Ne demekÇok teşekkür ederim minnettarım
Harika bence buu:)Yüzüm ve vücuduma fazlaca bi nem sağladıçok fazla kırışıklığım yok benim aslında. Sanki böyle alın bölgemin altına dolgu maddesi gibi oldu bu derimin altı nem dolu
Merhaba ettikleri görmeye başladınız mıMerhaba
çok güzel bir paylaşım
Bende 2 aydır kullanıyorum çok memnunum ayak nilek eklemlerimde çevirince ses geliyordu hepsi keisldi cildim parlaklaştı ve sürekli yeni saç çıkartıyorum. Ayrıca kiloda almadım
ancak ben
GNC TONALİN
Nature's Supreme Beauty Collagen
Nature’s Coenzym Q10 de alıyorum
benim collagen hapımım içinde
Tip 1
Tip 2
125 mg C vitamini
120 mg Hyaluronic asit
500 mcg Biotin
0.5 mg Çinko
Mevcut
Merhaba suda kolejen ne kadar acaba...kendi sitesinde çok pahali ama başka sitede ayni ürün cidden düşük fiyatlı anlamadimMerhaba arkadaşlar kolajen olarak 8000mg suda kolej almıştım. saşe formda. içmesi benim için çok zor oldu çünkü tatlı sevmiyorum ama 2. ayda cildimde ciddi bir dolgunluk kazandırdı. sadece ilk haftalar çene de ufak sivilceler yaptı doktor arkadaşımın her zaman söylediği ley yan etkisi varsa etkisi mutlaka var devam et oldu :)
Sizin kullandığınız hangisiysdiYüzüm ve vücuduma fazlaca bi nem sağladıçok fazla kırışıklığım yok benim aslında. Sanki böyle alın bölgemin altına dolgu maddesi gibi oldu bu derimin altı nem dolu
Merhaba canm ben trendyoldan almıştım. En uygun orada bulmuştum fiyatıMerhaba suda kolejen ne kadar acaba...kendi sitesinde çok pahali ama başka sitede ayni ürün cidden düşük fiyatlı anlamadim
Sizin kullandığınız hangisiysdi
Merhaba canm ben trendyoldan almıştım. En uygun orada bulmuştum fiyatı
Sahte olmasından korkuyorum...ciddi fark var resmi sitesiyle arasında..nedersiniz?Merhaba canm ben trendyoldan almıştım. En uygun orada bulmuştum fiyatı
yok kesinlikle orjinali geldi merak etmeyin. muhtemelen alış fiyatı daha düşük olduğu için fiyatlar bu şekildeSahte olmasından korkuyorum...ciddi fark var resmi sitesiyle arasında..nedersiniz?
Hiç duymadım...Hud kollojen hakkında bir fikriniz var mı
voonka kapsülde balık kolajen bulunuyor .herkesin yorumları farklı. hangisini kullanıcaz vallahi şaşırdımVe bol bol su
Bir de unutmayın bAlık kolojeni özellikle daha iyidir Norveç ya da asya ürünleri
Merhaba, ben de dün kolajen kapsül kullanımına başladım. Suda kolajen probiyotikli tablet aldım, 45'lik. Şimdi şu noktada kafam karıştı: Internet sitesinde diyor ki günde 3 tablet.. Ama kutusunda günde 1 ya da 2 tablet.. Yaşım 35.
Dün iki tablet aldım ama eksik mi aldım acaba.. sizler nasıl kullanıyorsunuz?
İçinde biotin, çinko ve c vitamini de varmış ama ben sigara kullandığım için zaten c vitamini emilimim az. O yüzden 1000lik C vitamini de kullanıyorum günlük.
Tesekkur ederim ıncelıyeyım bakalım neler ögrenıcem
Yanıt için çok teşekkür ederim :) Cildin nem dengesini toparlıyor ya kolajen, 2 gündür kullandığım nemlendiricinin fazla geldiğini hissediyorum. Mini mini bir sivilcem oldu burun kıvrımında :) galiba kullandığım ürünü değiştirmem ya da günlük değil gün aşırı bir kullanım metodu uygulamam gerekecek :)Merhabaaynı üründen ben de kullandım. 45 tablet 15 güne tekabül ediyor. Günde 3 şeklinde kullanmanız lazım