Gelinlik Modelleri Kollu Gelinlikler

dantel kolları bende çok beğeniyorumm

Eklentiler

• $01b.jpg
    20,5 KB · Görüntüleme: 182
  • $315.343142153_large.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 103
  • $gelinlik_721.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 175
kısa kollu gelinliklerin hepside çok hoş...nedir o çıplak görünümdeki havlu gibi sarılmış...straples gelinlikler...bir modadır sürüp gidiyor..modası bitmiyor..görüntüsüde çok kötü....

twilight'i izlemissinizdir belki bellanin gelinligini de ben cok begenmistim. Carolina Herrera imzali.

Son düzenleme:
Gamze Özçelik' in gelinliğinin kollarına bayıldım bittim :)
Kollu gelinlik konusunda kararsızdım ama Bende artık kesinlikle kollu gelinlik istiyorum çok zarif çok hoşlar bayıldım.

bence de kollu gelinlikler straplezlere göre çok daha asil ve şık duruyorlar. gelinlik masumiyeti simgelediğinden fazla dekolteyi hoş bulmuyorum. gamze özçeliğin kolları straplez olan her türlü gelinliğe eklenebilir. çok beğendim

Son düzenleme:

Bende gelinliğin masumiyeti koruması için çok açık olmamasından yanayım, hem straptez herkese yakışmıyor, o yüzden kollu modeller tercihim.

benim gelinliğim de kolluydu :) Gamze özçelik in gelinliğinin koluna benziyordu :) çok severek giydim

ben kesinlikle böyle bir gelinlik istiyorum..üst kısmı böyle olmalı..alt kısmı da fazla kabarık olmamakla birlikte prenses etek istiyorum..ne dersiniz sizce nasıl?

prenses etek denilen aslında en kabarık kesim ama sanıyorum ki tül bir etek olacağını kast ettiniz. Bence güzel olur, yakışır.

evet aynen tül olanları kastetdim..zaten çok kabarık gelinlikleri sevmiyorum ben..sizin zevkinize çok güveniyorum..sizce üst kısım nasıl_?etek kısmı da dediğim gibi olsa abes kaçmaz dimi?

her zaman çok kaliteli kumaş kullanan rosa clara markasından örnekler. böyle gerçek fransız dantelinden bolero olsun ya. bizim gelinlikçilerde daha hiç görmedim.

evet aynen tül olanları kastetdim..zaten çok kabarık gelinlikleri sevmiyorum ben..sizin zevkinize çok güveniyorum..sizce üst kısım nasıl_?etek kısmı da dediğim gibi olsa abes kaçmaz dimi?

benim bayıldığım bir gelinlik var. bence tül, dantel ikilisini aplik yapmaktan çok daha güzel biçimde kullanmış. tam bir tasarım ürünü. bu gelinliğin fotosu aşağıda, ondan hareketle sizin için bir tasarım yaptım. bakalım beğenecek misiniz?

Eki Görüntüle 309432 ben kesinlikle böyle bir gelinlik istiyorum..üst kısmı böyle olmalı..alt kısmı da fazla kabarık olmamakla birlikte prenses etek istiyorum..ne dersiniz sizce nasıl?

canım modelin üst kısmı çok hoş bende bu model istiyorum tarif ettiğin tarzda hoş olur bencede. tarif eetğin gibi bulursan resim paylaşırsan sevinirim banada yardım etmiş olursun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…