kolay ve çabuk patik...

hxuxrrem 2000

SEN BU SEVGİYİ HAKETMEDİN
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
5.323
31

kısa sürede biten ve ayanızı sıcak tutan patik...
üzeri ister ponpon ister çiçek ister fiyonkla süslenebilir....a.s.

Emeğine sağlık çok güzel olmuş ama bir şey sorucam
İkisi ayrı ayrı örülüp sonra mı birleştiriliyor :uhm:

iki yada 4-5 ilmekle başlanıyor...düz ördü önce ipi örülüyor bağlamak için;daha sonra iki taraftan ayağın üst kısmı kadar ve ipin kalınlığına göre 40 yada az fazlasına kadar her kenarında arttırılıyor arttırma bittiğinde,iki düz iki ters yani lastik örülüyor.. ve tekrar bu kez eksilterek bitiriliyor....ve yine ipi yapılıyor...düz renk de örülebilir... kalan iplerde değerlendirilebilir...resimdede görldüğü üzre çanta gibi oluyor...süslemeside sizin yaratıcılığınıza kalmış..

Hürrem ablam emeğine sağlık çok güzel olmuşş :)bu konuyu bir yere kaydedeyim işime yaradıgı zaman bakıcam :)a.s.

ellerinize sağlık..ne kadar güzel olmuş.
bana birebir göstermeden,hayatta örnek çıkaramam...
sizler kadar marifetli değilim...
çok güzel gerçekten
...

çok güzel bi patik yapmayı istiyorum ama şiş örgüsünü fazla bilmediğim için zor gibi geliyor..çok güzel yapmışsın.ellerine sağlık......deniyecem tarif etmişsin...

becerikli hürremim benim,ellerine saglik...cok güsel olmus..ama ben daha yeni düz örgüye basladim,böyle böyle ögrenicem insallah,o zaman yaparim:))

Canım çok güzel. İlk başta birşeye benzetemedim ama ayakta çok hoş olmuş. Şeniz Sanırım o güzel ayaklar da senin. sengözlerimebaksanab

ellerine sağlık canım
akıllıca renklerde süper
sen hamiş hamiş sigaramı içiyosun bakimm hıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…