olalaya Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2015 1.526 1.310 133 14 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi olalaya #1 Selam kizlar ben tesetturlu bi bayanim duz lise mezunuyum arapca egitimim var ama calismak istiyorum Kendime mekan acip kendi isimi yapabilicem bi is istiyorum bu sebeple pdr okumayi dusunuyorum ama daha farkli alanlar da olabilir diye dusunuyorum Fikri olan varsa paylasmanizi rica ediyorum
Selam kizlar ben tesetturlu bi bayanim duz lise mezunuyum arapca egitimim var ama calismak istiyorum Kendime mekan acip kendi isimi yapabilicem bi is istiyorum bu sebeple pdr okumayi dusunuyorum ama daha farkli alanlar da olabilir diye dusunuyorum Fikri olan varsa paylasmanizi rica ediyorum
bulca Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana Pro Üye 28 Ocak 2009 34.321 57.372 1.123 14 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi olalaya #2 olalaya .!.: Selam kizlar ben tesetturlu bi bayanim duz lise mezunuyum arapca egitimim var ama calismak istiyorum Kendime mekan acip kendi isimi yapabilicem bi is istiyorum bu sebeple pdr okumayi dusunuyorum ama daha farkli alanlar da olabilir diye dusunuyorum Fikri olan varsa paylasmanizi rica ediyorum Genişletmek için tıkla... açıkögretim mi istiyorsunuz açıkögretim de pdr yok.2 yıllık çocuk gelişimi var,4 yıllık sosyal hizmetler var.2 yıllık sosyal hizmet var.
olalaya .!.: Selam kizlar ben tesetturlu bi bayanim duz lise mezunuyum arapca egitimim var ama calismak istiyorum Kendime mekan acip kendi isimi yapabilicem bi is istiyorum bu sebeple pdr okumayi dusunuyorum ama daha farkli alanlar da olabilir diye dusunuyorum Fikri olan varsa paylasmanizi rica ediyorum Genişletmek için tıkla... açıkögretim mi istiyorsunuz açıkögretim de pdr yok.2 yıllık çocuk gelişimi var,4 yıllık sosyal hizmetler var.2 yıllık sosyal hizmet var.
Bexy Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2016 3.623 27.687 508 14 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi olalaya #3 bulca m nerelerdesinn buralarda mısınn bisey sorcamm sana bacım
Bexy Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2016 3.623 27.687 508 14 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi olalaya #4 Ayy ben burayı bizim topik sanıyorum pardon simdi fark ettim ya bulca