- 12 Haziran 2024
- 253
- 9
Koyu renkte değil ama geçecek sanmıştım tekrar başlayınca şaşırdım.Valla benim bir buçuk aya yakın sürdü ikinci kez yakilmasaydi kesin durmazdi çünkü baya pihtili geliyordu ve alt katın agrim oluyordu.Pembeyse hafifse korkma zamanla geçecek orasını kesti tabiki bazen fazla derinden alıyorlar galiba o da akinti flan oldu mu islaklikla kanama oluyor tekrardan zamanla vücut kapatacak o kesiği korkma.
Sağolun sizede geçmiş olsun. Benimde tabi çok olmasada acıdı ama abartılacak kadar değil. Bana bişey diyen olmadı kolposkopi sırasındaGecmis olsun benim 2 parcada kendimi kasmaktan midem kalktı valla
Merhaba benimde biyopsiden sonra 10. Günden sonra pembelik koyu kahve ardından kanamam oldu, erken adet sandım ama baya kanama gelmeye basladı. Dört gün önce doktora gittim koterle yaktılar içerden de geliyor dedi sanırım adetim aslında zamanında olmus hem yaktı hemde transamine kan pıhlastırıcı ilaç kullanıyorum koterke yaktından sonra sargı bezi koydular iki saat bekledim kendim çektim. Suan kanamam yok ama belli belirsiz genitak akıntımda pembelik var gibi doktor geçeceğini söyledi ama ortalama 15 gündür kanamam olduğu için korkuyorum sizin geçti mi kesin olarak? Cın1 tip 45 smear ve rahim yumurtalık temiz anlamadım biyopsiden önce böyle ara kanama yada adetim uzun kısalık yaşamadım. Doktoruma da güveniyorum videolarını izlediğimiz profa gittim ilgili ama sanki hep kanayacak gibi bir korku kaldıValla benim bir buçuk aya yakın sürdü ikinci kez yakilmasaydi kesin durmazdi çünkü baya pihtili geliyordu ve alt katın agrim oluyordu.Pembeyse hafifse korkma zamanla geçecek orasını kesti tabiki bazen fazla derinden alıyorlar galiba o da akinti flan oldu mu islaklikla kanama oluyor tekrardan zamanla vücut kapatacak o kesiği korkma.
Adet kanamasidir canim icerdende geliyorsa benim iki kere yakıldı ikinciden 10 gün sonra yeniden kanamam oldu ama zmanla geçti enfeksiyonun varsa o da tetikliyormus.Merhaba benimde biyopsiden sonra 10. Günden sonra pembelik koyu kahve ardından kanamam oldu, erken adet sandım ama baya kanama gelmeye basladı. Dört gün önce doktora gittim koterle yaktılar içerden de geliyor dedi sanırım adetim aslında zamanında olmus hem yaktı hemde transamine kan pıhlastırıcı ilaç kullanıyorum koterke yaktından sonra sargı bezi koydular iki saat bekledim kendim çektim. Suan kanamam yok ama belli belirsiz genitak akıntımda pembelik var gibi doktor geçeceğini söyledi ama ortalama 15 gündür kanamam olduğu için korkuyorum sizin geçti mi kesin olarak? Cın1 tip 45 smear ve rahim yumurtalık temiz anlamadım biyopsiden önce böyle ara kanama yada adetim uzun kısalık yaşamadım. Doktoruma da güveniyorum videolarını izlediğimiz profa gittim ilgili ama sanki hep kanayacak gibi bir korku kaldı
Ben 10 gün boyunca pihtili kanama yaşadım adet sandım adetim bitti ama asla pihtili kanama geçmedi doktora kaç kere gittim adet dedi kaç kere ama ben kendim.biliuordum iki gün pihtili gelir sonra azalirdi.Merhaba benimde biyopsiden sonra 10. Günden sonra pembelik koyu kahve ardından kanamam oldu, erken adet sandım ama baya kanama gelmeye basladı. Dört gün önce doktora gittim koterle yaktılar içerden de geliyor dedi sanırım adetim aslında zamanında olmus hem yaktı hemde transamine kan pıhlastırıcı ilaç kullanıyorum koterke yaktından sonra sargı bezi koydular iki saat bekledim kendim çektim. Suan kanamam yok ama belli belirsiz genitak akıntımda pembelik var gibi doktor geçeceğini söyledi ama ortalama 15 gündür kanamam olduğu için korkuyorum sizin geçti mi kesin olarak? Cın1 tip 45 smear ve rahim yumurtalık temiz anlamadım biyopsiden önce böyle ara kanama yada adetim uzun kısalık yaşamadım. Doktoruma da güveniyorum videolarını izlediğimiz profa gittim ilgili ama sanki hep kanayacak gibi bir korku kaldı
Doktorda ilaç baskısından sonra pıhtı gelebilir korkma dedi, gerçekten zor bu biyopsi işleri kimisinde hiçbir sey olmuyor anlamadım bünyeden bünyeye fark oluyor sanırım. Tesekkür ederim benzer olayların yaşanması destek oluyor sağolunBen 10 gün boyunca pihtili kanama yaşadım adet sandım adetim bitti ama asla pihtili kanama geçmedi doktora kaç kere gittim adet dedi kaç kere ama ben kendim.biliuordum iki gün pihtili gelir sonra azalirdi.
Az az geliyorsa biter gider korkma
Rica ederim bende çok araştırma yapmıştım ama iki kişiden başka kimseyi bulamamıştım hiç gecmeyecek gibi geliyordu ama geçti benimki geçtiyse seninki de geçecek.Doktorda ilaç baskısından sonra pıhtı gelebilir korkma dedi, gerçekten zor bu biyopsi işleri kimisinde hiçbir sey olmuyor anlamadım bünyeden bünyeye fark oluyor sanırım. Tesekkür ederim benzer olayların yaşanması destek oluyor sağolun
Bende öyle kimseyi bulamadım, rahim ağzında yarada çıktı bende biraz buna bağladım. Umarım en kısa zamanda iyilesiriz bir daha biyopsilere gerek kalmazRica ederim bende çok araştırma yapmıştım ama iki kişiden başka kimseyi bulamamıştım hiç gecmeyecek gibi geliyordu ama geçti benimki geçtiyse seninki de geçecek.
Bende de yara vardi hemde büyüktü onla da kaynaklı olabilir bilemiyoruz işte ama doktorum senin vucudunla alakalı birde enfeksiyondan kaynaklı böyle geliyor demişti hatta şaşırmıştı niye geçmiyor diye.Bende öyle kimseyi bulamadım, rahim ağzında yarada çıktı bende biraz buna bağladım. Umarım en kısa zamanda iyilesiriz bir daha biyopsilere gerek kalmaz