Kolonoskopi korkum

chanel88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
902
5
merhaba arkadaşlar kolonoskopi yaptırmayı düşünüyorum aynı andada endeskopi...endeskopi daha önce 2 defa yaptırdım ondan bi korkum yok...peki yaaa kolonoskopi nasıl oluyor çok korkuyorum :KK43:(( uyutularak yapılcak ama ya hissedersem diye korkuyorum offf midemde bağırsaklarımda ve karnımda bişeyler oluyor 1 aydır bunlar şart ama nasıl olcam kolonoskopi...olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen...

Ben uyutulmadan olmustum tabi baya bi hissetmistim:) Ama korkma uyutulunca hic bisey hissetmezsin endoskopi yapilirken uyutmuslardi bence bunu dert etme hic ama kolonoskopi oncesi hazirligini iyi yap bagirsaklarin temizlensin iyice.

merhaba arkadaşlar kolonoskopi yaptırmayı düşünüyorum aynı andada endeskopi...endeskopi daha önce 2 defa yaptırdım ondan bi korkum yok...peki yaaa kolonoskopi nasıl oluyor çok korkuyorum :KK43:(( uyutularak yapılcak ama ya hissedersem diye korkuyorum offf midemde bağırsaklarımda ve karnımda bişeyler oluyor 1 aydır bunlar şart ama nasıl olcam kolonoskopi...olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen...

canım merhaba...hiç korkma geçen aylarda bende yaptırdım çok korkmuştum yaptırmadan önv-ce ama korkulcak hiç birşey yokmuş..geçmiş olsun.

ben sürekli afedersin isal oluyordum ondan yaptırdım.hatta masaya yatınca daha başlamadan vaz geçtim dedim korkudan :-) hemşire ikna etti

uyutturmadan yapmam bide homoreid var bende beni bayıltıcaklar öle...gerçi endoskopide bayıltılmıştım ağzım küçük diye ağzımı yırtmıştı hemşire bozultusu onu hissetmiştim ama bunda hissedersem ne yaparım bilmiyorum....resmen insanı felcli yapıyolar kolunu kaldırıp tepki vermiyosun

X