Anti-Aging Kolojen kullanımı.

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Neredeyse iki aydır hiç aralıksız ve düzenli kullanıyorum. Farklı marka ürünler kullandığım için içeriğine bakıyorum. Yeterli C vit yoksa takviye alıyorum. Aynı şekilde hyaluronik asit de
Ve bol bol su
Bir de unutmayın bAlık kolojeni özellikle daha iyidir Norveç ya da asya ürünleri

Merhaba arkadaşım 🤗
Ben 32 yaşındayım. Yeni başladım. 25 yaş üstü kullanabilir ama ihtiyacınız var mı? Benim yüzüm baya nemlendi 🤗
Açıkcası bütün kadınların kullanması gerektiğini duydum ben kırışıklık karşıtı diyorlar çokta bilgi sahibi değilim yüzüm karma kuruluk oluyor bazen belki bu konuda işime yarayabilir:)

Açıkcası bütün kadınların kullanması gerektiğini duydum ben kırışıklık karşıtı diyorlar çokta bilgi sahibi değilim yüzüm karma kuruluk oluyor bazen belki bu konuda işime yarayabilir:)

Yüzüm ve vücuduma fazlaca bi nem sağladı 🤗 çok fazla kırışıklığım yok benim aslında. Sanki böyle alın bölgemin altına dolgu maddesi gibi oldu bu 😂 derimin altı nem dolu

Ben bu ay Suda Collagen' in tablet formunu kullandım. Acayipp bağırsak çalıştırıyo kızlar 😂 probiyotik içeriği fazla. Bu ara biraz fazlaca yiyip kilo almadığımı fark ettim. Ne güzel hem kilo almıyorum hem cildi güzelleştiriyor. Biraz da dikkat edicem bakalım kilo bile veririm bu gidişle

Açılan bu konu sayesinde alıp da köşe de unuttuğum bu vitaminler geldi aklıma :KK200:
Ben bunları bu illet covid den önce yurtdışından almıştım fakat kullanımını unuttum fikri olan var mı ???

Eklentiler

• 2db40d09-82b2-44b9-8e25-ad18dbfd651c.JPG
    2db40d09-82b2-44b9-8e25-ad18dbfd651c.JPG
    57 KB · Görüntüleme: 51
  • 07b866cf-dff8-4e9e-b4c8-388688ed6246.JPG
    07b866cf-dff8-4e9e-b4c8-388688ed6246.JPG
    59,4 KB · Görüntüleme: 50
  • 340faa7a-ad0a-479d-976d-4aa8a4b97f21.JPG
    340faa7a-ad0a-479d-976d-4aa8a4b97f21.JPG
    65,6 KB · Görüntüleme: 67
Merhabalar bende yeni basladim Hollandada yasadigim icin balik tableti aldim duydugum kadariyla domuzdan cok yapiyomuslar oyuzden baskasina guvenemedim 1 hafta olmadi baslayali uzerinde yazdigi gibi gunde 2 tane kullaniyorum ve 1000mg benim aldimgim bir gelisme olucakmi bilmiyorum sonucu bende yazarim

Merhabalar bende yeni basladim Hollandada yasadigim icin balik tableti aldim duydugum kadariyla domuzdan cok yapiyomuslar oyuzden baskasina guvenemedim 1 hafta olmadi baslayali uzerinde yazdigi gibi gunde 2 tane kullaniyorum ve 1000mg benim aldimgim bir gelisme olucakmi bilmiyorum sonucu bende yazarim

Merhabalar 🤗 hiçbi şey olmasa bile en kötü yüzünüz parlayacak ve nemlenecek :)

Açılan bu konu sayesinde alıp da köşe de unuttuğum bu vitaminler geldi aklıma :KK200:
Ben bunları bu illet covid den önce yurtdışından almıştım fakat kullanımını unuttum fikri olan var mı ???

Hepsinden günde birer kullanım uygun gibi duruyor. Özellikle C vitamini

Benim aldığım günlük kolojen miktarı ve içeriği bu şekilde. Siz de kendinizinkine bi bakın bakalım 🤗 UnknownMs UnknownMs

Eklentiler

• 20200811_194044.png
    20200811_194044.png
    437,9 KB · Görüntüleme: 137
içeriği çok güzelmiş. fiyatı ne kadar peki

Şöyle, 45 li fiyatı 169 du sanırım. 45' li 15 günlük kür oluyor. 90 lık olmalı ki 1 aya tekabül etsin. Bana hediye olarak geldi bu tabletler. Memnun kaldım ama 🤗 Ondan önce de yukarıda yazdığım Voonka 123 tip diye toz kolojen var. Vitaminler.com dan almıştım. O da güzeldi 🤗 siz de bi araştırın 🌸

Şöyle, 45 li fiyatı 169 du sanırım. 45' li 15 günlük kür oluyor. 90 lık olmalı ki 1 aya tekabül etsin. Bana hediye olarak geldi bu tabletler. Memnun kaldım ama 🤗 Ondan önce de yukarıda yazdığım Voonka 123 tip diye toz kolojen var. Vitaminler.com dan almıştım. O da güzeldi 🤗 siz de bi araştırın 🌸
ay ne güzel çok şanslısınız :KK70:

X