Kolektif esma zinciri (Ask ve sevgi bereketi)

bence de 1000 ya latif ve 100 salavatı fatih okuması guzel olur bugun baslayabiiriz herkese de uyarsa bence

Yeni okuma

1000 adet Ya Latif
ve arkasindan 100 adet Salavat-ı fatih okuyacagiz.
Salahat-i Fatih;
"Allahümme Salli ve Sellim ve Bârik Alâ Seyyidinâ Muhammedinil Fâtihi limâ Uğlika vel Hâtimi li mâ Sebeka Nâsırıl Hakkı bîl Hakkı Vel Hâdî ilâ Sıratıkel Müstekıymi ve Alâ Alihi ve Ashâbihi Hakka Kadrihi ve Mikdârihil Aziym"

Ortak niyet

"Bu okumaya katilan herkesin ve benim de hayirli dualari tez vakitte kabul olsun, maddi manevi bolluk ve bereketleri artsin, isleri kolaylassin, her konuda kismetleri artsin; sevgi enerjileri yukselsin"
ardindan kendi ozel niyetinizi de eklersiniz.

Persembe gece yarisina kadar okuyup bitirmis olacagiz. Katilanlar okuduktan sonra buraya okudum, katildim diyerek ortak niyeti tekrar ederlerse cok guzel olur.

matildha 3 tam 1 robot redvelvetcake namaste21 YagmurSendeanlarsn Aktif Lora N Neselikalpler C Cerez87 visnetozu L Leftright jade808 bcgirl hayat Sincereley93190221 rapisa N NE DEM T teachermeacher

Son düzenleme:
Tamamdır

Okudum katıldım

Katıldım

Okudum, katıldım

Ek olarak birşey demek istiyorum canlar,her duanın sonunda 3 ihlas 1 fatiha okuyup peygamber efendimizin (S.A.V) ruhuna,ümmetine hediye edersek duamız kabul olurmuş,bizzat 1 hafta önce yaşadım ve deneyimledim.İçimden geldi söylemek istedim,Allah hepimizin dualarını kabul etsin tez zamanda inşAllah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…