- 19 Ocak 2010
- 456
- 14
- 118
- Konu Sahibi prediletto
Teşekkür ederim canım ben siparişimi verdim bugun yarın gelir sir agda setim geldiginde deneyip yazıcam size a.s
tamam canım bekliyorum alkisalkisalkis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım ben siparişimi verdim bugun yarın gelir sir agda setim geldiginde deneyip yazıcam size a.s
Neler aldın canım nerden aldın
Neler aldın canım nerden aldın
midwife canım neler aldın nerden aldın geldimi ürünelr paylaş bakalım bizimle :)
bakımlıolmak.com dan aldım canım vivolun setini demiştim ya onu aldım beklıyorum bakalım hala gelmedi sırnaşık şey
görmedim kız ben onu :) bende bikini bölgemde vivolun konserve setini kullanıyorum bacaklarım için depilissima almıştım önceden vivolu sonradan duydum ağdada depilissima daha iyi ama ısıtıcı makine vivolde fena değil 2 yıl garantisi var nasıl olsa evde yapmak gibisi yok bende daha dün yaptım yarım saat sürüyo tertemiz mikrop kapma riski yok bişey yok
falzadan ağda bezi ağda yağıda sipariş verseydin keşke setlerin içinden çıkan ağda bezi ilk kullanımdan sonra bitiyor neyse bi kullan memnun kalırsan ağda bezi sonrada alırsın
evet canım onuda düşündüm evime yakın bir kozmetik var daha önce bakmıştım ordan alıcam ağda bezini ama ben bu yağı hiç görmedim onu kullanmak zorundayız deilmi suyla cıkmıyor yani bu sir ağda ??
bebek yağı da olabilir, o da çıkarıyor hemen.
Yok canım suyla çıkmaz aldıktan sonra yağı süreceksin yağ nemlendirecek zaten çıkartacak bişey kalmaması lazım sürdüğün ağdayı kağıt yapıştırıp çekecen kalan ufak tefek yerleride kağıdı üzerine bastır çek basıt çek ağda bezi ile temizle yani en son işlem bitince yağı süreceksin hem nemlendirecek hemde biraz yapışık oluyor onarı alacak.
tamam canım onlardan alırım o zaman :)) teşekkürler
rica ederim canım, bugün gelicek diyordun hadi bakalım kolay gelsin :dance:
canım ben yaptım bugun kollarımı çok güzel oldu ama bir anda garip hissettim
hayırlı olsunnn canım :teytey: evet ben de ilk başta garip hissetmiştim, hatta bir hafta geçmesine rağmen hala durup durup kollarıma bakıyorum sırnaşık şey şimdiki aklım olsa kıştan başlardım almaya, anca cesaret edebildim işte.
Bide elimin üstünü almadım ordakiler görünmüyor diye ama sanki hafiften ayırıyor:S sen alıomusun canım ????