- Konu Sahibi prediletto
-
hmm yani memnunsun öle mi bilmiyorumkismile sana zahmet cnm biraz anlatabilirmisin tam olarak nası yaptığını bende denemek istiyorum da ?şimdiden teşekkürler
Bende sir ağda setimi alınca deniycem ilk defa alıcam bakalım nasıl olucak herkezin teni farklı hassaslıkta yerimseniben
bende sir ağda ile alıyorum çok memnunum, almadan önce görüntü çok kötüydü beyaz tene kahverengi kıllar düşünün artık 10 senedir yazları sürekli, kışında ara ara alıyorum sürekli almadığımdan ve herhangi bir azaltıcı ürün kullanmadığım için bir değişiklik yok ama olsun, sivilce bazen bendede yapıyor bide tüyler çıkarken hafif hafif bastırmadan ponza taşıyla kollarınıza sürerseniz batık gibi izler olmaz enzından
Ben kollarımı güzellik salonuna aldırmıştım sir ağdayla.ama kollarımın üst kısmı hep sivilce oldu.Hem de kızamık gibi sürekli kaşınıyordu.Yaklaşık birbuçuk ay uzun kolluyla dolaşmak zorunda kaldım.Geçtikten sonra da izi kalmıştı.Keselerle zor geçirdim.Şimdi tüy sarartcı kullanıyorum ve çok memnunum.Tüylerim çok ince telli görünüyor tabi dikkat edince:))Ayrıca ben alınan kolları hiç doğal bulmuyorum,tavuk budu gibi görünüyor.Tüy sarartıcıyla 10 dk bekletmek doğal ve güzel bir görüntü sağlıyor.
Ben kollarımı güzellik salonuna aldırmıştım sir ağdayla.ama kollarımın üst kısmı hep sivilce oldu.Hem de kızamık gibi sürekli kaşınıyordu.Yaklaşık birbuçuk ay uzun kolluyla dolaşmak zorunda kaldım.Geçtikten sonra da izi kalmıştı.Keselerle zor geçirdim.Şimdi tüy sarartcı kullanıyorum ve çok memnunum.Tüylerim çok ince telli görünüyor tabi dikkat edince:))Ayrıca ben alınan kolları hiç doğal bulmuyorum,tavuk budu gibi görünüyor.Tüy sarartıcıyla 10 dk bekletmek doğal ve güzel bir görüntü sağlıyor.
gecen sene hic sivilce yapmamıştı bende düşünüyorum neden oldu diye meğer suya girmemek gerekiyormuş. ben yağladım girdim duşa 2 gün sonra kırmızı kırmızı çok çirkin sivilceler oldu yaa..
bir de ben ağda yapmadan önce duş aldım. ağdadan sonra ve hatta sonraki gün hiç duş almadım. çünkü elimi yıkarken bir damla bile su sıçrasa anında kabarıyo ve kaşınıyordu. ıslatmayınca normal dönüyor. 1-2 gün duş almadan sabrederseniz kızarıklık, sivilce falan olmuyor. üstelik benim tenim aşırı hassas.
canm senn dediğin gibi yapabilmemiz için cansız (kıl demiyorum) tüylerimizin olması gerekıyo. sahsen benm oldukca koyu renklı oldugu ıçın sadece kahverengiye kadar acabılıyoo. mecburı yanıı.
Prediletto benim kollarını alanlara saygım var.Ben kimseye muhalefet olsun diye yazmadım canım.Deriden deriye fark ediyordur tabi ki.Benim kollarım çok sivilcelendi.Güzellik merkezindeki kadının dediği kremi de kullandım ama etkisi olmadı.Tavuk budu gibi oluyor dedim.Çünkü alınan kollar (delikli olduğu için değil)çok beyaz göründüğü ve tüylerin çıkma aşamasında herkes tarafından fark edildiği için bu tabiri kullandım.Seninki öyle değilse ne mutlu sana canım.
O zaman bende sir ağdadan sonra su değdirmiyim sivilce felan olursa bide onla ugrasmak ıstemıyorum bilmiyorumkismile
evet canım kesinlikle su değdirme. hatta mümkünse ertesi gün de değdirme. eğer cildin hassassa benimki gibi. ağdadan önce duş alırsan 1-2 gün idare eder.
tamam canım saol öyle yaparım benımde hiçbir bilgim yoktu bu sir agda konusunda hep bu sitedeki arkadaslar yardım ettıler yerimseniben
biraz burdan biraz da kendi kendine deneyerek yavaş yavaş öğreniyor insan
soracağın bişey olursa her zaman yardımcı olurum, kolay gelsin şimdiden olumunekankayizsmile
yok canım söylediğine tepki olsun diye bişey demedim zaten olumunekankayizsmile. ama kollarımın önceki halini bi görseydin psikolojimi anlardın. babamla yarışıyordum :))
ben sesu kullanıyordum, aşırı derecede çoğalttı ve uzadı. ama belki kişiden kişiye değişiyodur o kadarını bilemicem tabi.
Canım şimdi daha iyi anlayabiliyorum(babamla yarışıyorum deyince).İnş pamuk gibi dolaşırsın canım.Sanırım benim tüylerim bana göre fazlaymış:kedi:Öpüyorum canım senikaydirigubbakcemile3
Canım şimdi daha iyi anlayabiliyorum(babamla yarışıyorum deyince).İnş pamuk gibi dolaşırsın canım.Sanırım benim tüylerim bana göre fazlaymış:kedi:Öpüyorum canım senikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?