Bu iyi birşey diye biliyorum yine de al demiş bak birşey çıkmayacak insaAllah kalbini bozmaSadece yanındaki hemşiremiydi neydi boyama olmadı sen yine de parça al dedi o kadar baika bişey demediler.
Ben sordum ama bişey demedi doktor. Araştırma hastanesinde oldum stajyerdi. Ki zaten devlette patoloji sonucu gelmeden biiey demiyorlarmış. İnşallah güzel sonuç alırım Allah bu mübarek günde herkese şifa versin.Bu iyi birşey diye biliyorum yine de al demiş bak birşey çıkmayacak insaAllah kalbini bozmaBenim doktorumda birşey çıkmayacak gibi geliyor demişti bana.
Amin amin cümlemizin.Ben özelde yaptırmıştım o yüzden demiştir benimki belki de evlimisin bekarmisin ?Ben sordum ama bişey demedi doktor. Araştırma hastanesinde oldum stajyerdi. Ki zaten devlette patoloji sonucu gelmeden biiey demiyorlarmış. İnşallah güzel sonuç alırım Allah bu mübarek günde herkese şifa versin.
Belkide olabilir? Evliyim senAmin amin cümlemizin.Ben özelde yaptırmıştım o yüzden demiştir benimki belki de evlimisin bekarmisin
Bende evliyim eşinden mi aldın ben eşimden aldım kesin ve net eminim.Belkide olabilir? Evliyim sen
Evet öyle zaten ama ne zaman bulaştı bilmiyorum. Yeni mi ilk evlendiğimiz zamanlar mı artıkBende evliyim eşinden mi aldın ben eşimden aldım kesin ve net eminim.
Ben ikisini de kabul etmiyorum erkekler ve anneleri nasıl bakire kız istiyorlarsa bizden bunu bekliyorlardı kendileri de bakire olacak ama erkektir yapar tabusu kirilmadigi sürece daha çok hpv bulaşır kadınlarımıza üstelik ben hpv nedir bilmiyordum bile aşısı olduğunu bilseydim evlenmeden önce kesin yaptırirdimEvet öyle zaten ama ne zaman bulaştı bilmiyorum. Yeni mi ilk evlendiğimiz zamanlar mı artık
Bende de 16 ekimde alındı parca, 2 parca aldılar normalde 3 değil mi, acaba bu boyalardan anladı ona göre mi parca aldıBu iyi birşey diye biliyorum yine de al demiş bak birşey çıkmayacak insaAllah kalbini bozmaBenim doktorumda birşey çıkmayacak gibi geliyor demişti bana.
Hepimizin düşüncesi böyle ama malesef ki insanımızın kanına işlemiş bu düşünce. Halbuki zinanın günahı kadınada erkeğede aynıBen ikisini de kabul etmiyorum erkekler ve anneleri nasıl bakire kız istiyorlarsa bizden bunu bekliyorlardı kendileri de bakire olacak ama erkektir yapar tabusu kirilmadigi sürece daha çok hpv bulaşır kadınlarımıza üstelik ben hpv nedir bilmiyordum bile aşısı olduğunu bilseydim evlenmeden önce kesin yaptırirdim
Benden 4 parça almislar canim.rengi değişen yerlerden alıyorlar diye biliyorum.Bende de 16 ekimde alındı parca, 2 parca aldılar normalde 3 değil mi, acaba bu boyalardan anladı ona göre mi parca aldı
Aynen öyle başka kadinda olan neyse o eşinde de aynısı var ama gelde anlat işte haram olunca daha tatlı mı geliyor anlamıyorum güzelim evlilikleri zehir ediyorlar.Hepimizin düşüncesi böyle ama malesef ki insanımızın kanına işlemiş bu düşünce. Halbuki zinanın günahı kadınada erkeğede aynı
Ne kadar anlatsanda anlamıyorlar malesef. Kendi bildiklerinden şaşmıyorlar.Aynen öyle başka kadinda olan neyse o eşinde de aynısı var ama gelde anlat işte haram olunca daha tatlı mı geliyor anlamıyorum güzelim evlilikleri zehir ediyorlar.
Az alınması daha mı iyi yani,Benden 4 parça almislar canim.rengi değişen yerlerden alıyorlar diye biliyorum.
Olan bize oluyor.Ne kadar anlatsanda anlamıyorlar malesef. Kendi bildiklerinden şaşmıyorlar.
Mantıken düşündüğümüz zaman iyi bir şey bence birde bende yara vardi sende de dedilermi yara var diye?Az alınması daha mı iyi yani,
Malesef ki öyle. Sizin gibi benimde ilk baştan 2 3 gün kırmızı kanamam oldu sonra kahverengi ve sarıya döndü bugünde yine pembeye döndü. Sizin kaç gün sürdü böylede en son dondurdular.Olan bize oluyor.
Bende boyama çıkmadı ama 5 tane yerden almışlar parçaBende de 16 ekimde alındı parca, 2 parca aldılar normalde 3 değil mi, acaba bu boyalardan anladı ona göre mi parca aldı
Valla benim bir buçuk aya yakın sürdü ikinci kez yakilmasaydi kesin durmazdi çünkü baya pihtili geliyordu ve alt katın agrim oluyordu.Pembeyse hafifse korkma zamanla geçecek orasını kesti tabiki bazen fazla derinden alıyorlar galiba o da akinti flan oldu mu islaklikla kanama oluyor tekrardan zamanla vücut kapatacak o kesiği korkma.Malesef ki öyle. Sizin gibi benimde ilk baştan 2 3 gün kırmızı kanamam oldu sonra kahverengi ve sarıya döndü bugünde yine pembeye döndü. Sizin kaç gün sürdü böylede en son dondurdular.
Hayır doktor asistanına sürekli soru sordum beni tersledi kdldld smear temiz zaten dedi sadece ve kolposkobinddm sonra sadece kahve sulu akıntı geldi o kadar. 40 kat büyüttükleri icin görüyorlardır illa lezyonu falan sanırım boyalar da ona göre remk veriyor yaMantıken düşündüğümüz zaman iyi bir şey bence birde bende yara vardi sende de dedilermi yara var diye?
Gecmis olsun benim 2 parcada kendimi kasmaktan midem kalktı vallaBende boyama çıkmadı ama 5 tane yerden almışlar parça