Kolik bebeği olanlar, kolik ağlama krizleri kaçıncı ayda geçti?

gizemhuner

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2023
36
8
25
Arkadaşlar suan 4.5 aylığız ama sancılarımız doğduğu günden beri geçmedi. Git gide de şiddetleniyor. Bütün gün ayaktayım kucağımda evin içinde gezdiriyorum birtek öyle sakinliyor. Masajlar, gaz damlaları, titreşimli sallanır ana kucağı, hoppala hiç biri geçirmedi. Sizin bebeğinizin kaçıncı ayda geçti

Bizde 3.aya giricez tam olarak geçmedi. Sab simplex ve Bigaia kullanıyoruz kısmen rahatlatıyor. Arkadaşımın ki 6 ay kadar sürmüş bebekten bebeğe değişiyor sanırım. Oturmaya başladıkları zaman daha iyi oluyor diyorlar.

Arkadaşlar suan 4.5 aylığız ama sancılarımız doğduğu günden beri geçmedi. Git gide de şiddetleniyor. Bütün gün ayaktayım kucağımda evin içinde gezdiriyorum birtek öyle sakinliyor. Masajlar, gaz damlaları, titreşimli sallanır ana kucağı, hoppala hiç biri geçirmedi. Sizin bebeğinizin kaçıncı ayda geçti
Merhaba bizim 7 ay sürdü. Çarşafa koyup sallıyorduk hamak hareketi iyi geliyormuş şimdi bebek hamakları çıktı

Gazını çıkarıyor rahat bir şekilde ama sancısı çok
Ben çocuklara Kimyon nane kaynatıp bi tülbent süzüp ılık ılık içirirdim günde 4 5 defa taze taze yapardım kendimde içerdim süte geçsin diye doktora sordum hiç zararı yok karın ağrısı gaza çok iyi geliyor bi dene belki sende de işe yarar

Geçtimi kolik

Benim oğlumda 3.ayda kesildi ama çoğu bebeğin 6.ayda %90 geçiyor çünkü oturuyor ve daha aktif bu da sancısını önemli ölçüde azaltıp bitiriyor umarım sizde daha erken son bulur 🙏🏼

X