16 yaş aldırmak için normal bir yaş.Sirle aldır,öyle gezme şeker...
gecmis olsun canim uzuldum..ama öncelikle sunu söyleyim bu yuzden bide bunalima girme..en kötü ihtimal ne olabilirki..en fazla aldirirsin yada evde kendi agdayla alirsin..canini sikma..
evet bu tarz seylerin killari besledigini biliyorum.. oksijen kullananlarda var killarin rengini acmak icin ama oda cogaltiyomus.. hic denemedim bir bilgimde yok inan yardimci olmayi cok isterdim..
üzülme dedigim gibi en kötü ihtimal alirsin yada aldirisin yani.. bunu söylemek istedim..sevgiler..
Evet biliyorum ama çevremde kolu benim gibi olan yada aldıran yok . Alınca çok pürüzsüz olucak ve ben alındığının anlaşılmasını istemiyorum.
öle gezmekten iyidir cnm be
bende geçen yıl almaya başladım çok uzundu keşke daha önce almaya başlasaydım diyorum böle cirlop gibi çok güzel oluyo
Canım benim hiç takılma buna
Benim kardeşim de 17 yaşında ve çok tüylü
Kollarındaki kıllar babam da bile yok
Ama hormonlarına diğer değerlerine baktırdık herşey normal
Bildiğim kadarıyla tüy dökücüler de jilet etkisi yapıyor çoğaltıyor sertleştiriyor tüyleri
Ben her ay alıyordum kolundaki kılları sir ağdayla
Şuan almaya başlayalı 6 ay oldu yani toplamda 4 kere falan almışızdır
Çünkü bi süre sonra ay dolduğunda çıkmamış oluyordu
Şu an çok çok azlar ellerinin üstü bile tamamen kıl doluydu
Aldıktan sonra taze nane sürdük anneannem annemlere yaparmış genç kızken
Denemek istersen bunu yapabilirsin canım üzme kendini olur mu?
Limon&tuz olayı işini görür belki canım denyenlerin çoğu memnunmuş ağda gibi kılı kökünden alan şeylerden sonra uygulanıyor kullanıcı yorumlarını okudum memnunlar. 5 seanstan sonra %80 oranında azalıyormuş tüyler.
Tek tek bi sürücem yoksa ikisini karıştırıp mı?
Canım inan seni çok iyi anlıyorum
Kardeşimi de bu konuda ikna etmem gerekmişti
Herkes kolumun kıl dolu olduğunu biliyor
Şimdi alırsam mis gibi olcak o zaman da alıyorsun diye konu olcak diye endişelenmişti
Ama aksine arkadaşları da özenip kendi azıcık kol tüylerini bile almaya başlamıştı
İnan bana öyle kıl dolu bi koldan çok daha iyidir
Hem bi süre sonra bitiyor bu problem
Sen kendinden emin durursan kimse de bunu konu edemez zaten konu edilcek bişi değil ki asla
Kolunu sirle aldıktan sonra en az bi saat su ile yıkama canım
Çünkü gözeneklerin açık halde olduğu için sivilcelenme yapıyor su
Sir ağdanın kendi temizleme yağıyla temizledikten sonra
Taze naneyi ezip al avucuna suyunu posasını sür aldığın bölgeye
Şimdi kardeşimin mezuniyet balosu var ve
''İyi ki almışım kollarımı yoksa arkadaşlarım ne der diye kollarım kıllı giyecektim balo kıyafetimi'' diyor
teşekkür ederim hemen bakıyorum :79:
canım ben beyaz tenliyim kollarımdaki tüyler sarıydı arkadaşın aklına uydum aldım(16 yaşındaydım yaşla alakası yok yani herkes alıo) şimdi siyah çıkıo tüyler ama sire devam ben de bugün almayı düşünüorum alındığı belli olsa nolcakki,kötü görünüosa al sorun olmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?