• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolektif esma zinciri (Ask ve sevgi bereketi)

Gunaydin. Ben de okumayi tamamladim. 💚🤲🏻✨ Herkesin niyeti hayirliysa gerceklessin Insallah ✨ hepimizin sansi bereket, kismeti huzur ve sağlığı katlanarak artsın, hayatı maddi manevi bolluk, sevgi enerjisiyle dolsun, işleri kolaylıkla hallolsun💚

Bu toplu okumalarin ben cok faydasini goruyorum arkadaslar bu arada. Dun gece okudum bu sabah bazi gelismeler yasadim, hem iste hem sosyal cevremde, bir ilgi alaka ve kismet acilmasi gosteren seyler oluyor, daha onceki okumada da olmustu. Gercekten cok guzel bir sey toplu olarak guzel niyetlerle okumak ve cok da faydali 💖💚

Bu toplu okumalarin ben cok faydasini goruyorum arkadaslar bu arada. Dun gece okudum bu sabah bazi gelismeler yasadim, hem iste hem sosyal cevremde, bir ilgi alaka ve kismet acilmasi gosteren seyler oluyor, daha onceki okumada da olmustu. Gercekten cok guzel bir sey toplu olarak guzel niyetlerle okumak ve cok da faydali 💖💚
Evet gercekten öyle ben bu siteye fal icin önerileri okumaya girmistim böyle birseye vesile oldu insallah herkes icinde hayirli olsun 😊🙏🏻🌟

Evet gercekten öyle ben bu siteye fal icin önerileri okumaya girmistim böyle birseye vesile oldu insallah herkes icinde hayirli olsun 😊🙏🏻🌟
Ben yillardir yuzlerce fal baktirmisimdir, iclerinde sayili birkac tanesi cikti. Fal kesinlikle zaman, para kaybi ve bosu bosuna umutlandirmak disinda bir seye yaramiyor. Yine de her ay eglencesine 1 fal baktiriyorum, en son unlu bir cafede Tarot yorumu aldim bir falcidan, 100 lira 10 dk o kadar klise bir fal bakti ki, pisman oldum. Artik cok azalttim ama hic baktirmamak en iyisi, o parayi sadaka olarak bir ihtiyaci olana vermek, dua ve meditasyon yapmak her bakimdan cok daha faydali.

Ben yillardir yuzlerce fal baktirmisimdir, iclerinde sayili birkac tanesi cikti. Fal kesinlikle zaman, para kaybi ve bosu bosuna umutlandirmak disinda bir seye yaramiyor. Yine de her ay eglencesine 1 fal baktiriyorum, en son unlu bir cafede Tarot yorumu aldim bir falcidan, 100 lira 10 dk o kadar klise bir fal bakti ki, pisman oldum. Artik cok azalttim ama hic baktirmamak en iyisi, o parayi sadaka olarak bir ihtiyaci olana vermek, dua ve meditasyon yapmak her bakimdan cok daha faydali.
Aynen öyle o kadar param gittiki inan birikimimde gitti sanırim fala harcadigim icin bana büyük bir ders oldu bende 1 hafta oldu baktirmayali 1 ay cikaricam insallah 😊 Meditasyon kitaplar falan onlara zaman ayiriyorum artik en son sizin dediginiz Marsa baktirdim gayet olumlu bir bayandi cok begendim yüz tanede baktirsam ayni seyleri söylüycekti vadesi gelmeden hicbirsey bilemem zaten

Aynen öyle o kadar param gittiki inan birikimimde gitti sanırim fala harcadigim icin bana büyük bir ders oldu bende 1 hafta oldu baktirmayali 1 ay cikaricam insallah 😊 Meditasyon kitaplar falan onlara zaman ayiriyorum artik en son sizin dediginiz Marsa baktirdim gayet olumlu bir bayandi cok begendim yüz tanede baktirsam ayni seyleri söylüycekti vadesi gelmeden hicbirsey bilemem zaten
En son gecen hafta indirime girmisti daha once tarif ettigi biriyle takiplesmeye basladik bu kisi mi diye sordum, o degil dedi bir adim gormuyorum dedi gercekten de olmadi yine ayni ozellikte ve tanismaya zaman var dedi mesela Mars bende en tutarli olanlarindan biri ona da arada ve sadece indirimde baktiriyorum.

En son gecen hafta indirime girmisti daha once tarif ettigi biriyle takiplesmeye basladik bu kisi mi diye sordum, o degil dedi bir adim gormuyorum dedi gercekten de olmadi yine ayni ozellikte ve tanismaya zaman var dedi mesela Mars bende en tutarli olanlarindan biri ona da arada ve sadece indirimde baktiriyorum.
Bu Mars hangi uygulamada?

Katılıyorum Lizyacım. Yıllardır baktırmadığım falcı kalmadı,şehir şehir bile gezmişliğim olmuştur ama inan kim için baktırdıysam daha beter oldu,bende minimuma indirdim en anda bilenlere veya çok çok iyilere baktırıyorum. Fal işleri yerine daha çok dua ve esmalara yöneliyorum,kendimi daha iyi hissettiriyor. Bizi hiçbir zaman terketmeyen Rabbimiz var çok şükür 🫶

Katılıyorum Lizyacım. Yıllardır baktırmadığım falcı kalmadı,şehir şehir bile gezmişliğim olmuştur ama inan kim için baktırdıysam daha beter oldu,bende minimuma indirdim en anda bilenlere veya çok çok iyilere baktırıyorum. Fal işleri yerine daha çok dua ve esmalara yöneliyorum,kendimi daha iyi hissettiriyor. Bizi hiçbir zaman terketmeyen Rabbimiz var çok şükür 🫶
İnsan arada umutlanmak ve guzel şeyler duymak istediği için fal baktırıyor ama esmaların ve duaların gucune inanınca daha guzel bir umut ve mutluluk doluyor içine insanın. İnanmak çok onemli, gerçekten bir çok mucizesine tanık oldum, dua çok güçlü bir şey. Direkt Allah’a munacat ediyorsun, resmen Allah kullarına benden isteyin demiş bundan guzel bir şey yok. iyi ki bu farkındalığımız var şanslıyız 🙏🏻💚

İnsan arada umutlanmak ve guzel şeyler duymak istediği için fal baktırıyor ama esmaların ve duaların gucune inanınca daha guzel bir umut ve mutluluk doluyor içine insanın. İnanmak çok onemli, gerçekten bir çok mucizesine tanık oldum, dua çok güçlü bir şey. Direkt Allah’a munacat ediyorsun, resmen Allah kullarına benden isteyin demiş bundan guzel bir şey yok. iyi ki bu farkındalığımız var şanslıyız 🙏🏻💚
Hem de çokk...❤️🙏🏻

Merhaba arkadaslar,

Yeni bir okuma yapalim 💕

✨ilk yaptigimiz, sevgi ve ask enerjileri icin olani tekrar edelim diyorum. Bana faydasi cok olmustu ve etkilerini gozlemlemistim. Ask, yeni bir kismet veya hayatindaki kisiyle iliskilerini iyilestirmek istemeyen sonrasinda kendi niyetini genel sevgi enerjisinin artmasi icin belirtebilir. Sonucta sevgi icin okunan bir dua illa yeni ask, iliski, kismet icin degil sevgi hayatin her alaninda daha iyiye yonelten bir sey ve sevgi enerjisi titresimi cok yuksektir, artinca isler daha yolunda gidiyor
  • 1000 adet "Ya Vedud Ya Cami" okuyacagiz
  • 29 Kasim gece yarisi yani 30 Kasim'a kadar okumus olalim, hizli ve kisa surede okunmasi daha etkili oluyor.
  • Sevgi ve ask bereketi oldugu icin kalp bolgemize odaklanip, canli zumrut yesil renk de hayal edebilirsiniz okurken.
  • Niyeti basta ve sonda tekrarlanacak bu en onemli kisim. Birebir cumleyi herkes soylerse daha iyi olur. Bir yere yazip da okuyabilirsiniz. Bu niyetten sonra kendiniz icin ayrica niyet ekleyebilirsiniz
Basta ve sonra tekrar edilecek niyet: 🍬 "Bu esma zincirine katilmaya niyet ediyorum. Katilan herkesin (benim de) kismetlerinin acilmasina, kosulsuz sevip ayni sekilde sevilmesine; maddi manevi birbirlerine en iyi gelecek, kendisi icin en hayirli olacak ruh esleri ile en kisa zamanda biraraya gelip uzun bir omru birlikte saglikli, mutlu ve bereket icinde gecirmelerine niyet ediyorum"🍬

Okuduktan sonra ben okudum yazabilirsiniz.

Not: Isteyen basladiktan sonra 21-gun boyunca ara vermeden devam edebilir, cok faydali bir esma ve 21 gune tamamlayinca etkisi daha guclu oluyormus.

visnetozu visnetozu slnn12345 slnn12345 oznurella oznurella redvelvetcake redvelvetcake matildha matildha 3 tam 1 robot 3 tam 1 robot namaste21 namaste21 YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn P pinooshhh__ Aktif Lora Aktif Lora N Neselikalpler N NE DEM C Cerez87 L Leftright jade808 jade808 bcgirl bcgirl hayat hayat Sincereley93190221 Sincereley93190221 rapisa rapisa T teachermeacher U Ulmiye G geceninkralicesi B Beyzaanuur sarigull sarigull sen1aysin sen1aysin jpgrenouille jpgrenouille J juliet21 X xbutterflyx T twins_35 pembegul1988 pembegul1988 Edddh Edddh

Son düzenleme:
Back