- 19 Ocak 2010
- 456
- 14
- 118
- Konu Sahibi prediletto
-
Kollarımdaki tüylere az olmasına rağmen tüy sarartıcı kullanmıştım. Ama şimdi bir kökte 2 tane çıkmaya başladı ve upuzun. :gitme: Çok pişmanım sarartıcı kullandığım için. Babamla kollarımızı yanyana koysak eminim bi fark olmaz. kaydirigubbakcemile3 Yaz da geldi, bu kollarla kısa kollu giymek ölüm gibi. mafoldumben Bugün sir ağda ile almayı düşünüyorum. Beyaz tenliyim. Sivilce falan çıkar mı diye çok korkuyorum. eyvahedigeldismile Bir de aldıktan sonra çıkarken nokta nokta belli olmaz inşallah. Sir ağda ile alan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Valla dışarı çıkasım gelmiyor artık. bilmiyorumkismile
ben alıyorum ama 4 gün sonra nokta nokta cıkmaya baslıyoo. sivilceye yatkın bır cıldın varsa cıkabılır canm.
Canım sir ağdaa ile alabilirsin ama şuna dikkat et kartuş sir ağda al dah rahat alırsın birde aldıktan sonra depilissimanın tüy azaltıcı solüsyonu var onu kullan ben 3 aydır kullanıyorum çok iyi o kalınlaşan kılları inceltip azaltır. www.bakimliolmak.com sitesinde var bu ürünler bi bak istersen bulamazsan yaz sana resimlerini eklerim.
sen dediğim gibi alırsan sivilce falan olmaz bu losyonda çok iyiymiş ben kullanmadım ama kullananlar met ediyor sivilce ve kızarıklık olmasın diye birde 6 saat su sürme aldıktan sonra su sürersen kesin çıkar sivilce aldınmı ürünleri kartuş sir ağda ile mi alacaksın
kartuş ağday la nasıl yapıyorsun cnm benm yaa ısıtıcı makinan mı var? benm yokk aslında alsam iyi olacak herhalde makinasız nasıl güzel sonuç alabilirim arkadaşlar yaa üff nedir bu çilemizz ??? :umursamaz:
evet cnm bende aynı şekilde düşünüyorum sonucu bekliyorum..kolay gelsin şimdiden zemuszemus
kartuş ağday la nasıl yapıyorsun cnm benm yaa ısıtıcı makinan mı var? benm yokk aslında alsam iyi olacak herhalde makinasız nasıl güzel sonuç alabilirim arkadaşlar yaa üff nedir bu çilemizz ??? :umursamaz:
benim de makinam yok canım, ağdanın üzerinde makina ya da kaynar suda ısıtın diyor. şu an için makinada ısıtamıcam. ama makinayla birlikte tüm seti almayı düşünüyorum. sonuçta bir kerelik değil ki sürekli kullandığımız bişey maalesef ki. bakalım suda ısıtınca olucak mı fisfisfis deneyip sonucu yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?