- 2 Ağustos 2020
- 153
- 113
- 18
- 35
Ve bol bol suNeredeyse iki aydır hiç aralıksız ve düzenli kullanıyorum. Farklı marka ürünler kullandığım için içeriğine bakıyorum. Yeterli C vit yoksa takviye alıyorum. Aynı şekilde hyaluronik asit de
Ve bol bol su
Bir de unutmayın bAlık kolojeni özellikle daha iyidir Norveç ya da asya ürünleri
BilmiyorumkiBenim kullandığım hangisi acabahidrolize yazıyodu galiba dışında. Sığır muhtemelen
Sığırmış.. balık alırım bi dahakineBilmiyorumki
Açıkcası bütün kadınların kullanması gerektiğini duydum ben kırışıklık karşıtı diyorlar çokta bilgi sahibi değilim yüzüm karma kuruluk oluyor bazen belki bu konuda işime yarayabilir:)Merhaba arkadaşım
Ben 32 yaşındayım. Yeni başladım. 25 yaş üstü kullanabilir ama ihtiyacınız var mı? Benim yüzüm baya nemlendi
Açıkcası bütün kadınların kullanması gerektiğini duydum ben kırışıklık karşıtı diyorlar çokta bilgi sahibi değilim yüzüm karma kuruluk oluyor bazen belki bu konuda işime yarayabilir:)
Merhabalar bende yeni basladim Hollandada yasadigim icin balik tableti aldim duydugum kadariyla domuzdan cok yapiyomuslar oyuzden baskasina guvenemedim 1 hafta olmadi baslayali uzerinde yazdigi gibi gunde 2 tane kullaniyorum ve 1000mg benim aldimgim bir gelisme olucakmi bilmiyorum sonucu bende yazarim
Açılan bu konu sayesinde alıp da köşe de unuttuğum bu vitaminler geldi aklıma
Ben bunları bu illet covid den önce yurtdışından almıştım fakat kullanımını unuttum fikri olan var mı ???
içeriği çok güzelmiş. fiyatı ne kadar pekiBenim aldığım günlük kolojen miktarı ve içeriği bu şekilde. Siz de kendinizinkine bi bakın bakalımUnknownMs
Ay insallah zaten yuzum icin kullaniyorum 37 yasindayim goz altlarim cokuk ve morluk yuzum olu yuzu gibiMerhabalarhiçbi şey olmasa bile en kötü yüzünüz parlayacak ve nemlenecek :)
Çok teşekkür ederimHepsinden günde birer kullanım uygun gibi duruyor. Özellikle C vitamini
Çok teşekkür ederim
Peki sabah öğle akşam olarak dağıtayım mı
Yoksa hepsini aynı öğünde mi kullanmalıyım??
içeriği çok güzelmiş. fiyatı ne kadar peki
ay ne güzel çok şanslısınızŞöyle, 45 li fiyatı 169 du sanırım. 45' li 15 günlük kür oluyor. 90 lık olmalı ki 1 aya tekabül etsin. Bana hediye olarak geldi bu tabletler. Memnun kaldım amaOndan önce de yukarıda yazdığım Voonka 123 tip diye toz kolojen var. Vitaminler.com dan almıştım. O da güzeldi siz de bi araştırın
ay ne güzel çok şanslısınız
Çok teşekkür ederim minnettarımBenim aldığım tablet şekli günde 3 kere. Bi kere de de alabilirsin dediler ama ben yayıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?