Kolektif esma zinciri (Ask ve sevgi bereketi)

kızlar merhaba yeni liste yapıyor muyuzzz ne okuyalım
Canim merhaba,

1000 Ya Latif sonrasinda 100 defa Salavat- Fatih okumak cok faydaliymis cok kabul olan bir duaymis. Oncelikle bir defa bunu yapabiliriz diye dusunuyorum.

Ondan sonra da ilk yaptigimiz gibi ortak bir niyet ve Ya Vedud Ya Camii 1000 adet tek seferde okyalim diyorum. Ozellikle ask hayatinda aradigini bulamayan, kismeti acik olmayan ve istedigi kisiyle bir turlu bir sey baslayamayanlar katilabilir sahsen durumum bu aralar boyle :) Ilk okuma bana cok yaramisti yazmistim da zaten buraya.

bu arada eklemek isterim bizim de arkadaşlarla grubumuz var sırayla zikir çekiyoruz hergün birimizin dileği için oldukça iyi geliyor bence de böyle çalışmalar.

bu arada eklemek isterim bizim de arkadaşlarla grubumuz var sırayla zikir çekiyoruz hergün birimizin dileği için oldukça iyi geliyor bence de böyle çalışmalar.
Evet toplu okuma cok guzel fayda sagliyor. Ben Esmalari toplu okunacaksa bir kerede yapilmasini daha faydali goruyorum, yani hergun bir kisi icin toplaninca cok uzuyor. Bir yerde okumustum dua ve esma asla sizi okurken sikmasin, o yuzden cok uzun ve uzun surelere yayilan okumayin demisti bana mantikli geldi. Burada o yuzden bir esma belirleyip bir kerede herkes 1-2 gun icinde onu okuyoruz ve o esma bir defada bitiyor, uzamiyor. Enerjisi daha taze oluyor bence zaten onemli olan bir niyete bircok kisinin ayni anda odaklanmasi ve enerjisini vermesi.

Başlarsanız ben de katılabilir miyim :)

12 000 yunus duasıda okuyabiliriz.
Oda çok etkili duaların kabulünde.
Sayımızda 12 olursa günlük 1000 okuruz

Bu da mantıklıymış lizyaa

12 000 yunus duasıda okuyabiliriz.
Oda çok etkili duaların kabulünde.
Sayımızda 12 olursa günlük 1000 okuruz
Canım surelerden çok esmaya yoneliyoruz çünkü esmalarda inançlı olmak zorunda degilsin daha çok kişi katılanilir bir de ozel gununde de okuyabiliyorsun. Esmaların arasında arada sure de yapabiliriz aklımızda olsun.

Bu sefer ben de yetiştim katılmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…