Kollarını sir ağda ile alan arkadaşlar yardım lütfen

Bende sir ağda setimi alınca deniycem ilk defa alıcam bakalım nasıl olucak herkezin teni farklı hassaslıkta yerimseniben

bende sir ağda ile alıyorum çok memnunum, almadan önce görüntü çok kötüydü beyaz tene kahverengi kıllar düşünün artık 10 senedir yazları sürekli, kışında ara ara alıyorum sürekli almadığımdan ve herhangi bir azaltıcı ürün kullanmadığım için bir değişiklik yok ama olsun, sivilce bazen bendede yapıyor bide tüyler çıkarken hafif hafif bastırmadan ponza taşıyla kollarınıza sürerseniz batık gibi izler olmaz enzından

Son düzenleme:
Ben kollarımı güzellik salonuna aldırmıştım sir ağdayla.ama kollarımın üst kısmı hep sivilce oldu.Hem de kızamık gibi sürekli kaşınıyordu.Yaklaşık birbuçuk ay uzun kolluyla dolaşmak zorunda kaldım.Geçtikten sonra da izi kalmıştı.Keselerle zor geçirdim.Şimdi tüy sarartcı kullanıyorum ve çok memnunum.Tüylerim çok ince telli görünüyor tabi dikkat edince:))Ayrıca ben alınan kolları hiç doğal bulmuyorum,tavuk budu gibi görünüyor.Tüy sarartıcıyla 10 dk bekletmek doğal ve güzel bir görüntü sağlıyor.

hmm yani memnunsun öle mi bilmiyorumkismile sana zahmet cnm biraz anlatabilirmisin tam olarak nası yaptığını bende denemek istiyorum da ?şimdiden teşekkürler

canım yapmadan önce de dediğim gibi su kaynattım, suyun içine bıraktım kartuşu. 2-3 dk bekledim zaten hemen ısındı. tek olumsuz yanı suda ısıtınca biraz çabuk soğuyor. soğuyunca da sürülmesi çok zorlaşıyor. hatta kolumun bi yerinde hafif bi morluk var, sürücem diye ne hale getirdim kaydirigubbakcemile3 soğudukça suyun içine bıraktım işte. makina olsa süper olurdu ve daha çabuk biterdi.

Bende sir ağda setimi alınca deniycem ilk defa alıcam bakalım nasıl olucak herkezin teni farklı hassaslıkta yerimseniben

kesinlikle setiyle daha kolay olur canım. evet herkesin teni farklı. benimki çok hassas. kolay gelsin zemuszemus

bunu ilk defa duydum canım, denemedim hiç bilmiyorumkismile

benim kollarımda da daha önce belli belirsiz tüyler vardı, sonra senin gibi tüy sarartıcı kullandım. kullanmaz olaydım, bir kökte 2 tane çıkmaya başladı ve upuzunnn :1shok: yerinde olsam kullanmazdım daha fazla. bi de benim kolum tavuk budu gibi durmuyo kaydirigubbakcemile3 yani öyle nokta nokta değil. sanki kolumda daha önce hiç tüy çıkmamış gibi. tüylerin kökleri belli değil yani. pürüzsüz zemuszemus

bir de ben ağda yapmadan önce duş aldım. ağdadan sonra ve hatta sonraki gün hiç duş almadım. çünkü elimi yıkarken bir damla bile su sıçrasa anında kabarıyo ve kaşınıyordu. ıslatmayınca normal dönüyor. 1-2 gün duş almadan sabrederseniz kızarıklık, sivilce falan olmuyor. üstelik benim tenim aşırı hassas.

gecen sene hic sivilce yapmamıştı bende düşünüyorum neden oldu diye meğer suya girmemek gerekiyormuş. ben yağladım girdim duşa 2 gün sonra kırmızı kırmızı çok çirkin sivilceler oldu yaa..

canm senn dediğin gibi yapabilmemiz için cansız (kıl demiyorum) tüylerimizin olması gerekıyo. sahsen benm oldukca koyu renklı oldugu ıçın sadece kahverengiye kadar acabılıyoo. mecburı yanıı.

gecen sene hic sivilce yapmamıştı bende düşünüyorum neden oldu diye meğer suya girmemek gerekiyormuş. ben yağladım girdim duşa 2 gün sonra kırmızı kırmızı çok çirkin sivilceler oldu yaa..

evet canım suya girmemek gerekiyomuş, bazıları 3 saat diyor bazıları 6 saat. valla bana 24 saat anca yettti sırnaşık şey

O zaman bende sir ağdadan sonra su değdirmiyim sivilce felan olursa bide onla ugrasmak ıstemıyorum bilmiyorumkismile

canm senn dediğin gibi yapabilmemiz için cansız (kıl demiyorum) tüylerimizin olması gerekıyo. sahsen benm oldukca koyu renklı oldugu ıçın sadece kahverengiye kadar acabılıyoo. mecburı yanıı.

Canım benim inanki benim tüylerim de siyah.Kışın hiç kullanmadım.Sadece yazları kullanıyorum.Ben iki yıldır kullanıyrum tüylerimde artma ya da uzama olmadı.Kullandığım marka ''Saten tüy sarartıcı''.Sarılığını kendin ayarlayabiliyorsun.Ama yine de sen bilirsin.kaydirigubbakcemile3

Prediletto benim kollarını alanlara saygım var.Ben kimseye muhalefet olsun diye yazmadım canım.Deriden deriye fark ediyordur tabi ki.Benim kollarım çok sivilcelendi.Güzellik merkezindeki kadının dediği kremi de kullandım ama etkisi olmadı.Tavuk budu gibi oluyor dedim.Çünkü alınan kollar (delikli olduğu için değil)çok beyaz göründüğü ve tüylerin çıkma aşamasında herkes tarafından fark edildiği için bu tabiri kullandım.Seninki öyle değilse ne mutlu sana canım.

yok canım söylediğine tepki olsun diye bişey demedim zaten olumunekankayizsmile. ama kollarımın önceki halini bi görseydin psikolojimi anlardın. babamla yarışıyordum :))
ben sesu kullanıyordum, aşırı derecede çoğalttı ve uzadı. ama belki kişiden kişiye değişiyodur o kadarını bilemicem tabi.

Son düzenleme:
O zaman bende sir ağdadan sonra su değdirmiyim sivilce felan olursa bide onla ugrasmak ıstemıyorum bilmiyorumkismile

evet canım kesinlikle su değdirme. hatta mümkünse ertesi gün de değdirme. eğer cildin hassassa benimki gibi. ağdadan önce duş alırsan 1-2 gün idare eder.

evet canım kesinlikle su değdirme. hatta mümkünse ertesi gün de değdirme. eğer cildin hassassa benimki gibi. ağdadan önce duş alırsan 1-2 gün idare eder.

tamam canım saol öyle yaparım benımde hiçbir bilgim yoktu bu sir agda konusunda hep bu sitedeki arkadaslar yardım ettıler yerimseniben

tamam canım saol öyle yaparım benımde hiçbir bilgim yoktu bu sir agda konusunda hep bu sitedeki arkadaslar yardım ettıler yerimseniben

biraz burdan biraz da kendi kendine deneyerek yavaş yavaş öğreniyor insan

soracağın bişey olursa her zaman yardımcı olurum, kolay gelsin şimdiden olumunekankayizsmile

Gece yatmadan önce, hazır satılan sirli soğuk ağda bantlarıyla alıyorum ve kutunun içinden çıkan temizleme mendilleriyle temizleyip yatıyorum. Hiç de kızarıklık ve sivilcelenme olmuyor. ılk yaptığımda kollarımı yıkama gafletinde bulunmuştum. Bir iki saate kalmadan sivilcelenme ve kızarıklık yapmıştı. Tüysüz kollarla gezmek çok hoş...

biraz burdan biraz da kendi kendine deneyerek yavaş yavaş öğreniyor insan

soracağın bişey olursa her zaman yardımcı olurum, kolay gelsin şimdiden olumunekankayizsmile

Teşekkür ederim canım ben siparişimi verdim bugun yarın gelir sir agda setim geldiginde deneyip yazıcam size a.s

Canım şimdi daha iyi anlayabiliyorum(babamla yarışıyorum deyince).İnş pamuk gibi dolaşırsın canım.Sanırım benim tüylerim bana göre fazlaymış:kedi:Öpüyorum canım senikaydirigubbakcemile3

Canım şimdi daha iyi anlayabiliyorum(babamla yarışıyorum deyince).İnş pamuk gibi dolaşırsın canım.Sanırım benim tüylerim bana göre fazlaymış:kedi:Öpüyorum canım senikaydirigubbakcemile3

bende tüy sarartıcı kullandım sesu vıvet hepsını denedım ama sonuc berbat oldu :S tuylerım arttı ve sıyahlastı uzadı sımdı mecbur sir ile alıcam 1 yıl sonrada laser yaptırıcam en iyisi bu sarartma işlemi tüyleri besliyor

:kedi: sağol canımm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…