Evet gercekten öyle ben bu siteye fal icin önerileri okumaya girmistim böyle birseye vesile oldu insallah herkes icinde hayirli olsunBu toplu okumalarin ben cok faydasini goruyorum arkadaslar bu arada. Dun gece okudum bu sabah bazi gelismeler yasadim, hem iste hem sosyal cevremde, bir ilgi alaka ve kismet acilmasi gosteren seyler oluyor, daha onceki okumada da olmustu. Gercekten cok guzel bir sey toplu olarak guzel niyetlerle okumak ve cok da faydali
Ben yillardir yuzlerce fal baktirmisimdir, iclerinde sayili birkac tanesi cikti. Fal kesinlikle zaman, para kaybi ve bosu bosuna umutlandirmak disinda bir seye yaramiyor. Yine de her ay eglencesine 1 fal baktiriyorum, en son unlu bir cafede Tarot yorumu aldim bir falcidan, 100 lira 10 dk o kadar klise bir fal bakti ki, pisman oldum. Artik cok azalttim ama hic baktirmamak en iyisi, o parayi sadaka olarak bir ihtiyaci olana vermek, dua ve meditasyon yapmak her bakimdan cok daha faydali.Evet gercekten öyle ben bu siteye fal icin önerileri okumaya girmistim böyle birseye vesile oldu insallah herkes icinde hayirli olsun
Aynen öyle o kadar param gittiki inan birikimimde gitti sanırim fala harcadigim icin bana büyük bir ders oldu bende 1 hafta oldu baktirmayali 1 ay cikaricam insallahBen yillardir yuzlerce fal baktirmisimdir, iclerinde sayili birkac tanesi cikti. Fal kesinlikle zaman, para kaybi ve bosu bosuna umutlandirmak disinda bir seye yaramiyor. Yine de her ay eglencesine 1 fal baktiriyorum, en son unlu bir cafede Tarot yorumu aldim bir falcidan, 100 lira 10 dk o kadar klise bir fal bakti ki, pisman oldum. Artik cok azalttim ama hic baktirmamak en iyisi, o parayi sadaka olarak bir ihtiyaci olana vermek, dua ve meditasyon yapmak her bakimdan cok daha faydali.
En son gecen hafta indirime girmisti daha once tarif ettigi biriyle takiplesmeye basladik bu kisi mi diye sordum, o degil dedi bir adim gormuyorum dedi gercekten de olmadi yine ayni ozellikte ve tanismaya zaman var dedi mesela Mars bende en tutarli olanlarindan biri ona da arada ve sadece indirimde baktiriyorum.Aynen öyle o kadar param gittiki inan birikimimde gitti sanırim fala harcadigim icin bana büyük bir ders oldu bende 1 hafta oldu baktirmayali 1 ay cikaricam insallahMeditasyon kitaplar falan onlara zaman ayiriyorum artik en son sizin dediginiz Marsa baktirdim gayet olumlu bir bayandi cok begendim yüz tanede baktirsam ayni seyleri söylüycekti vadesi gelmeden hicbirsey bilemem zaten
Bu Mars hangi uygulamada?En son gecen hafta indirime girmisti daha once tarif ettigi biriyle takiplesmeye basladik bu kisi mi diye sordum, o degil dedi bir adim gormuyorum dedi gercekten de olmadi yine ayni ozellikte ve tanismaya zaman var dedi mesela Mars bende en tutarli olanlarindan biri ona da arada ve sadece indirimde baktiriyorum.
Katılıyorum Lizyacım. Yıllardır baktırmadığım falcı kalmadı,şehir şehir bile gezmişliğim olmuştur ama inan kim için baktırdıysam daha beter oldu,bende minimuma indirdim en anda bilenlere veya çok çok iyilere baktırıyorum. Fal işleri yerine daha çok dua ve esmalara yöneliyorum,kendimi daha iyi hissettiriyor. Bizi hiçbir zaman terketmeyen Rabbimiz var çok şükürBen yillardir yuzlerce fal baktirmisimdir, iclerinde sayili birkac tanesi cikti. Fal kesinlikle zaman, para kaybi ve bosu bosuna umutlandirmak disinda bir seye yaramiyor. Yine de her ay eglencesine 1 fal baktiriyorum, en son unlu bir cafede Tarot yorumu aldim bir falcidan, 100 lira 10 dk o kadar klise bir fal bakti ki, pisman oldum. Artik cok azalttim ama hic baktirmamak en iyisi, o parayi sadaka olarak bir ihtiyaci olana vermek, dua ve meditasyon yapmak her bakimdan cok daha faydali.
İnsan arada umutlanmak ve guzel şeyler duymak istediği için fal baktırıyor ama esmaların ve duaların gucune inanınca daha guzel bir umut ve mutluluk doluyor içine insanın. İnanmak çok onemli, gerçekten bir çok mucizesine tanık oldum, dua çok güçlü bir şey. Direkt Allah’a munacat ediyorsun, resmen Allah kullarına benden isteyin demiş bundan guzel bir şey yok. iyi ki bu farkındalığımız var şanslıyızKatılıyorum Lizyacım. Yıllardır baktırmadığım falcı kalmadı,şehir şehir bile gezmişliğim olmuştur ama inan kim için baktırdıysam daha beter oldu,bende minimuma indirdim en anda bilenlere veya çok çok iyilere baktırıyorum. Fal işleri yerine daha çok dua ve esmalara yöneliyorum,kendimi daha iyi hissettiriyor. Bizi hiçbir zaman terketmeyen Rabbimiz var çok şükür
Hem de çokk...İnsan arada umutlanmak ve guzel şeyler duymak istediği için fal baktırıyor ama esmaların ve duaların gucune inanınca daha guzel bir umut ve mutluluk doluyor içine insanın. İnanmak çok onemli, gerçekten bir çok mucizesine tanık oldum, dua çok güçlü bir şey. Direkt Allah’a munacat ediyorsun, resmen Allah kullarına benden isteyin demiş bundan guzel bir şey yok. iyi ki bu farkındalığımız var şanslıyız
Benide eklermisiniz?bu arada eklemek isterim bizim de arkadaşlarla grubumuz var sırayla zikir çekiyoruz hergün birimizin dileği için oldukça iyi geliyor bence de böyle çalışmalar.
Beni de lütfenBenide eklermisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?