Kolposkopi ve Hpv testi

Eysii

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
21
8
6
28
Merhabalar.. smear testi ve kolposkopi sürecimi paylaşmak istiyorum. Regl olamıyorum diye özel bir hastaneye gittim. Doktor daha önce smear testi verdin mi dedi ve ne olduğunu bile bilmiyordum orda testi aldı. 2 gün sonra arayıp CİN1 teşhisi koydu. Ve kolposkopi randevusu verdi. Cin nedir hpv nedir duyana kadar hiç bir bilgim yoktu. Koşa koşa devlet hastanesine gittim. Genital bölgem de siğilim olduğunu söylediler Smear testimi en baştan aldılar. Siğiller için daha sonra aksiyon alırız dediler. Smear sonucu Henüz çıkmadı. Hpv negatif mi pozitif mi bilmiyorum. Ve yarım saat sonra anestezi olmadan kolposkopi olucam. Olduktan sonra da deneyimlerimi yazıcam. Acıyor diyende var acımıyor diyende. Öyle de böyle de sağlığımızın iyiliği için yaptırıcaz. İnşallah acımıyordur :)

Merhaba öncelikle geçmiş olsun umarım problemsiz sonuçlar alırsınız, benim de yarın kolposkopi randevum var anestezi almayacağım ama çok kaygılıyım sizinki nasıl geçti? Anestezi yaptırmadığınıza pişman oldunuz mu, ben baya kaygılıyım

Acımıyor ben de yaptırdım isallah temiz gelir ben de aynısını oldum papilocare jel tavsiye etti doktr 1 haftadır kulaniyorum isallah gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…