- 5 Mayıs 2020
- 12.737
- 39.468
YerimRica ederim bebişim, e tabii teyzesi olacağım, oyyyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YerimRica ederim bebişim, e tabii teyzesi olacağım, oyyyy
Teşekkür ederim canım inşallahTebrik ederim sağlıkla doğsun inşallah JOYz
Bekleriz artık napalım, nerdeyse 4 yıl bekledik biraz daha beklerizKese muayenesi 7. Haftada belli oluyor Beklemeye devam
Sağlıcakla kavuşunBekleriz artık napalım, nerdeyse 4 yıl bekledik biraz daha bekleriz
Yeee
Yaaa gözünüz aydın sağlıkla kucağına alTeşekkür ederim, benim tüp bebekle oldu canım sürpriz olamıyor pek
Eneeeem teyze mi oliciiiikKızlar sonucum pozitif.
Aslında dün idrar testiyle öğrenmiştim ama emin olmak istedim. Heyecanıma ortak oldunuz iyi ki varsınızzz
Sağol Peripelyamm inşallahEneeeem teyze mi oliciiiik
Hayırla sağlıkla gelsin minikimiz canım benim
Sonra hasta olacaksın seninle uğraşacağızBugün bir ilki gerçekleştirdim ve yemeğe çorba yiyerek başladım ve sadece bir kase çorbayla doydum.
Yemeğimi de kardeşimle babama verdim onlar yediler.
Olmam ki hasta.Sonra hasta olacaksın seninle uğraşacağız
Olma zatenOlmam ki hasta.
Yemedim değil ki yiyemedim. Çorbamı bitirince bir doygunluk geldi. Erkek kardeşime dedim ki al bunu da ye aç köpek.dkdkdkd Babam da yedi ama olsun ben aç köpek diye kardeşime dedim.Olma zaten
Neden yemedin
Ne zaman anlaşacaksınız bu erkek kardeşlerleYemedim değil ki yiyemedim. Çorbamı bitirince bir doygunluk geldi. Erkek kardeşime dedim ki al bunu da ye aç köpek.dkdkdkd Babam da yedi ama olsun ben aç köpek diye kardeşime dedim.
Hayırlı akşamlar ahali
E anlaşıyoruz işte.Ne zaman anlaşacaksınız bu erkek kardeşlerle