- Konu Sahibi mirageeeeee
-
eylül tamer pekı sıze gaita tahlılı yapıldımı acaba?? bendede aynı sorun vardı.gaita tahlılınde iltihap cıkmadı kanda görulmedı ama arada sırada bendede oluşuyordu kanama. bıdaha olursa bende olcam inşallah kötü birşey olmaz.Allah herkese şifa versin...
eylültamer geçmiş olsun cok sevındım kötu bırsey cıkmadığına özel hastanedemı kolonoskopi yaptırdın acaba.bırde kaç gün önceden ilaç verdıler bağırsak temızlığı ıcın
kızlar ben bu gün yaptırdım.
kaaç aydır sürekli artan makat kanama yüzünden nihayet bu günkolonoskopi günümdü. uyuşturmayak mısınız kağıtta ağrı kesici iğne serum falan yazıyordu dedim alel acele yok yok gerek yok acımaz dedi ve maaşallah eli çok çabuktu kolonoskopiyi 5dakkada bitirdi. ama eminim daha fazla uzasa kesin o acıyla bayılırdım anlayışmış hassas davranmaymış hiiç nasıl canım yandı çok canım yanıyor dedim ağladım çocuk gibi umruna gelmedi. tabi doğal olarak çok tahriş olduğundan galiba kanama da oldu. sonuçlar için gidincede hiç bişi yok dedi ben şikayetimi uzun süre devam ettiğini falan anlatırken ilaç yazmıcamdedi zaten yüzüme bile bakmıyordu hiç odada bişilerle uğraşıyordu en son peki makatta oluşan yırtık orada et büyüdü kocaman ne olacak diye soracakken cümlemi tamamlayamadan gitti odadan hiç adam gibi sonuç almadan canımın acısıyla kaldım.
devlet özel ayrım yapmayacağım benimki devletti ama kesinlikle doktorunuzu iyi araştırın benim gibi olmayın derim.işlem sırasında canımın yanmasına ağlamaktan sonra doktorun adam yerine koymayıp dinlemeden odadan gitmesi zoruma gidip ağlamam eve geldiğimde gözler şişmiş...milletde sonuç çok kötü sandı herhalde cesaret edip noldu diye soran yok
kızlar ben bu gün yaptırdım.
kaaç aydır sürekli artan makat kanama yüzünden nihayet bu günkolonoskopi günümdü. uyuşturmayak mısınız kağıtta ağrı kesici iğne serum falan yazıyordu dedim alel acele yok yok gerek yok acımaz dedi ve maaşallah eli çok çabuktu kolonoskopiyi 5dakkada bitirdi. ama eminim daha fazla uzasa kesin o acıyla bayılırdım anlayışmış hassas davranmaymış hiiç nasıl canım yandı çok canım yanıyor dedim ağladım çocuk gibi umruna gelmedi. tabi doğal olarak çok tahriş olduğundan galiba kanama da oldu. sonuçlar için gidincede hiç bişi yok dedi ben şikayetimi uzun süre devam ettiğini falan anlatırken ilaç yazmıcamdedi zaten yüzüme bile bakmıyordu hiç odada bişilerle uğraşıyordu en son peki makatta oluşan yırtık orada et büyüdü kocaman ne olacak diye soracakken cümlemi tamamlayamadan gitti odadan hiç adam gibi sonuç almadan canımın acısıyla kaldım.
devlet özel ayrım yapmayacağım benimki devletti ama kesinlikle doktorunuzu iyi araştırın benim gibi olmayın derim.işlem sırasında canımın yanmasına ağlamaktan sonra doktorun adam yerine koymayıp dinlemeden odadan gitmesi zoruma gidip ağlamam eve geldiğimde gözler şişmiş...milletde sonuç çok kötü sandı herhalde cesaret edip noldu diye soran yok
eee kanama neydenmiş peki bişey söylemedi mi?:44:
nasıl bişey bu ya , o kadar kızıyorum ki böyle şeylere ...
insan zaten hastalığından dolayı hassas bide insan , insan gibi muamele görmeyince hepten beter oluyor
aslında bunları şikayet etmek lazım , ne demek en azından neyin var neyin yok adam gibi anlatması lazımdı sana ...
ee noldu şimdi neyin var öğrenemedin de ????
yazık ya gerçekten insan bir açıklama yapar hem bu durumda nasıl ilaç yazılmazmış anlamadım yani:26: of bende özele mı gitsem devlete mi kararsız kaldım:97:
özel yada devlet bişi demek istemem ama doktoruna dikkat et kesinlikle. önceden işlemle ilgili kesin konuş zaten konuşmasından az çok anlarsın.benimki işlemle ilgili konuşmadığı sadece bir kağıt verip oku diye gönderdiği için anlamadım aslında böyle yapmasından bile baştan savma olduğunu anlayıp gitmemeliydim tekrar ama neyse ne demişler tecrübe=yediğin kazıkların toplamıdır...
pes ya pesss.. böyle bişeyde ilk defa duyuyorum ya ..nasıl sana hastalığının ne olduğunu söylemez bu ne vurdumduymazlık böyle
canım ya elinde kolonoskopi raporun varmı bari , çünkü bana rapor olarak böyle renkli resimli bir kağıt verdi doktor , bağırsakların fotosunun olduğu ..
seninkininde öyle olması lazım , eğer elinde bu rapor varsa en azından özelden bir doktora göstersen de sana bişiler söylese .. böyle hiçbişey yapmadan da beklenmezki(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?