yapmami soyledi. Bir tek expigment koyulugu gidermiyormus....
Locoid krem
Skinoren krem
Acnelyse krem
expigment 4% Sabah ve aksam bu karisimi surmek gerekiyormus. Ben bugun gidip eczaneden alicam. Cunki expigment renk acici baya fark yapti bende... ama daha etkili sonuclar icin bugun diger kremleride alicam.

meraba kızlar bikaç ay kadar önce eczaneden aldım aynı kremi ama düzenli kullanmadım. banada arkadaşım önermişti yüzündeki kararmadan dolayı ona iyi gelmişti.

meraba kızlar bikaç ay kadar önce eczaneden aldım aynı kremi ama düzenli kullanmadım. banada arkadaşım önermişti yüzündeki kararmadan dolayı ona iyi gelmişti.
ayy ne guzel demekki ise yariyor bu krem...:1: duzenli kullanmak lazim. ben her gece suruyorum. Bugun eczaneden diger kremleride aldim. bi guzel karistirip surecegim :)))

mutluyum-umutluyum :)))))))))))) KIZLAAAAAAAR su yazdigim kremler baya bi etkiliymis... daha 1 hafta oldu kullanali kremleri ama sonuclar harika. koltuk altimdKI izler geciyor... 1 aya kesin lekelerden kurtulacagim insallah.

bu ilaci ben sirtimda kahverengi leke olmustu bir kreem vermisti ondan sonra bu kullan gecmezse demisti . eczacida hatta demisti gunes lekesi kahverengi lekelere cok iyi geliyor diye benim diger ilac lekelerimi yok ettigi icin bu ilaca gerek duymamistim dursun lazim olursa kullanirim o zaman :-)

sevgili miss sunshine sana o yazdigin kremleri kullandinmi ve sonucu ne oldu onu sormak istiyorum.Bende expigment kullandim ama derimin rengi kirmizi yanmis gibi oldu geriliyor senin nasil oldu da bu etkiler olmadan rengin acildi acaba bu karisimdan dolayi mi?

Back
X