Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka bir şeye hazır olunNevos borekler çoğalıyor, bende börek istiyom
Kuzucuumm çok teşekkür ederim, Allah razı olsun tez zamanda darısı başına inşallah kuzumCanııım tebrik ederim ASSOSyal
ÇekildimAaa bu ay sayilmiyomu yani
Hee simdi oldu yanii eeii bari cekilsin aradan
Ah benim minnak kuzum seni çok seviyoruz, çok özledik rabbim yardımcınız olsun, güzel kapılar açsın inş yanındayız kendini yalnız hissetme bitanecimmMerhaba herkese.. herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun..
Biz hataya döndük 2 haftadır felan..
Yeni hayatımıza ve çadırımıza alışmaya çalışıyoruz..
Umarım herkes iyidir.. Hepinizi öpüyorum
Hepinizi cok özledim
YaaaaaBaşka bir şeye hazır olun
Kuzum hiç beklemediğin bir anda oluyor eheheKuzucuumm çok teşekkür ederim, Allah razı olsun tez zamanda darısı başına inşallah kuzum
Sen fasulyesin ne olsa katılırsınYaaaaa
Zerriskom çok teşekkür ederim cancazim,ins bir gün senide aramizda görürüzKuzum hiç beklemediğin bir anda oluyor ehehe
Tebrik ederim.
Ağlarım ama zerrisko gibiSen fasulyesin ne olsa katılırsın
Çok teşekkür ederim canıkom Allah razı olsun, darısı hepinizin başına inş bu duyguyu yaşamanızı çok istiyorumASSOSyal tebrik ederim canım
Seni çok seviyoruz merkez.Merhaba herkese.. herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun..
Biz hataya döndük 2 haftadır felan..
Yeni hayatımıza ve çadırımıza alışmaya çalışıyoruz..
Umarım herkes iyidir.. Hepinizi öpüyorum
Hepinizi cok özledim
Çok teşekkür ederim canım nevosbalı emeklerin için bende sana çok teşekkür ederim, iyi ki varsın
Ben de galibaaaaNevos borekler çoğalıyor, bende börek istiyom
Oooohh ohhh çoğalıyoruz panpaBen de galibaaaa
Başka baharaBen de galibaaaa
Rica ederim canım benimÇok teşekkür ederim canım nevosbalı emeklerin için bende sana çok teşekkür ederim, iyi ki varsın