Bir sprey şişesinin içine biraz su, biraz saç kremi ve oksidan konulursa kurutmaz diye düşünüyorum.
saç kremi dediğinne cicim ? boya kutusunun içinden çıkan boya tüpü değil dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir sprey şişesinin içine biraz su, biraz saç kremi ve oksidan konulursa kurutmaz diye düşünüyorum.
hadi yaaaaaaaaaaaa tühheveslenmiştim bendeee
hevesini kırmayayımda bnde bu etkiyi verdi kuaföre danışmadan yapma derim benim cahilliğime geldi sadece
ama cicim zaten boya röfle de yapınca onu kullanıyo kuaförler[/QUO
BENM SAÇLARIMI MAHVETTİ NASIL KULLANIYORLAR BİLEMİYORUM AMA SAÇLARIM OKSİDANI YAPTIKTAN SONRA DÜZELMEDİ BAŞKASINDA AYNI SONUÇLARI VERECEK DİYE BİR ŞEY YOK Kİ
saç kremi dediğinne cicim ? boya kutusunun içinden çıkan boya tüpü değil dimi
Yok hayır, durulanmayan saç bakım kremi.
tamamda oranları nasıl olcak? ne kadar mıktar karıstırcaz
Ben 9luğuyla boyasız saçlarımı açmıştım geçen sene. Tüm ev arkadaşlarımla beraber yapmıştık hatta. Saçım siyahtı, bir iki ton açıldı. Yumuşak bir kahve tonu olmuştu. Diğer arkadaşlarım da memnun kaldı, çok büyük bir değişiklik yaptığı söylenemez ama zarar vermediğini söyleyebilirim. Uygulamadan sonra biraz sertleşti gibi geliyor ama sonra saç normale dönüyor. Biz sıkıntı yaşamamıştık.
kızlar ılk defa şu koleston un köpük boyasını kullanıcam.saç rengım koyu olduğu ıçın boyadığım hıç bı boya tam rengını tutmuyo.
koleston un 7/0 köpük boyasını aldım rengı çok tatlı fakat yıne tam tutmıycak çok koyu tutcak.
dıyorum kı şu kolestom %9 luk oksıdanlardan alıp karışıma katsam daha açık tutar mı renk.. :18:
deneyenınız varsa lütfen cevaplasın şımdıden teşekkürler :26: