Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
var hayatım var kuzenim vicudundaki lekeler için gitti dünya para verdi adam şöyle bir karşıdan baktı ve bişey olmaz beyenmeyen küçük ogluna almasın dedi kuzenimin ve teyzemin okadar para verip gidipte bu lafı duyması çok komik 6 sene falan oldu gideli dahada izler geçmedi adam zaten ne bi öneri ne bi ilaç hiç birşey söylememiş çok komik yaniiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol:
arkadaşlar agop hoca çok önemlibilinen eski bir doktordur ben nerde de iş yapar ucuzmu diye sormadm acaba akne ve izleri için giden ne önerdiini bilen varmı diye sordum bu şekilde devam edersek çok yardımcı olursunuz teşekkürler
demothy e katılıyorum konular sürekli amacından sapıyor. mesela herhangi bir ürünü kullanıpta sonuç alanların olduğu bir konu açılıyor ama bir bakıyoruz birçok kişi "daha yeni aldım, bügün aldım, 3 gün önce aldım v.b yazılarla başlayan cevaplar yazıyor. konu başlığı ne ise onun üzerinden gidelim lütfen. konunun odağından sapmayalıum. biliyorum şu anda benim yaptığımda doğru değil ama bunu yazmak için en uygun an şu an sanırım.
cerrahpaşadaki prof değilmiydi o..hala çalışıyormuymuş..
benim teyzemin bacağı sedef olmuştu,2 ilaç yazmıştı ve geçmişti.. :sm_confused:
saytros çok güldüm ya, geçmş olsun kuzenine , o nası bi tedavidir :roflol:
Ablam da yüzündeki egzamalrı için yarına randevu aldı agoptan.Randevusu servet değerinde,300 tl !!! Nasıl olur da bu kadar paraya olur,çok iyi bir dr da olsa böyle bir fiyat çok saçma...
Tüm hastalara şifalar dilerim ...